Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 43 115
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря Геизер прочетох в сайта им добре са го обяснили . Момичета вие след трансфер лежахте ли предимно , аз вчера ми се наложи да се возя два пъти с колата (не шофирам аз ) днес ще пътувам извън София на близо и там ще седя до края на седмица ,дали е проблем ?

Pipi, незнам дали е било ок, но аз не съм се спряла, та и на кино ходих , до КАТ деня след трансфера, на църква, пазарене на майка ми, че аз си я гледам, разходки. Предните ми опити съм лежала предимно и резултата беше кръгла 0.
Ами и аз така вчера на кино ходихме , предния ден на обяд и до едни приятели и понеже аз съм от град близо до София днес на там ще ходим . Мисля после да минем през руската църква никога не съм ходила и ми казаха Фоли в криптата да си напиша желание . Аз не мога да кажа че съм религиозна ,но ходя на такива места защото това са храмове и се предполага че енергията е много силна в тях ... но ако поченм да говорим за религия и попове направо правя обратен . Вярвам в “тази необяснима “ силата   и ,че Господ е във всяка една частичка около нас . Та ще ходя да се заряда малко ❤🤗

# 361
Здравейте! Мина и моят трансфер днес. Не ми е първи, но много се надявам да ми е последен. Труден е този период след трансфера - ако няма симптоми - кофти, ако има пак, защото повечето са заради лекарствата и самовнушението, че нещо трябва да се случва. Взела съм си болнични, но определено не смятам да лежа, навън е пролет и смятам да и се радвам по градинките ☀ А освен това тест най-рано 12/13ти ден. Миналия път се бодях през ден в продължение на 6 дни и резултата накрая беше същия както ако си бях изчакала достатъчно Simple Smile Търпение пожелавам на всички ни! 🧘♀

# 362
Момичета, препишках току-що един тест ( пише че е чуствителен ) и реэултата отрицателен.Днес е 9 ден след ЕТ на 3 дневен,трябваше да отчете ако има нещо нали,нищо че не е с първа урина.

Лаборат.работи до 17ч.и не успях да пусна кръвен.Утре сутрин ще отида в клиниката да пусна,ако работят де.

ММ е мноого раэочарован милия.

# 363
Мисля ,че на 9 ден само кръвен ще отчете.

# 364
аз съм правила пиклив тест от най смотаните, и ми отчете втора чертичка при ЧХГ 22

# 365
И аэ си мисля ,че би трябвало да отчете.
В упътването пише,че урината не трябва да е много раэредена,каквото и да оэначава.
Теста отчита от 5 единици ЧХГ.
Два са в опаковката,утре сутрин ще намокря и другия с първа урина.

Чудя се дали да не си сипя чаша вино таэи вечер ,ей така эа утеха или да иэчакам и утре 😃

# 366
Момичета , ако няма имплантация след трансфер , цикъла ще дойде ли нормално на датата , когато трябва да дойде ? Или трябва да се спрат хапчетата , евентуално след отрицателен тест ?

# 367
Не е задължително да ти дойде на датата. Лекарствата се спират след отрицателен тест и след консултация с лекуващия лекар/акушерка.

# 368
При мен си дойде навреме, когато нямаше имплантация, въпреки лекарствата.
Сега съм след трансфер и чакам теста. Имам притеснение, че лигавицата си остана под 8 мм, въпреки високите дози естрогени. Общо взето се надявам на чудо. Предният път като всичко беше по учебник, не се получи. Сега ще видим какво ще стане. Дано да имам късмет.

# 369
То пък моята лигавица в деня на трансфера като беше 10 мм.пък да не стана.

Не я мисли лигавицата,пожелавам ти трицифрено ЧХГ tella27

# 370
Момичета , ако няма имплантация след трансфер , цикъла ще дойде ли нормално на датата , когато трябва да дойде ? Или трябва да се спрат хапчетата , евентуално след отрицателен тест ?
При мен дойде на 4-ия след спирането ма хапчетата, но мак имаше имплантация в случая (ЧХГ 43). Та ми дойде съвсем нормален цикъл, а сега закъснява, което е било нормално от 40 до 50 дни. Чакам да ми дойде втория цикъл, че да види доктора дали добре се е изчистила матката.

# 371
Момиче, като си слатате утрогестана, прави ли ви впечатление позицията на шийката на матката? Чела съм в чужди сайтове, че ако се получо бременност шийката се вдига и става по-мека, а ако няма бременност е твърда и започва да "слиза". Не знам доколко този метод е надежден и верен.

# 372
При мене  беше омекнала. Не знам обаче дали е възможно да се дължи на лекарствата ...

# 373
Добро утро момичета , тази нощ се събудих да ходя до тоалетна и после така ме заболя корема все едно ми е дошло тъпа постоянна болка за около 15/20мин не можех да определя дали е кръста ,корема или яйчниците ,но така определено ме боли като ми дойде първия ден и веднага ме хваща разстройство по принцип . Не съм пила нищо защото ми мина спазъмът и заспах ,дали е нормално и ако стане пак дали да пия нощ па ?

# 374
Аз пия но-шпа 3х2, за да се предотвратят евентуални микро контракции - изписано по рецепта. По-дибре пий, на много момичета след трансфер се предписва постоянно, на други при нужда ...

Общи условия

Активация на акаунт