🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 5 /16.04. - 06.05.2019/

• 33 116
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
Защо да е тъпо.От какво печелят музикантите-от концерти, продажба на дискове, и авторски права. Не са на заплата. Има закон за авторските права. Той трябва да се спазва. Певците не могат да имат претенции, но в случая Г. Христов е автор.

# 586
Ами не знам - според мен е тъпо. Все пак това е шоу. Можеше да отиде в публиката, да отиде, като жури и т.н. Мое мнение си е това

# 587
Ами да го бяха поканили. Тогава щяха да разберат какво е отношението към шоуто и използването на песните му.

# 588
  • Испания
Неизлъчвани кадри - Дичо като Ал Бано

https://bg-bg.facebook.com/2kapki.voda/videos/410030009582187/

# 589
Дичо и Трамвай номер 5 Joy

# 590
Георги Христов може и да са го канили, но ми се вижда твърде сериозен за да се подложи на Рачковите простотии. Но е хубава идея да е жури поне веднъж.

# 591
  • Dope Reach
Присъствието на един такъв сериозен човек би повлияло на лигавнята на Рачков. Може би затова трябва да го направят... Или затова НЯМА да го направят. Thinking

# 592
Не вярвам някой да успее да повлияе на Рачковата лигавня, ако ще и самия Патриарх да поканят за жури.

Георги Христов беше жури в подобно шоу заедно със Здравко Ритонеца и не помня третия. Добре, че не продължи после като колегите си да се чекне по брадърите и по останалите помии. Предпочитам да си остане така.

# 593
  • Испания
Кой изгражда образите в "Като две капки вода"?

https://nova.bg/accents/view/2019/05/15/250469/%D0%BA%D0%BE%D0%B … 1XzFwH4_sdLsgiygA

# 594
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Георги Христов беше жури в подобно шоу заедно със Здравко Ритонеца и не помня третия. Добре, че не продължи после като колегите си да се чекне по брадърите и по останалите помии. Предпочитам да си остане така.
С Фънки и Люси Дяковска.  Peace

# 595
Мерси, Рейна! За Фънки имах смътен спомен, но Люси не я помня. Доста скандали имаше и там.

# 596
  • София
Мерси, Рейна! За Фънки имах смътен спомен, но Люси не я помня. Доста скандали имаше и там.
То повечето скандали ги правеха Фънки и Здравко.

# 597

Георги Христов много ми хареса като жури в това музикално шоу, а Ритонци много се изложиха.

# 598
Скрит текст:
Георги Христов много ми хареса като жури в това музикално шоу, а Ритонци много се изложиха.
Ритонци и Стенли ме разочароваха тогава, а Марияна Попова и Рут Колева направо ми опротивяха.

Георги Христов мнооого трябва да се постарае, за да ме разочарова понеже обожавам музиката и гласа му. За мен Wink няма по-добър от него в България. Затова се и надявам да не го видя в реалити, защото там е лесно да опротивееш на хората или най-малкото да им втръснеш.

ПП: За да не е съвсем извън темата, да попитам Ритон имитирани ли са в Капките? Rolling Eyes И ако не, чудно ми е защо. Thinking

# 599
  • Пловдив
Може да не са им разрешили имитации...  Crazy

Г.Христов и аз много го харесвам.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт