Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо някои жени избират да направят тест на 14-ия ден след трансфера, а не на 10-ия?
Какво представляват буквите преди качеството на ембрионите?
Какво представлява Денят на репродуктивното здраве и какви са ползите от участието в него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо някои жени избират да направят тест на 14-ия ден след трансфера, а не на 10-ия?
Причината за изчакването до 14-тия ден за тест след трансфер е свързана с желанието на лекарите да осигурят по-надеждни резултати. Въпреки че тестът може да бъде положителен на 10-ия ден, изчакването до 14-тия ден може да помогне за избягване на евентуалното падане на нивата на хормона ЧХГ след този период.
-
Какво представляват буквите преди качеството на ембрионите?
-
Какво представлява Денят на репродуктивното здраве и какви са ползите от участието в него?
-
Какво е Прегнил 100 и колко време отнема да се разгради в тялото?
-
Какви са симптомите на бременност?

а то ембрион става по-нататък. Хубави ли са, не са ли, аз от къде да знам. Гледах снимки в интернет, но не мога да ги преценя.
като стана все едно нещо ще изпадне,долу ниско под корема има едно силно напрежение,не мога точно да го опиша!И бодежи в яйчниците от време на време!До вчера бях по добре,днес ми е сравнително по отпаднало и ми се повръща,но мисля,че е от хапчетата!В матката към дупето усещам лека тъпа болка!Не търся симптоми хич,защото първият път имах какво ли не и накрая нищо!Сега съм спокойна,но от време на време тези болки ме подсещат че има нещо!Успех!Моя тест трябва да е на 26,но тогава е не работен ден и ще го направя на 24-25 някъде!
Успех на всички!