Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 43 075
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Криси и аз това си мисля дали са ми върнали въобще нещо 😂🙈. Мен гърдите ме болят само като ги натисна и като ставам сутрин от леглото ,задължително се будя през ниша веднъж да пишкам ,през деня често си ходя до тоалетна ,но аз пия и много вода . Снощи се сънувах бременна с коремче , и като че ли ме държеше детенце за ръка много странно ,не ми става зле още от цигарите дори ми се пуши , и многооо ми се плаче Sad .
Да ви кажа и нещо извън темата малко ние сме си на село и вчера сутринта мъжът ми слиза долу в двора и хваща баба му да изхвърля 2 котета ,не са повече от седмица тъкмо са родени явно и я върна бързо бързо . Вика ние чакате тест да правим тя бебета изхвърля .... и сега се грижим за тях ,мама маца така и не се появи снощи . Викам си гледай кво нещо е живота .... ,а ние си имаме две котки е УК и двамата много обичаме животните . Сега издирвам в село мама кърмачка да видим дали ще намерим и дано ги приема да ги догледа за да оцелеят миличките .

Pipi, дано съня и котенцата са ти на късмет, стискам силно палци!

# 421
Днес ми е 9 ден след трансфер , на 2 петдневни . Взех един тест преди малко и му се чудя , дали му е рано да го направя и дали хапчетата ще му повлияят - пия Естрофем , неофолик , но шпа и утрогестан вагинално ? Вие какво ще кажете Joy

# 422
Тези хапчета не влияят на резултатът, но защо не си направиш направо кръвен? Така е най-сигурно.

# 423
Ох, тези симптоми само ми докарват нервен срив. Първоначални никакви усещания, преливах от енергия, забравях, че са ми правили трансфер. Преди теста започнаха да ме болят гърдите имах и един цял ден пробождания и леки болки. Преди теста ми беше криво, плачеше ми се много. След положителния тест една сутрин ставам и гърдите не ме болят - ужас, ударих един рев и те после пак ме заболяха. За по-нататък няма да пиша, че не е тук темата, но не смея още да се отчета там Wink

# 424
Аз на 8-9 ден имах леко гадене, първо само сутринта и с дните ставаше все по-обострено.

# 425
Момичета моят резултат излезна 14 дни след трансфер на 3 дневни - 1664,60 ☺☺☺ Моля се всичко до края да е наред.

# 426
Браво! 🤗 Едно хубаво полижително тестче!!!

# 427
Аз сега направих теста . Отрицателен е , но мисля , че ми е много рано на мен за тест . Ще видим , като минат почивните дни ще пусна направо кръвен на 07.05 Blush

# 428
Тео87, Честитоооо, страхотно чхг, на близнаци мирише Simple Smile)))

# 429
Пожелавам ви успех момичета стискам палци на всички аз съм след първо неуспешно и витро, знае ли някой Стаменов кога се обажда за коментар и при ЗЕТ след колко време, може да се опита 😘😘😉
Наистина ли Стаменов се обажда за коментар за неуспех? Защото не  съм чувала  друг да го прави. Всички свиват рамене и казват лоши яйцеклетки и Божа работа.
Еми то по тази логика няма да има повече от един опит, нали затова се борим, а при него съм чула че се е спрял с мн трудни случай, така че борим се

# 430
Момичета моят резултат излезна 14 дни след трансфер на 3 дневни - 1664,60 ☺☺☺ Моля се всичко до края да е наред.

Прекрасен резултат. Честито  Hug bouquet

# 431
Честото Teo87, моят резултат на 14 ден на 5 дневни беше 3341 и днес чухме 2 сърчица 🤩😍. Успех🤗

# 432
Браво marsi, страхотно🎉☺ Колко време след трансфер и положителен резултат, може да се види плодно сакче и да се чуе сърчице? Как беше при теб?

# 433
Teo87, докторката каза, че съм в края на 7 г.с., началото на 8 г.с.
/28 ден от трансфера/. Бяхме се настроили днес да видим сакчета само, а то как ни зарадваха🤩😍. Успех на всички!!! 🤗

# 434
Момичета не търсете симптоми! Всичко е от лекарствата.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 23:16 от mariposa841

Общи условия

Активация на акаунт