Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 580
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Ау на моя лошо ще му стане , тя докторката каза ,че най много и утре и след това не но само с презерватив може ,ама аз викам чакай да си ви питам и вас 😫

Извинявам се за глупавият въпрос, но защо с презерватив?

# 151
  • Благоевград
Нищо му няма на мъжа, че ще почака малко. В крайна сметка се борите за дете, това е много по-важно. Успех!

# 152
Ау на моя лошо ще му стане , тя докторката каза ,че най много и утре и след това не но само с презерватив може ,ама аз викам чакай да си ви питам и вас 😫

Извинявам се за глупавият въпрос, но защо с презерватив?

Ами докторката каза за всеки случай да не се получи някакво замърсяване ,въпреки ,че и на двамата микробиологията ни е супер . Но аз повече се притеснявам на не навредим на Я. както каза Тери .

# 153
Sladurche значи утре може и да си се гушкаме и после тъкмо до вторник ще са си точно 3дни въздържание 🙈 . А като цяло не е само заради ММ ,то и на мен ми се иска не съм го виждала 2 седмици и много ми липсва 🤗❤Ще сме по внимателни освен ....ако не си вкарам филм и не правим нищо накрая 😂😂😂

# 154
Аз за Русев си запазих вчера час на телефон 029655711, това е някакъв стационарен на клиниката. Първият свободен час беше за 17 май. А за личния му телефон ми казаха, че е казал на пациентки, че вдига само след 18 часа
Аз съм от Пловдив и звънях да попитам и за Конова в КИРМ Пловдив, но чак за 31 май имаше часове
Пипи, преди пункция никакъв секс, защото може да изпукате фоликулите. На мен и след трансфер ми забраниха, защото оргазма предизвика контракции на матката.
Много благодаря. Днес се обадих на стационарния телефон. Казаха че имат първи свободен час за 22.04.2019 и 23.04.2019 г.  Попитах имат ли за месец май защото не ми е спешно пък и не мога да си пусна отпуска за др. седмица и ми запазиха за 16.05.2019 г. Ако ти е спешно звънни и виж за 22.04 и 23.04. ако още не са го заели.

# 155
Лелееее, много ти благодаря. В понеделник съм там

# 156
Момичета помагайте!Днес ми се 7 ден на три дневни ембриончета!От 4 ден насам се появи не постоянна болка като пред цикъл!Денс сутринта като отидох до Вц да пишкам и на хартията като бяла течение от утрогестана с малко кръв,сега като пишках пак се вижда многооо бледо че има като кафеникаво!И главате ме заболя!Ох много съм притеснена!

# 157
Най-вероятно е имплантационно кървене. Споко. Всичко е ок.Успех!
PS. Аз имах такова, само че леко розово на 6ти ден на 5дн. бластоциста.

# 158
FB587852BGM, според мен може и да е имплантационно зацапване. Успокой се и се обади на лекаря.
Аз докато чаках и също след положителен тест, всеки ден по един два пъти имах усещането, че ме заболява корема точно както преди цикъл. И сега, почти месец след трансфера продължава да е така. По един-два пъти дневно ме присвива корема за някакви секунди точно все едно вече идва цикъла всеки момент. Аз изчетох света и навсякъде пише, че е нормално и просто си живея с тези усещания. Може и при теб да са си тези нормални болки.

# 159
Много ви благодаря за отговрите!Дай боже всичко да е наред!

# 160
И аз имам болки понякога, точно като преди цикъл са. Кога ли ще спрат? Още 6 дни ми остават до прегледа..критичен момент за мен, никога не сме получавали хубави новини на този преглед Sad Дано сега да се развива нормално, моля се всеки ден за това.

# 161
Slunceto, всичко ще бъде наред! Нали все някога изгрява слънце на всяка улица Simple Smile Желая ти успех! Ти кой преглед чакаш - да видите сакче или ембрион и сърце?
Аз съм за пръв път с положителен тест и не знам какво да очаквам. На 5та седмица видяхме сакче, но сега в понеделник ще търсим бебето. Дано го има.

# 162
Здравейте момичета
Днес ми е 15 ден от трансфера и кръвния ми е 0.100. Това си категорично отрицателен тест. В Понеделник още един да направя.
Има ли изобщо смисъл?

# 163
maryk_20, съжалявам. Напълно те разбирам. След 15 ден няма да  стане различно от 0 Sad. Много съжалявам.

# 164
Eva100eva, прегледа ще е за сакче. Преди на първия преглед ( 10 дни след теста и 20 след трансфера) не го видя, после го видя, но изоставаше. Сега се моля да е там и да си отговаря на седмицата! Прегледа ми се пада почти 4 седмици след трансфера, така че трябва да се види! Sparkling Heart Innocent

Общи условия

Активация на акаунт