Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 43 061
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
При мене  беше омекнала. Не знам обаче дали е възможно да се дължи на лекарствата ...

А имаше ли бременност?

# 376
Да. Биохимична  Sad

# 377
Извинявам се за въпроса ,но как разбирате ,че това което напипвате е матката?

# 378
Шийката на матката е. През целия месец си сменя позицията. По впеме но овулация е мека, отворена и високо, след това се затваря и към дните преди цикъл е твърда и започва да слиза по-ниско. При бременност съм чела, че се вдига и се усеща мека като при овулация, но досега не съм забременявала и съм я установявала такава. Винаги си става твърда. Тази проверка се прави много внимателно с чисти ръце. Сега така или иначе слагам всеки ден утрогестан и ми е по-лесно да следя разликите. Една жена преди време сподели, че при бременност нейтата шийка също е била мека и висико, но я е установила след теста.

# 379
На мен от клиниката ми препоръчаха до си живея живота,да съм щастлива и да не се вглеждам много в симптоми  . Но нещо не ми се получава.🙂

# 380
Да, на мен всички ми го повтарят. Повече ме стресира мисълта, че не трябва да се стресирам. Все едно да сложа розови очила и да заживея в утопичен рай, иначе ако реша да гледам реално на нещата, съм обречена на провал и трябва да нося вина за неуспеха. Ходих на психолог по този повод. Психоложката е твърдо против насилването за позитивно мислене. Според нея животът трябва са се приема с хубавите и лошите му страни. И да не се самозалъгваме, че всичко е наред, когато не е така.

# 381
И аз мислих да ходя на психолог преди този трети опит,но така и не отидох. Всички казват мисли позитивно ,но как? Сега се мъча да се надъхвам сама ,но така или иначе малко остана до теста.Лошото е че годините минават и качеството на яйциклетките се влошава.

# 382
Пожелавам ви успех момичета стискам палци на всички аз съм след първо неуспешно и витро, знае ли някой Стаменов кога се обажда за коментар и при ЗЕТ след колко време, може да се опита 😘😘😉

# 383
Пожелавам ви успех момичета стискам палци на всички аз съм след първо неуспешно и витро, знае ли някой Стаменов кога се обажда за коментар и при ЗЕТ след колко време, може да се опита 😘😘😉

Здравей, трябва ти да се обадиш на регистратура и да поискаш час за коментар, но се чака 2-3 месеца. Съветвам те, като се обадиш да си измислиш друга причина, ако имаш замразени други ембриони, да кажеш че си за проследяване за трансфер и ти е казано да запазиш час за 7-8 ден от цикъл. Пък като отидеш хем коментирате със Стаменов, хем те преглежда и пуска изследвания.

# 384
Здравейте, резултат <0.100 на 12 ден след зет на 1 три дневно нали си е 100%отрицателен тест?

# 385
За съжаление,според мен, да. Успех следващия път. 🤗

# 386
За съжаление,според мен, да. Успех следващия път. 🤗

Благодаря Blush
Мисля да потичам затова за всеки случай сверявам

# 387

Здравей, трябва ти да се обадиш на регистратура и да поискаш час за коментар, но се чака 2-3 месеца. Съветвам те, като се обадиш да си измислиш друга причина, ако имаш замразени други ембриони, да кажеш че си за проследяване за трансфер и ти е казано да запазиш час за 7-8 ден от цикъл. Пък като отидеш хем коментирате със Стаменов, хем те преглежда и пуска изследвания.
. Благодаря за съвета имам още 2 замръзени, но ако кажа така те искат егн и то излиза какво ти е правено не мога да ги излъжа

# 388
Не можеш ли да им кажеш, че си за разясняване на резултати след неуспешно инвитро и преценка за зет?

# 389
  • София
Ще видят в системата, че сте за коментар и няма как да минете без коментар за съжаление.
Аз съм чакала 2 пъти по 2-3м, последния път от август до декември. Давах им зор, защото взех заповед, но не ми се получи...

Общи условия

Активация на акаунт