Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 590
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Тери,Аз последните ми 3 опита не съм спирала лекарствата и въпреки това ми идваше цикъла.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 19:53 от Сузи333

# 181
Здравейте момичета 😊😊😊
И аз се записвам в темата. Всичко това е изключително ново за мен и много натоварващо. Днес ми беше 12 ден от трансфера на два  3 дневни ембриона при което ми беше назначен кръвен тест, който показва 25. От клиниката ми казаха в понеделник отново да повторя теста + прогестерон. Продължавам приема на кринон и естрофен вагинално. Според Вас има ли надежда и колко трябва да БЧХ в тези дни или е много индивидуално? Ще се радвам ако споделите вашия опит 😊😊😊

# 182
Здравейте момичета 😊😊😊
И аз се записвам в темата. Всичко това е изключително ново за мен и много натоварващо. Днес ми беше 12 ден от трансфера на два  3 дневни ембриона при което ми беше назначен кръвен тест, който показва 25. От клиниката ми казаха в понеделник отново да повторя теста + прогестерон. Продължавам приема на кринон и естрофен вагинално. Според Вас има ли надежда и колко трябва да БЧХ в тези дни или е много индивидуално? Ще се радвам ако споделите вашия опит 😊😊😊

Успех 👶🏻

# 183
Тео 87 благодаря но в такъв случай на 12 ден от трансфер коя седмица е 2ра ????

# 184
Седмиците нямат значение в момента. Интересува те дали ще нарастне правилно за около 48 часа. Абстрахирай се от референтни граници в момента. Стискам палци за хубаво покачване Hug

# 185
Тео 87 благодаря но в такъв случай на 12 ден от трансфер коя седмица е 2ра ????

Просто мисли позитивно, всичко е наред - пусни си пак хормоните ако имаш възможност в неделя!

# 186
Момичета,коя от вас си следеше ембриончето от стойност на ЧХГ 2 ?

Здравей. Мисля че имаш предвид мене. Трансфер на 5 дневни. На 6ти ден след трансфера чхг 2, на 8 ден чхг 4 и се появиха болки и кървене. На 12ти ден всичко приключи.
Дано при тебе се развият положително нещата.

# 187
Гейзер, много съжалявам да го разбера. Надявах се нещата при теб да се развият и да успееш да удвояваш ЧХГ . Все пак е имало имплантация ,което е добре. Дано следващият път е твоят.
И моят опит е почти сигурно неуспешен. Май и на теб не ти е първи опит. Мисля ,че сме се засичали в групата и при предишните ми опити.

# 188
Влизам в тези теми от носталгия. Дъщеря ми скоро ще стане на осем. Първия път нямах търпение за тест,повторих го. Но беше зле. Втория път,тест правих на 17- ти ден. Беше над 12 хиляди,но бебетата бяха две. Едното скоро спря да се развива. Но другото е за две. Имах лека и прекрасна бременност и родих (не със секцио) на 43 години едно здраво и прекрасно дете. Дано съм ви на кадем на всички. Чакам да се похвалите до една.

# 189
Ех, че сладкоо! Да ти е жива и здрава! Ето такъв пост чаках, в който някой да ни ориса! Благодаря ти!❤

# 190
Гейзер, много съжалявам да го разбера. Надявах се нещата при теб да се развият и да успееш да удвояваш ЧХГ . Все пак е имало имплантация ,което е добре. Дано следващият път е твоят.
И моят опит е почти сигурно неуспешен. Май и на теб не ти е първи опит. Мисля ,че сме се засичали в групата и при предишните ми опити.

Първи опит ми беше. Просто отдавна следях темата. Радвах се за успелите момичета, и ако можех отговарях на някои въпроси.
При мене странното е че на 11ти ден, точно преди да приключи, имах уринарен тест със много бледа чертичка. А на 16ти ден имах 2 уринарни с хубави розови чертички . И е малко под въпрос къде точно е бил този ембрион и как така ЧХГто явно е нараснало, при положение че изхвърлих лигавицата още на 12ти ден. За съжаление не се ли вижда сакче, нищо не може да се твърди със сигурност.
На всичкото отгоре днеска стана ясно че съм с хидросалпингс, което обяснява лошият развой на нещата. Сега ще правя лапаро за да махнем тръбата и хистеро за да се огледа и матката.

Стискам палци при теб развоят да е различен.  Praynig Praynig Peace

# 191
Здравейте момичета 😊😊😊
Нисък е,но ако се удвоява,няма проблем!

# 192
Здравейте отново!Днес ме и 8 ден на три дневни и май избързах и направих пиклив но е -!А от вчера имам зацапване а днес се засилва каточе ли!Док.каза да спра всгинално утрогестана и аспирина и фраксапирина докато спре кървенето!Не е силно но го има!Имам ли шанс според вас?

# 193
За мен е много рано да покаже пиклив тест дори и за 5-дневни. Стискам палци да е имплатационно зацапване! След 2 дни можеш да пуснеш кръвен тест.
Здравейте отново!Днес ме и 8 ден на три дневни и май избързах и направих пиклив но е -!А от вчера имам зацапване а днес се засилва каточе ли!Док.каза да спра всгинално утрогестана и аспирина и фраксапирина докато спре кървенето!Не е силно но го има!Имам ли шанс според вас?

# 194
Естествено, че винаги има шанс. Понякога продължава 2дни имплантационното зацапване. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт