Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 554
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Emeka, благодаря ти 🤩🤗
Днес ми е 14 ден на 3 петдневни,
2 пресни и 1 замръзено 😊

# 136
Marsi,при мен на 14ти ден беше 3000 - близнаци са. Предполагам,че и при теб са се хванали 2чки,тихичко честито! 😊

# 137
Момичета,при мен положението е 90.100 IU/L на 13 ден от трансфер на два тридневни ембриона.И има ли разлика в мерни единици IU/L и mlU/ml?

# 138
Момичета,при мен положението е 90.100 IU/L на 13 ден от трансфер на два тридневни ембриона.И има ли разлика в мерни единици IU/L и mlU/ml?

Няма. Тихичко честито! 😉

# 139
Благодаря Blush ,но ми се струва нисичко.

# 140
Момичета, благодаря ви много. Дай Боже наистина на всички такова ЧГХ🤩☺️😘🙏
Hope, както и всички момичета с отрицателни тестчета, съжалявам за  резултатите ви, просто вярвайте, че следващият ще е вашият. Мен това ме крепеше, вярата! Това ми е трети опит.
Emeka, с тази стойност единичко ли е при теб, че аз направо се шашнах🤩върнаха ми трички и не знам дали не са се хванали и трите🤭🙈 Възможно ли е?
Marsi дано да са 2, 3колкото искаш🤗,стискам палци с това чхг, моето малко над 1000 казаха, че може да са две😁
Natli добър е резултата, важното е да удвоява правилно, и всичко да е наред. Стискам палци на всички да видим точки и да се сдобием с по 2 бебета към края на годината 😁🤗😘

# 141
Аз едно само искам, а другото след две години Simple Smile

# 142
Аз едно само искам, а другото след две години Simple Smile
Аз две съм си поръчала😁, още миналата година

# 143
Сладурче, къде ги поръчваш, да ходя и аз да се редят на опашката за близнаци 😁

# 144
Момичета , да ви питам едно въпросче как седят нещата със “гушкането “ по време на стимулация ? Моята пункция ще е най рано във вторник и и понеже от две седмици не сме се виждали с ММ ,а той си идва довечера ,утре дали ще може да се “гушкаме “ или по добре не ? 😆🙈🙈 До вторника ще си е имал 3 дни въздържание ,но се притеснявам друга беля да не направим 🤷🏼♀,също и след пункция дали става или по добре не ,то предполагам зависи и аз как се чувствам де ...

# 145
Здравейте момичета. Трябва да отида на имунолог. Доктора каза Русев или Конова. Цял ден звъня на един мобилен на Русев но не ми вдига. Видях че работи в клиника Малинов. Незнам ако звънна на стационарния там дали ще ми запазят час. Някой има ли на Конова мобилен да пробвам и там. Незнам кой от двамата да търся и кой е по добър.

# 146
Доц. Русев изобщо не си вдига телефона. Обади се в клиниката и си запази час, а ако ти е спешно направо отиди без час и изчакай. Аз преди така ходех и нямаше хора, обаче наскоро като отидох чаках 1 час, през това време минаха само две двойки и си тръгнах.

# 147
Аз за Русев си запазих вчера час на телефон 029655711, това е някакъв стационарен на клиниката. Първият свободен час беше за 17 май. А за личния му телефон ми казаха, че е казал на пациентки, че вдига само след 18 часа
Аз съм от Пловдив и звънях да попитам и за Конова в КИРМ Пловдив, но чак за 31 май имаше часове
Пипи, преди пункция никакъв секс, защото може да изпукате фоликулите. На мен и след трансфер ми забраниха, защото оргазма предизвика контракции на матката.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 21:06 от teri__90

# 148
Имунолози има и в Надежда.

# 149
Ау на моя лошо ще му стане , тя докторката каза ,че най много и утре и след това не но само с презерватив може ,ама аз викам чакай да си ви питам и вас 😫

Общи условия

Активация на акаунт