Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 43 068
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Пожелавам ви успех момичета стискам палци на всички аз съм след първо неуспешно и витро, знае ли някой Стаменов кога се обажда за коментар и при ЗЕТ след колко време, може да се опита 😘😘😉
Наистина ли Стаменов се обажда за коментар за неуспех? Защото не  съм чувала  друг да го прави. Всички свиват рамене и казват лоши яйцеклетки и Божа работа.

# 391
  • София
Не се обажда Стаменов лично, а от Болницата записват час при него, за да се коментира. И то по-скоро се коментира какво трябва да се направи преди следващ опит, а не толкова защо не се е получило. Целта на този коментар е да се насрочат евентуално изследвания и да се направи план как ще се действа за напред.

При всички положения, обаче, момичета аз на ваше място в момента бих се концентрирала върху чакането, а не коментара евентуално после Wink Дай Боже да не стигате да коментар Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 392
А някоя няма ли да ни зарадва с положително тестче скоро? Ей така за отскок на всички ни ... 🍀

# 393
А някоя няма ли да ни зарадва с положително тестче скоро? Ей така за отскок на всички ни ... 🍀
И аз това викам Снежи ,че на мен как са ми умряли джимиите не искам да идва датата за теста .... изпадам в тих ужас . Дали от хапчетата ме тресат хормоните не знам едни такива черни мисли само искам да се гръмна . Целия позитивизъм ми умря след този трансфер ,а уж сега трябва да съм най полужителна ... 🤦🏼♀🤷🏼♀😩❤

# 394
Трудно е това с позитивното мислене да.... Аз за сега се радвам на предстоящите свободни дни - цял ден днес филмче, хубава книга, 3 часа обеден сън, разходка в парка, хубава храна, даже малко поработих от скука и така още 11 дни Wink ако не друго поне хубаво ще си почина!!! а пък каквото - такова, то като си мислиш разни кофти неща положението няма да стане по-добре, най-много да стане по-зле. Така че не се поддавайте на лоши мисли, това разбира се не означава да сложим розовите очила и да се реем в облаците. Абе каквото стане ... ама рано или късно всичко се нарежда както е трябвало! това е нашата борба Simple Smile))

# 395
Здравейте, момичета Simple Smile и моето чакане продължава. Днес вече ми е 13ти ден и нямам търпение да минат още 3 и да правя кръвния тест. Иначе онзи ден и днес си правих пиклив тест.. и на двата се показа бледа втора чертичка, но все още не смея да се радвам.
Стискам палци да всички чакащи! Дано скоро всички видим трицифрени резултати Simple Smile

# 396
Здравейте, момичета Simple Smile и моето чакане продължава. Днес вече ми е 13ти ден и нямам търпение да минат още 3 и да правя кръвния тест. Иначе онзи ден и днес си правих пиклив тест.. и на двата се показа бледа втора чертичка, но все още не смея да се радвам.
Стискам палци да всички чакащи! Дано скоро всички видим трицифрени резултати Simple Smile
Agena не може ли още на 10 ден да пуснеш кръвен , на теб кой опит ти е и в коя клиника си ? ❤🤗мирише ми на добър резултат стискам ти палци 🙏🏻😇

# 397
Ще видят в системата, че сте за коментар и няма как да минете без коментар за съжаление.
Аз съм чакала 2 пъти по 2-3м, последния път от август до декември. Давах им зор, защото взех заповед, но не ми се получи...
И аз така предполагам само да се надявам да ми се обадят преди да са излезли ваканция аз се записах още на следващия ден след резултата благодаря ви

# 398
Включвам се и аз, моят тест е утре ☺. До днес направих няколко пикливи теста, които има втори чертички, но чакам чхг😊

# 399
При мене  беше омекнала. Не знам обаче дали е възможно да се дължи на лекарствата ...

А имаше ли бременност?

Не знам дали изобщо може да се приеме това за симптом, тъй като все пак за таймирането на пункцията се слага ЧХГ инжекция.
Аз се бях зарекла че няма да търся никакви симптоми защото сигурно 90% от тях се дължат на лекарствата и т.н.  На практика имах всички възможни симптоми с изключение на гаденето.

Стиснати палчета за всички момичета със предстоящи тестчета....
Тео, ще чакам утре да ме зарадваш с едно хубаво и тлъсто ЧХГ

# 400
Agena не може ли още на 10 ден да пуснеш кръвен , на теб кой опит ти е и в коя клиника си ? ❤🤗мирише ми на добър резултат стискам ти палци 🙏🏻😇
Предполагам още на 10 ден ще покаже, но от клиниката ми казаха, че трябва да е на 16ти ден, за да им признаели резултата от фонда.. не знам дали това е вярно, но така ми казаха..
Първи опит ми е ( надявам се и последен),  в Пловдив в Ню лайф

# 401
Предполагам още на 10 ден ще покаже, но от клиниката ми казаха, че трябва да е на 16ти ден, за да им признаели резултата от фонда.. не знам дали това е вярно, но така ми казаха..
Първи опит ми е ( надявам се и последен),  в Пловдив в Ню лайф
ПУ ПУ Agena стискам ти палци 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤❤❤

# 402
Това с резултат за фонда е много странно. Ако на жената й дойде цикъла, направи си пиклив тест и не е бременна, пак ли трябва да си прави кръвен?
На мен сега ми искат от клиниката за опит миналата година. Тогава си направих от любопитство и същия ден след теста ми дойде. Ако бях оставила за дпуг ден, нямаше да си направя тест. И никой досега не ми беше казвал да си правя и не ми го беше искал. И изведнъж се сетиха. На вас искат ли ви кръвен за фонда?

# 403
  • София
Това с фонда изобщо не е вярно. В моята клиника даже не са ми виждали теста (правих го на друго място)
И при първия опит по фонда, беше по същия начин.
Никъде не са написани такива изисквания на фонда.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 22:14 от Nandin

# 404
Здравейте,

На 07 05 ще подавам документи във фонда за 4-ти опит
През ноември ще стана на 43г

Кога ще ме одобрят според вас?

Общи условия

Активация на акаунт