Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 183
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
[Mаryk, с теб си вървим заедно🤗. И на мен ми е 13 ден без никакви симптоми и нещо се сдухах за предстоящия тест утре😞, но няма какво да направим, каквото Бог е решил това ще стане. Но той ще ни зарадва. Вярвам! 😍Стискам силно палчета за теб и за всички чакащи🙏.

# 61
Maryk, Marsi стискам Ви палци момичета, да ни зарадвате. Толкова се вълнувам, когато видя някоя мацка с тлъсто чхг😁
Аз от 20 мин имам едни болки в кръста, чак към бъбреците, не е постоянно, но се чудя нормално ли е?
Пък и всичкото това будуване през ноща, изморяване през деня, обедно гадене и ядене в големи количества от лекарсвата ли е още, или по-добрия вариант, една нормална бременност. Някой да сподели как се чувства, че и аз да се успокоя🤗

# 62
Сладурче, и на мен адски ми се гадеше от утроогестана, и киселини имах, слагам го само вагинално.Чувствам се отлично.И сънливостта престана.Толкова рано едва ли би имало какви да е симптоми.Въпреки че аз също се вглеждам и дебна тялото си.Имам леки бодежи в яйчниците, гърдите ми бяха надути,сега вече —не.Но отдавам всичко на големите дози хормони, с които ме наблъскаха.При първата ми бременност, която беше нормално зачеване, си чаках цикъла, нищо по особено не забелязах,ама нииищо.Чак при пет дни закъснение направих тест.Симптомите ми избухнаха при две седмици закъснение 6—7 седмица.За ден,два ми се подуха гърдите и започна да ми се спи,и да ми се гади.

# 63
Сладурче, и на мен адски ми се гадеше от утроогестана, и киселини имах, слагам го само вагинално.Чувствам се отлично.И сънливостта престана.Толкова рано едва ли би имало какви да е симптоми.Въпреки че аз също се вглеждам и дебна тялото си.Имам леки бодежи в яйчниците, гърдите ми бяха надути,сега вече —не.Но отдавам всичко на големите дози хормони, с които ме наблъскаха.При първата ми бременност, която беше нормално зачеване, си чаках цикъла, нищо по особено не забелязах,ама нииищо.Чак при пет дни закъснение направих тест.Симптомите ми избухнаха при две седмици закъснение 6—7 седмица.За ден,два ми се подуха гърдите и започна да ми се спи,и да ми се гади.
Благодаря haidi, ще видим на прегледа в края на седмицата какво ще кажат. Аз на 15.04 влязох в 5 седмица, рано ли е да се усеща нещо, нямам никаква идея. Гърдите са ми много подути и ме болят адски много, и много ми се яде кисело, изяждам буркан кисели краставички и като не ми е ок, минавам на лимон😊

Bubanka благодаря и за твоето включване, дай боже, ние чакаме да видим дали не са 2бр точките😁

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 21:33 от sladur4e7

# 64
Аз съм на 5 ден след трансфер на три тридневни омбриончета!От вчера съм много зле!Все ми е лошо сънливо и отпаднало!Едно силно напрежение долу ниско и вечер все едно някой ми разтяга матката!Дано да е за добро!И боцкания в матката от време на време!Това е при менн!Успех на всички!

# 65
Хихи sladur4e 7, и аз съм така с по 1 буркан кисели краставички ☺️страшно е 🤣😛 еххх дано да те последвам☺️🤗🙏

# 66
Сладурче и аэ бях така с първата бременност ,на ден един буркан кисели краставички.Имам си живо и эдраво момченце .
Всичко ще е наред не се притеснявай.

# 67
Сладурче и аэ бях така с първата бременност ,на ден един буркан кисели краставички.Имам си живо и эдраво момченце .
Всичко ще е наред не се притеснявай.
Bubanka благодаря и за твоето включване, дай боже, ние чакаме да видим дали не са 2бр точките😁

# 68
  • София
Първите ми симптоми се появиха в 22г.с. - ритници

# 69
Симптоми не мога да го нарека, а по-скоро усещания и сигурно са от тези лекарства, които приемаме. Болезнени гърди, понякога и болки в корема, но през повечето време не ме боли. При нормално забременяване имах същите усещания като преди цикъл. За гадене ми се струва рано. Ако приемате лекарства някакви е от него. Аз много пишках от медрола Wink Спеше ми се първите дни, когато започвах да слагам кринон. Това е Simple Smile

# 70
Когато си била веднъж бременна, трудно може да сгрешиш усещанията от тялото си. Разпъването на матката, както и стрелкащите болки в един от първите дни винаги са ми подсказвали, че поне ембриончето се бори да оцелее. А дали организма ми ще позволи да остане, това е друг въпрос. Дори и да ми е отрицателен теста, знам че се е борило, усещах това предната бременност, усещам го и сега. И понеже от декември досега поддържам цикъла си изкуствено с Естрофем и Утрогестан, има разлика от преди трансфера и сега. Дай Боже да оцелее. Дано НК клетки ми, макар че си прелях Октагам, не го унищожат...Това се моля. Предният път стана номера. Сега ще видим.

# 71
Здравейте, след неуспешния трансфер мен ме посъветваха да се обърна към имунология и конкретно за ембриотоксини. Подчертавам, че на мен ми е втори трансфер на ембриони с добро качество. Направо си усетих как ги уби имунната система. В имплантационните дни вдигах по-висока температура, втрисаше ме. Все едно имах вирус и тялото се бори с него. Минаха имплантационните дни и изчезнаха тези "симптоми", както и всички други, които мислех, че са от Кринона, а може би просто тялото се бореше с чуждия генетичен материал.
Чета, че тези ембриотоксини са виновни за повтарящи се аборти и невъзможност за имплантация при няколко трансфера, та може да ви е интересно да прочетете за тях.

# 72
Ох и аз се моля на тези НК клетки да го пощадят този път. Не знам в тях ли е причината за второ кухо яйце. Уж правя вливания с интралипид. Сега направихме заедно с пункцията и после след положителния тест.

# 73
Успех на всички. Стискам палци за + резултати и добри новини на прегледите ви.

# 74
И аз имам завишени NK клетки - 18% при норма 12%. На мен също ми вливат интралипид първо една седмица преди трансфера и 3-4 седмици по-късно пак, заради положителния тест. Не мисля обаче, че кухо яйце има връзка с тези клетки. Според мен, ако е кухо яйце си е такова и без да го има проблема с NK клетките.

Общи условия

Активация на акаунт