Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 577
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
maryk_20, съжалявам. Напълно те разбирам. След 15 ден няма да  стане различно от 0 Sad. Много съжалявам.
От клиниката ми казаха да не спипам хапчетата и отново да направя теста в Понеделник.

# 166
Eva100eva, прегледа ще е за сакче. Преди на първия преглед ( 10 дни след теста и 20 след трансфера) не го видя, после го видя, но изоставаше. Сега се моля да е там и да си отговаря на седмицата! Прегледа ми се пада почти 4 седмици след трансфера, така че трябва да се види! Sparkling Heart Innocent
Slunceto само бъди спокойна,всичко ще се нареди. 🤗
Мен вчера ме беше обзела някаква паника, но вече след прегледа съм по-спокойна.
Стискам палци на всички до края на годината да гушнете по едно или две бебета.
Maryk не спирай лекарствата, дай Боже всичко да е наред.

# 167
Здравейте
Вчера ми беше пункцията . Казаха , че днес ще звъннат да кажат как се развиват нещата , но никой не е звънял все още ... А на вас кога ви дадоха информация за оплодените Я ?

# 168
Здравейте
Вчера ми беше пункцията . Казаха , че днес ще звъннат да кажат как се развиват нещата , но никой не е звънял все още ... А на вас кога ви дадоха информация за оплодените Я ?
Shine имай търпение ще се обадят. На мен ми звъннаха между 13ч-14ч н следващия ден ,но пункцията ми беше сутринта в 9ч.

# 169
Момичета,коя от вас си следеше ембриончето от стойност на ЧХГ 2 ?

# 170
И аз имам болки понякога, точно като преди цикъл са. Кога ли ще спрат? Още 6 дни ми остават до прегледа..критичен момент за мен, никога не сме получавали хубави новини на този преглед Sad Дано сега да се развива нормално, моля се всеки ден за това.
Успех от сърце желая всичко да е наред!

# 171
Успех момичета много положителни тестове ви пожелавам 🤗😊🤗

# 172
Maryk 20 ,А цикълът ти дошъл ли е?
Защото аз съм в същата дилема.Само че аз направих тестта на 8- ми ден и беше 0,0. Вчера спрях лекарствата,но нали надеждата умира последна,днес реших че докато не ми дойде ще ги продължа.
[/quote]

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 16:46 от Сузи333

# 173
Аз да попитам, при леки болки след трансфера пиете ли нош-па или е по-добре да ги търпите ако не са непоносими?

# 174
Аз да попитам, при леки болки след трансфера пиете ли нош-па или е по-добре да ги търпите ако не са непоносими?
На мен доктора ми каза да пия 3 по 2 ношпа,за да попреча на маточни контракции. Така че ако имаш болки ,пии

# 175
На мен доктора ми каза да пия 3 по 2 ношпа,за да попреча на маточни контракции. Така че ако имаш болки ,пии
Благодаря, важното е да не навреди. 😉 Ще пийна, както казваш.

# 176
  • София
maryk_20, съжалявам. Напълно те разбирам. След 15 ден няма да  стане различно от 0 Sad. Много съжалявам.
От клиниката ми казаха да не спипам хапчетата и отново да направя теста в Понеделник.

Не знам какви са тези безумни практики и даване на излишни надежди.
15 ден след трансфер е 5 дни закъснение (при трансфер на 5 дневни ембриони).

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 09:42 от Nandin

# 177
Аз ги пия от деня на трансфера 3×2 +папаверин 3×1.Също предпазват и от контракций,не само от болка

# 178
Сузи, ако взимаш прогестерон то няма да ти дойде и при ЧХГ 0. Аз трябваше да си правя теста на 16 ден, което ми беше 40 ден от цикъла,. Спрях ги чакам да ми дойде след няколко дена.

# 179
Здравейте бъдещи мами Simple Smile, включвам се и аз в темичката. Днес беше моя трансфер на 2 бр.-тридневни снежинки ☺☺☺👶🏻
Нямам търпение и силно вярвам че всичко ще е наред. Пожелавам на всички успех!

Общи условия

Активация на акаунт