Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 543
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, резултата ми е 3347 🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍 не мога да повярвам. Всичко ми трепери все още. И такъв резултат....лелеее... Благодаря на Бог за това чудо🙏🙏🙏🙏🙏Благодаря и на вас за стиснатите палчета. Успех на всички чакащи и знайте, че чудеса се случват 💕💓❤️😘😘😘😘

# 121
Момичета, резултата ми е 3347 🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍 не мога да повярвам. Всичко ми трепери все още. И такъв резултат....лелеее... Благодаря на Бог за това чудо🙏🙏🙏🙏🙏Благодаря и на вас за стиснатите палчета. Успех на всички чакащи и знайте, че чудеса се случват 💕💓❤😘😘😘😘
Marsi тихичко честито ❤❤❤❤❤❤🤗❤❤🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

# 122
Момичета, резултата ми е 3347 🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍 не мога да повярвам. Всичко ми трепери все още. И такъв резултат....лелеее... Благодаря на Бог за това чудо🙏🙏🙏🙏🙏Благодаря и на вас за стиснатите палчета. Успех на всички чакащи и знайте, че чудеса се случват 💕💓❤️😘😘😘😘
Честито Marsi, лека бременност и пухкаво бебе на финал.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 13:54 от sladur4e7

# 123
Здравейте момичета, от доста време ви следя, но за първи път пиша тук. Накратко: 1ви опит инвитро - кухо яйце, 2ри опит - резултат кръгла 0
В момента съм 16 ден след трансфер, преди 2 дни ми беше теста и още не мога да повярвам на резултата ЧХГ 548.
Тук идва другия проблем трябва да направим вливка на Октагам, вече 2ри ден търся, но все удрям на камък. Имах вливка на Имуновенин преди трансфера, но той не ми понесе. Ще съм много благодарна, ако можете да ме насочите къде мога да го намеря. Късмет на всички чакащи, бързо да ви минават дните до тестчетата и само хубави резултати момичета

Тихичко честито Simple Smile Пожелавам ти леко и безпроблемно бременеене.
Моят Октагам си го взех от аптеката на клиника Малинов. Нямаше много бройки, но може да се поръча.
Благодаря много, ще проверя и там❤️

# 124
  • София
marsi, страхотна новина, честито !!!
Имах толкова гаден ден и като ти прочетох резултата така се ухилих, така ми оправи настроение. Ето такива новини ни дават сили да продължаваме да се борим HugHugHug

Стискам много палци и на другите момичета, които чакат тестовете скоро Flowers Hibiscus

# 125
Браво,Марси.Чудесна новина Simple Smile
Сузи, не се отчайвай. Кръвен направи. Тия уринарните им е още рано, нивото на бета чхг е строго индивидуално за всяка жена, при едни е ниско в началото и расте бомбастично във времето, при други си расте като по учебник.

# 126
Марси, моят кръвен беше 3386 на 16-ти ден, браво!

# 127
IvonSI, marsi,
Бравооооооооооо, отличнички! Лека бременност и внимавайте с хапването😉😉😉 Че аз предната бременност така се отървах...В 9ия месец ударих 92кг и спрях да се меря..А много трудно ги свалих. Ако сега забременея си обещах да бъда по-сдържана. Колкото е възможно.😉 Успех до финал!😘😘😘

# 128
Честито, Marsi! От сърце ти желая лека бременност и пухкаво бебче! Дай Боже всеки му подобно ЧХГ!

За съжаление аз се присъединявам към отбора с отрицателните резултати- 6,1ml. Човек ще каже, че трябва вече да сме свикнали с разочарованията, но истината е, че всеки следващ път да видиш, че не си бременна е все по-жестоко... И най-лошото е, че не знам вече кой път да хвана... Не намирам ли правилните лекари и клиники, към Турция ли да се насоча... просто не знам. Знам само, че не искам да губя повече време 😢

# 129
Честито, Marsi! От сърце ти желая лека бременност и пухкаво бебче! Дай Боже всеки му подобно ЧХГ!

За съжаление аз се присъединявам към отбора с отрицателните резултати- 6,1ml. Човек ще каже, че трябва вече да сме свикнали с разочарованията, но истината е, че всеки следващ път да видиш, че не си бременна е все по-жестоко... И най-лошото е, че не знам вече кой път да хвана... Не намирам ли правилните лекари и клиники, към Турция ли да се насоча... просто не знам. Знам само, че не искам да губя повече време 😢
Hope съжалявам за резултата. Наистина е много тежко, но ние всички сме много силни и ще се справим. Обмисли всичко хубаво, ако трябва смени клиниката или лекаря. Стискам ти палци и съм сигурна, че следващия път ще се получи. 🤗

# 130
Честито Marsi🤗
Лека Бременност!

# 131
Марси, честито! Леко бременеене и дано всичко е наред и скоро всички да се преместим в другите теми спокойни и с отпуснати душички! Simple Smile

# 132
Момичета, благодаря ви много. Дай Боже наистина на всички такова ЧГХ🤩☺️😘🙏
Hope, както и всички момичета с отрицателни тестчета, съжалявам за  резултатите ви, просто вярвайте, че следващият ще е вашият. Мен това ме крепеше, вярата! Това ми е трети опит.
Emeka, с тази стойност единичко ли е при теб, че аз направо се шашнах🤩върнаха ми трички и не знам дали не са се хванали и трите🤭🙈 Възможно ли е?

# 133
момичета, да ви се оплача,че тази сутрин направих първо уринарен ,а после кръвен. И двата отрицателни,за съжаление. И четвъртия ми опит завърши с неуспех. Днес ми е 8- ми ден от трансфера. Звъннах на докторката,за да и кажа лошата новина и тя ми каза да спра лекарствата. Защото ,ако имаше имплантация,резултата щеше да е различен от нула.Тя каза ,че на този де щеше да е 5,10,15 .Като съберем пари ще направим още един ,но със сигурност без стимулация. Успех на вас момичета.

# 134
Близнаци бяха при мен , пожелавам ти същото щастие. Кой ден ти е днес от трансфера?

Общи условия

Активация на акаунт