Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 611
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Момичета,съжалявам за отрицателните резултати,явно не беше нашия месец.Горе главите,ще видите,че ще стане.Аз, че имам вече 9 трансфера зад гърба не се отказвам и вярвам и знам,че ще стане.Бъдете силни и нас ще ни огрее☺

# 211
Sladur4e,
Аз също страдам от сериозно главоболие понякога, което се провокира от различни неща и на 10ти ден след трансфера имах такова и също повръщах. Доктора ми каза, че мога да пия парацетамол и си позволих един да изпия тогава, защото като стигна до момента с повръщане от болка вече имам чувството, че ще умра и главата ми ще се пръсне. Според мен не се измъчвай от болка, а пий парацетамол, понеже си мисля, едва ли болката е по-полезна от парацетамола.

# 212
Sladur4e,
Аз също страдам от сериозно главоболие понякога, което се провокира от различни неща и на 10ти ден след трансфера имах такова и също повръщах. Доктора ми каза, че мога да пия парацетамол и си позволих един да изпия тогава, защото като стигна до момента с повръщане от болка вече имам чувството, че ще умра и главата ми ще се пръсне. Според мен не се измъчвай от болка, а пий парацетамол, понеже си мисля, едва ли болката е по-полезна от парацетамола.

Здравейте момичета, моята мигрена е същата, пробвала съм с топла вода на краката и лед на главата, хапна нещо сладко и нищо не помага. До сега не са ми казали от какво се получава, но аз от силната болка вдигам и кръвното ( по принцип съм с ниско). На миналия трансфер едвам изтърпях. Не съм знаела за Парацетамол.  Успех

# 213
Благодаря Ви момичета, дано да не се случва често иначе ще трябва да пия, но ме е страх да не стане нещо, да се увредят ембриончетата.

# 214
На мен също ми казаха да пия парацетамол за болките.

# 215
Здравейте! Най -рано кога според Вас ще отчете кръвен ЧХГ? Направих днес на 8 ден след трансфер на 3дневен и отчете0,51. Ясно, че е отрицателен, но дали да спирам лекарствата, чесупер зле се чувствам от тях? Съвети или някой с подобен опит?

# 216
# 217
Здравейте! Най -рано кога според Вас ще отчете кръвен ЧХГ? Направих днес на 8 ден след трансфер на 3дневен и отчете0,51. Ясно, че е отрицателен, но дали да спирам лекарствата, чесупер зле се чувствам от тях? Съвети или някой с подобен опит?

най-рано на 11ден,за три дневни

# 218

най-рано на 11ден,за три дневни
Благодаря,ще се опитам да издържа още 3 дена. Но съм кълбо от нерви, гади ми се постоянно и съм се изпъпчила като крастава жаба. Няма да говоря за качените кг от хормоните. То поне 5 да беше резултата да имах светлина в тунела.

# 219
Охх момичета, когато ви четях след положителните тестчета, че чакането продължава и става даже по-тегаво, не вярвах. Но ето, че и аз не знам как ще издържа до 02.05., за да видим дали със сакчетата всичко ще наред. Чета постовете на другите момичета за празни сакчета и спрели сърчица и.....
Но вярвам, че Бог ще си ни пази и дари с прекрасни дечица 🤰💓💕💖
Dia77, надявам се нещата да се развият успешно и за теб🙏

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 16:46 от marsi_pz1

# 220

[/quote]
Благодаря, но аз нямам надежда. Просто искам да спра лекарствата, да спра да се надявам,да не съм толкова изнервена и фа отделявремето си на детето което имам

# 221
Охх момичета, когато ви четях след положителните тестчета, че чакането продължава и става даже по-тегаво, не вярвах. Но ето, че и аз не знам как ще издържа до 02.05., за да видим дали със сакчетата всичко ще наред. Чета постовете на другите момичета за кухи сакчета и спрели сърчица и.....
Но вярвам, че Бог ще си ни пази и дари с прекрасни дечица 🤰💓💕💖
Marsi и аз съм така, струва ми се цяла вечност до следващия преглед на 1.05,и съм и толкова уплашена дали всичко ще е наред.
Dia77 на 8 ден е рано и за кръвен даже, поне 11 ден трябва да стане за да отчете теста, стискам палци.

# 222

Благодаря, но аз нямам надежда. Просто искам да спра лекарствата, да спра да се надявам,да не съм толкова изнервена и фа отделявремето си на детето което имам
[/quote]Трансфер на ден 3-ти:
Ден 1 = денят на трансфера.

1 ден – Ембрионът продължава да расте и от 6-8 клетъчен ембрион се превръща в морула (16-64 клетки).
2 ден – Клетките на морулата продължават да се делят и тя преминава в стадий бластоцист (70-100 клетки).
3 ден – Обвивката на бластоциста започва да се пропуква, така нареченото “излюпване”.
4 ден – Бластоцистът продължава да се излюпва от черупката си и започва да се прикрепя към лигавицата на матката.
5 ден – Бластоцистът продължава да се прикрепя по-дълбоко в лигавицата на матката и започва имплантацията.
6 ден – Имплантацията продължава.
7 ден – Имплантацията е приключила. Развитието на клетките, които ще се превърнат в плацента и фетус е започнало.
8 ден – ЧХГ започва да нахлува в кръвния поток.
9 ден – Развитието на плода и плацентата продължава, ЧХГ продължава да се секретира.
10 ден – Развитието на плода и плацентата продължава, ЧХГ продължава да се секретира
11 ден – Нивата на ЧХГ са вече достатъчно високи, за да се установи бременност.
Можете да направите тест.Как да нямаш шанс като едва сега ЧХГ започва да расте

# 223
  • София
При опита ми, в който имах бременност на 6-ти ден на 5 дневен ембрион имах чхг 24, но познавам жена, която на 3 дневен имаше подобна стойност като твоята на 8-ми ден и после се покачваше.
Ако беше 5 дневен с тази стойност на 8-ми ден щеше да е отрицателен, но на 3 дневен повтори след 2 дни.

# 224
Marsi, кога ти е бил трансфера? И аз броя дните.. А си казвах, че сега ще съм спокойна, дрън-дрън, същата работа. Не мога да се отпусна някак си. То все нещо ще има да чакаме и да се тревожим. Притесненията няма да свършат, но така не си помагаме. Дано всичко е наред! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт