Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 562
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Papi стискаме палци и мисли позитивно! Успех миличка!

# 571
Pipi, успех 🤞🤞🤞дано все пак се изненадаш и чхг разсте!!!
На мен днес ми е 9 ден - все така без никакви симптоми. Мисля малко по-късно да отида до клиниката и да направя тест. Ако има нещо ще покаже на този етап, може да е ниско, но ако има бременност нещо трябва да излезе, ако няма ще клони към 0 и резултатът ще е категоричен. След 9 ден мисля не е възможно при резултат 0 после нещо да се появи. Каквото и да е животът продължава и няма да се отказваме!!! 🍀🍀🍀

# 572
  • София
Не търсете симптоми, на този етап е рано за тях

# 573

Момичета това е резултата от 20 се е качил на 63 ,днес се пада 11 ден (ако не броим деня на трансфера ) от трансфер на 5 дневни ембиончета . Не знам какво да мисля Sad(((

# 574
  • София
хубави работи започвай да си мислиш.
обаждай си се на лекаря за час за преглед.

# 575
Малко се притеснявам ,че тя беше казала ако е около 80 или 100 е добре . Аз за 48 часа се е качил двойно . Възможно ли е да е много рано още и за това да е толкова нисък .

# 576
Той даже се е утроил Wink Мисля, че ти е супер резултатът. Сподели с лекаря и виж какво ще каже, но според мен си бременна 🤗🤗🤗

# 577
  • София
Здравейте, момичета. Искам да ви кажа, че миналия път нямах абсолютно никакви симптоми освен съвсем леки болки в гърдите (почти не ги усещах). Бях сигурна, че нищо не се е получило, но реших да си изчакам датата за теста поне да съм напълно сигурна. На 14 ден резултата ми беше 600,00 ЧХГ . Не можех да повярвам и радостта беше много голяма. В последствие спря да се развива и се наложи медикаментозен аборт, което не пожелавам на никого! Разказвам ви това, защото знам колко са трудни тези две седмици след трансфера, но недейте да търсите каквито и да е симптоми, защото може всичко да е от лекарствата, които приемаме. Аз се убедих, че при всеки е индивидуално. Днес ми е 11 ден и отново съм без никакви симптоми и пак имам моменти в които психясвам въпреки, че знам, че не трябва. Вярвайте! Бъдете спокойни, мислете колкото можете позитивно пък каквото стане.
Успех на всички и имайте вяра! 😊

# 578
Ох момичета много ви благодаря , само дано всичко е наред да не се окаже ,че е нещо друго заради ниските стойности ня този етап . Ще пусна в събота пак и сега звъня за коментар от докторката . 🙏🏻❤🙏🏻❤🙏🏻❤ Благодаря ви за подкрепата многооо ❤❤❤❤❤❤

# 579
Здравейте, момичета, да се включа и аз в дългото чакане. Вчера ми беше трансфера и за първи път от всички трансфери, които съм преживяла, имах болка в корема след него. А днес се събудих и започнах да рева. Явно лекарствата този път ще засегнат доста и нервната ми система Smiley
Имам и една дилема - докторът този път не ми е изписал аспирин, а досега винаги съм пила след трансфер. И сега се чудя дали не е неволен пропуск и дали да си го пия, въпреки че не е изписан.

# 580
Papi и аз мисля че си бремена, свърза ли се с докторката за коментар?

# 581
  • София
Здравейте,момичета! Включвам се в темата 3 дни след трансфер.Засега-никакви симптоми,нито придърпване,
нито болки в гърдите/което вече ме притеснява/.Винаги след трансфер съм имала болки в гърдите.Постоянно ми е студено,но не мисля,че това е симптом.
Успех и надежда на всички чакащи,като мен!

# 582
Ами няма я на работа 🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀ Чакам друг доктор за коментар да ми се обади ... одеве на рецепция ми казват ,че е втора смяна сега по телефона че и я почивния ден ... много странно .

# 583
Пипи, резултата ти е чудесен. Понякога бета чхг стартира ниско и после се утроява и учетворява за нула време. Пусни пак след три дни, не след два.И така ще видиш темпа на растеж. На мен доцент АГ ми е казвал, че чхг се пуска през 72 часа, не през 48.
Не търсете симптоми, в момента съм след неуспешен трансфер, след овулация.Имах придърпвания, боцкания, гади ми се, ходя да пишкам през два часа цяла нощ, метален вкус в устата, а не съм бременна. Симптоми чак в 7,8 седмица.
Успех на всички.

# 584
Пипи, резултата ти е чудесен. Понякога бета чхг стартира ниско и после се утроява и учетворява за нула време. Пусни пак след три дни, не след два.И така ще видиш темпа на растеж. На мен доцент АГ ми е казвал, че чхг се пуска през 72 часа, не през 48.
Не търсете симптоми, в момента съм след неуспешен трансфер, след овулация.Имах придърпвания, боцкания, гади ми се, ходя да пишкам през два часа цяла нощ, метален вкус в устата, а не съм бременна. Симптоми чак в 7,8 седмица.
Успех на всички.
Haidi съжеляам Sad .
Аз нямам никакви симптоми и това ме притеснява също , освен вчера и онази вечер ми стана супер зле единия път беше от лак за нокто (само да вметна че съм маникюристка до сега не ми е става зле от лак ) и вчера след като се накбядвах така ми се догади .... но само това .нищичко друго дори не бих казала ,че пишкам много . Гърдите ме боляха след трансфера сега ама грам пипам се като луда . Пуши ми се пие ми се кафе .... Дано сте прави момичета и да вървя на горе . Толкова ви благодаря за цялата тази подкрепа 🤗❤🤗❤🤗❤

Общи условия

Активация на акаунт