Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 43 069
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • София
До колкото знам, сега дават заповеди за около 3 месеца, не зависимо от възрастта.
Преди можеше да се подаде заявлене за приоритено връчване на заповед при навършване на 42г, ама сега като ги дават толкова бързо, може и да го няма това.

# 406
И аз съм в Ню Лайф. Не е вярно това за фонда. Аз им давам тестове от 12-13 ден за фонда. Лекарите просто така работят, за да е по-сигурен резултата. Имат си лична причина за това според мен. Но с тест на 16 ден се губи информацията имало ли е имплантация и аз пускам по-рано. А чакането 16 дена просто е убийствено.

# 407
Всички, които чакате по 15-16 дни за ЧХГ, съм Ви признала за героини ! Аз имам 4 трансфера (винаги на 5 дневни)и при четирите док.ми казваше тест на 7 ден.. И имах усещането, че чакам 7 месеца, пък Вие по 15 дни сте герой за мен!
 Адмирации за търпението и успех на всички да си заслужава чакането ♡ ! 

# 408
  • София
Е виж, че препикават уринни тесове предш това Simple Smile

# 409
Здравейте,

На 07 05 ще подавам документи във фонда за 4-ти опит
През ноември ще стана на 43г

Кога ще ме одобрят според вас?

Здравей, аз подадох документи началото на м.март. Сега след 10 дни отивам за заповедтта. Отнема около 2 месеца. Доста забързаха нещата, не е като преди Simple Smile

# 410
Според мен 12-13 ден след трансфер е напълно адекватно да се пусне кръвен тест и резултатът да е достоверен.
Ето тук е дадено по дни какво се случва с ембриона след трансфер. Дори да приемем, че при всеки е индивидуално времето, то няма да е много голяма разликата, че да има нужда от 16 дни чакане, особено след като и пикливия тест вече е положителен.
http://www.okeybg.com/blog/view/56/Kakvo-se-sluchva-sled-embrio-transfera.html

# 411
  • София
Това е описано и на първа страница на темата

# 412
Момичета, днес ми е 8 ден ... ако препишкам тест ще даде положителен, защото слагам прегнил 100 през вечер, но дали мога да се ориентирам по наситеността на чертата?

# 413
Аз на твое място щях да изчакам още 2 дни минимум и да ходя на кръвен. Тия пикливите щом имаш прегнил все едно боб ще хвърляш с тях ...
Аз вече втора нощ ставам да пишкам през час и половина ...все така става от утрогестана. Все ми се иска поне гърдите да ме заболят, че тоя симптом ми се вижда най-надежден ... в смисъл, че ако не те болят вероятноста да си бременна е малка, а ако те болят може и да си ама може и да не си Simple Smile))

# 414
Аз пък се притеснявам ,че ме болят гърдите ,защото така ме болят преди цикъл. Иначе и аз често пишкам🙂.

# 415
Аз и пишкане нямам дори като симптом 🙈 вече се чудя дали са ми върнали вообще нещо 🤣 Значи ще си чакам до 7ми кръвния, поне да не се радвам на чертички.

# 416
  • София
Момичета, днес ми е 8 ден ... ако препишкам тест ще даде положителен, защото слагам прегнил 100 през вечер, но дали мога да се ориентирам по наситеността на чертата?
Не, не може

# 417
Имам позната ,която казваше ,че няма симптоми ,а днес си гушка близнаци. Аз прядния път имах болки и си мислих ,че това е от имплантирането ,но уви...  Дано тези двечките да са ми по-борбени и да се захванат.🙂

# 418
Криси и аз това си мисля дали са ми върнали въобще нещо 😂🙈. Мен гърдите ме болят само като ги натисна и като ставам сутрин от леглото ,задължително се будя през ниша веднъж да пишкам ,през деня често си ходя до тоалетна ,но аз пия и много вода . Снощи се сънувах бременна с коремче , и като че ли ме държеше детенце за ръка много странно ,не ми става зле още от цигарите дори ми се пуши , и многооо ми се плаче Sad .
Да ви кажа и нещо извън темата малко ние сме си на село и вчера сутринта мъжът ми слиза долу в двора и хваща баба му да изхвърля 2 котета ,не са повече от седмица тъкмо са родени явно и я върна бързо бързо . Вика ние чакате тест да правим тя бебета изхвърля .... и сега се грижим за тях ,мама маца така и не се появи снощи . Викам си гледай кво нещо е живота .... ,а ние си имаме две котки е УК и двамата много обичаме животните . Сега издирвам в село мама кърмачка да видим дали ще намерим и дано ги приема да ги догледа за да оцелеят миличките .

# 419
  • София
Не търсете симптоми, толкова рано няма как да има симптоми. А може и изобщо да не се появят.
Аз нямах никакви. Гърдите ме боляха по едно време, ама започнаха някъде около първия преглед

Общи условия

Активация на акаунт