Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 606
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Естествено, че винаги има шанс. Понякога продължава 2дни имплантационното зацапване. Успех!

Благодаря!Дай боже всичко да е наред!За цикъл ми е рано трябва да е чак на 29.04 и кървенето не е силно като при цикъл по много малко зацапва,но болката ме притеснява!

# 196
При мен на девети ден кръгла нула.
Това беше съвсем очаквано, на осми ден ми зацапа розово, на девети също.Импл.зацапване на 5 дневни е макс до 6 ден, така че ми стана ясно.Пуснах теста да потвърдя официално провала.Чух се с доктора,спрях лекарствата.Пак ми се обясни колко всичко ми е перфектно и как имам малшанс. Заповедта от фонда ще ми излезе скоро, но аз мисля да не губя време и ще бягам др.месец към Турция за диагностика и план за действие.Не ми се губи време в България, повече.Общо взето, бяха толкова уверени че при мен ще се получи от раз,че ми се струва че чак се пренавиха или подцениха ситуацията. Дори не се чувствам разочарована, когато търпиш разочарование след разочарование, привикваш.За 7 месеца преживях две лапароскопии за отстраняване на извънматочни бременности, на първата ми крещяха ужасно като я диагностицираха.И едно неуспешно ин витро.  Но който може много да носи получава повече удари по гърба от другите, на които живота им е като ленива река, в това се убедих.Пожелавам успех на всички, дано имате късмет, защото то май само това остава след усилията,които всички полагаме.

# 197
Гейзер, според мен си бременна. Още е рано да се види ембриона. Моя приятелка имаше обилна менструация до 5 мес. и изопщо не подозираше че е бременна. Не се отказвай.

# 198
Еххх, миличка. Хубаво щеше да е да си права. Но бременността приключи. ЧХГто постепенно падна до 0, а от тогава минаха и 3 М вече. Объркаха ми се хормоните нещо и ми идва през 12-14 дена. Сега пих 10 дена Примулут и очаквам тези дни пак да ми дойде.

# 199
Haidi, съжалявам много! Ще успеете следващия път и може Турция да ви е на късмет, ако можете и финансово да си го позволите, защо не! И как така ти крещят? Винаги съм се чудила защо някои лекари си позволяват подобно нещо. Как може да крещиш на жена, че е с извънматочна??? Да не би съзнателно да си го направила! Толкова се възмущавам от подобни неща. В такива случаи не трябва да мълчим, а трябва навсякъде да са написани имената на тези доктори, за да може тези, които отиват при тях да вземат информирано решение като ги избират.
Просто така ме е яд, че не мога да ви опиша. Имам приятелка, на която лекарите и крещят, че вдигнала високо кръвно! Кои са тези лекари и екипи и сестри?

# 200
Мойта първа извънматочна беше Одисея.Получих кървене, отначало ме водеха спонтанен аборт,чхг падаше.Кървих,кървих, изписаха ми дуфастон на третата седмица.Оплаквах се на лекарката,че имам адски световъртежи и се чувствам зле.Тя ми се сопна,че направила каквото можала и не знаела вече какво да направи за мен.Ходих при втори лекар.Той заключи,че кървенето е от миома, прати ме на туморни маркери.Отидох при трети, който ми каза,че миомата и кистата от ж.т.,която се беше получила не били проблем.Та ми писна, и се тръшнах вкъщи с адския световъртеж да мра.На другия ден се завлякох в едно спешно отделение,където също ми казаха,че е от кистата.И ме вкараха в болницата.На сутринта дойде шефа на отделението погледна ме на ехограф и ми каза — след два часа на спешна лапароскопия.Извънматочна в 10 седмица, аз изпаднах в ступор.Попитах дали ще мога да имам деца и като ме насметоха...Simple Smile Умишлено не споменавам имена.Това са неща,които твърдо съм решила да оставя след себе си.Нали съм жива,все пак.Спасиха ми живота, благодарна съм.

# 201
Май сега се става лекар за да се прави бизнес, не от милосърдие. Направо главата ме заболя като ви четях..Аз като бях бременна преди 3 години в Пирогов неврохирурзите ме върнаха, а аз едва.се влачех с дискова херния и бременна в 5ти месец..Ревах от огорчение, трябвало съм да търся невролог, какъвто там нямали по спешност..А неврохирурзите разбират, щом оперират главен и гръбначен мозък..Както и да е..Пирогов вече заобикалям от далеч..Обикаляхме като луди. Във ВМА хората веднага на система ме включиха с Парацетамол венозен. Аз едва се движех..Просто съм възмутена от цялата система. Ако не си в частна клиника, се държат като с куче..Още ми се доревава като се сетя.

# 202
Май сега се става лекар за да се прави бизнес, не от милосърдие. Направо главата ме заболя като ви четях..Аз като бях бременна преди 3 години в Пирогов неврохирурзите ме върнаха, а аз едва.се влачех с дискова херния и бременна в 5ти месец..Ревах от огорчение, трябвало съм да търся невролог, какъвто там нямали по спешност..А неврохирурзите разбират, щом оперират главен и гръбначен мозък..Както и да е..Пирогов вече заобикалям от далеч..Обикаляхме като луди. Във ВМА хората веднага на система ме включиха с Парацетамол венозен. Аз едва се движех..Просто съм възмутена от цялата система. Ако не си в частна клиника, се държат като с куче..Още ми се доревава като се сетя.

Съжалявам, че си преживяла такова нещо,  и то бременна, но не съм съгласна че се случва само в държавните болници. В частна са се държали повече от потресаващо с мен,  и не само. Зависи от съвестта и морала на доктора. Успех

# 203
Здравейте,момичета.
Моя приятелка пусна ЧХГ на 12ти ден след ЗЕТ и резултата е 9.599, само че не пише реф. стойности и звъня в лабораторията да пита. Казали са ѝ, че под 10 е отрицателен. Споделила е с доктора и той ѝ казал да спира лекарствата и да си чака цикъла?!?! Не е ли още рано? След като е на границата, не е ли добре да ги продължава, докато не пусне в понеделник пак кръвен и ако и тогава не е нараснал, да ги спира? Аз все си мисля, че ще се развие. Какво да я посъветвам? Благодаря предварително.

# 204
0.18 на 11ти ден
А имам усещания ниско долу..Направо не знам. Питах по телефона и ми казаха да спирам лекарствата. И че все пак съм избързала с кръвния. Аз смятам да взема един пиклив тест и след три дни да пробвам. Не искам да изглеждам луда, но не ми се вярва още..Не мога да повярвам, че НК клетките ми го убиха...А си имах розово зацапване на 6ти ден като по учебник и какво от това?!?! Ето че и това нищо не означава..Мъчно ми е. Но трябва да се справя. Успех момичета! Горе главата! При едни става, при други не. Всичко е в Божии ръце. Успех от сърце!

# 205
Шакира, много съжалявам....
Аз лично на усещания никак не се доверявам.Много пъти на цикъл без опити за забременяване ми се е случвало да имам боцкания, придърпвания, чести позиви за уриниране през нощта,втрисане, топли студени вълни, позиви за гадене,какво ли не. Зарекла съм се никога повече да не се вглеждам в тялото си.
Около мен се скъсаха да забременяват и раждат,случайно,неслучайно, да ми правят намеци.Една приятелка още неродила, бременна в шести месец ми се обясняваше как щяла да си слага спирала да се пази, а знае аз в какво положение съм.Чудя тия хора акъл и такт имат ли? Или просто на чужд гръб и сто тояги са малко.Ама, да, като не допускаш, че може да ти се случи — такива неща се случват на другите, а ти си имунизиран
против лошотии и грам такт не ти остава.

# 206
Шакира.. Съжалявам.. Не знам какво да кажа, страх ме е от тези НК клетки!
Относно тактичността на приятелки: докато бях в болница след кюретаж ми се обади приятелка която има момиченце на 3 годинки и вместо да ме пита как съм започна да ми обяснява каква рокля е тръгнала да ѝ избира...

# 207
Шакира, съжалявам много😟. Гушкай си малкото слънчице и вярвай, че следващия път ще е вашият🤗🙏🙏🙏🙏

# 208
Еххх, миличка. Хубаво щеше да е да си права. Но бременността приключи. ЧХГто постепенно падна до 0, а от тогава минаха и 3 М вече. Объркаха ми се хормоните нещо и ми идва през 12-14 дена. Сега пих 10 дена Примулут и очаквам тези дни пак да ми дойде.
Много жалко! Знам много добре как се чувстваш .И аз днес повторих кръвния, но е пак отрицателен😭. Спирам лекарствата . Чувствам се все едно някой много близък е починал.

# 209
Haidi, Шакира, Сузи съжалявам мили момичета🤗
Силно ви прегръщам, стискам палци следващия път всичко да е наред.Всички, които минаваме през това сме достойни за възхищение, изисква се голяма сила. Аз такива клетки не съм изследвала до сега, но пък си имам други екстри (тромбофилия, мигрена и т.н).Снощи главоболие и цяла нощ повръщах, едва се надигнах, дано нищо им няма на точиците, че съм на преглед чак след 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт