Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 43 125
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Аз съм на 30 и с такъв нисък АМХ. И аз имам една дъщеричка на 5 от ИКСИ. Март месец имах трансфер при който имах имплантация но спряжда де разеива иначе имах положителни уринен и кръвен тест 68,44. Не са ме изследвали за ендометриоза и нензам имам ли нямам ли. Доктора сано предположи преди няколко години че това може да е причината да не забременявам нормално. Някъде четох че след бременност с ИКСИ се развиват някакави антитела и дори да има имплантация те атакуват ембриончето и то спира да се развива. Виж и при вас има имплантация но не се развива. В понеделник имам час при доктора и ще си питам за тези неща да видим какво ще ми отговори.

# 316

Пожелавам на всички по едно Великденско чудо ! Нали все пак ... “Не всеки ден е Великден !” Blush

# 317
Во Истина Воскресе ! И аз се надявам на това чудо ! 🙂
Момичета, на някой пада ли му кръвното от лекарствата след трансфер (Преднизолон Ф, естрофем ,Кринон) ? От вчера ми е едно замаяно, кръвното ми е паднало. Пети ден ми е след трансфер.

# 318
Аз бях така първите два дни след трансфер . Вторник ми беше трансфера - сряда и четвъртък направо заспивах права , явно ми е било ниско кръвното , което свързвам с хапчетата .

# 319
Момичета от 17.04 до 27.04 дали са се иэчистили 5000 единици Прегнил

# 320
Здравейте момичета ,да се запиша и аз към чакащите . Днес ми беше трансфера на 5 ден . Върнахме 2 като едното до колко разбрах е на стадии балстоцид а другото морула (не знам дали правилно съм разбра и дали на 5 ден може да са с различно развитие ?) . За съжаление от 10 оплодено само тези двечките са останало до днес Sad ,нямаме за замръзяване . Стана ми малко криво като ми казаха ,но дано тези маници са ни на късмет 🙏🏻😇🙏🏻😇🙏🏻😇. Първи опит ни е и сме с ИКСИ и ИМСИ правихме . Късмет на всички ❤🤗❤🤗

# 321
Здравейте!
След трансфер съм и нещо не успявам да си направя графика за хапчетата. За всичките ми казват сутрин и вечер.
Имам да пия еутирокс, естрофем 2×1, дуфастон 2×1, витамини ортамол + мета фолиева, аспирин протект, поставям утрогестан 2×3 и пръсам веднъж дневно лензето. Някой ако знае дали има някакви правила за пиенето на тези лекарства, нека сподели. Аз само за еутирокса знам, че трябва да е първо.

# 322
Момичета от 17.04 до 27.04 дали са се иэчистили 5000 единици Прегнил
Според мен да, но нека се произнесат и другите

# 323
Момичета мога ли да пия геомиртол за кашлица ? Леко съм бона и до вчера пиех ,но днес не съм  ,а забравих и да питам док ?
Btw Христос Воскресе и весели празници ❤🤗

# 324
Здравейте!
След трансфер съм и нещо не успявам да си направя графика за хапчетата. За всичките ми казват сутрин и вечер.
Имам да пия еутирокс, естрофем 2×1, дуфастон 2×1, витамини ортамол + мета фолиева, аспирин протект, поставям утрогестан 2×3 и пръсам веднъж дневно лензето. Някой ако знае дали има някакви правила за пиенето на тези лекарства, нека сподели. Аз само за еутирокса знам, че трябва да е първо.
Еутирокса гледай да е рано сутрин, а Естрофема минимум 2часа след него. Естрофема влияе на усвояванвто на Еутирокса. Даже искат 4часа да е едното от другото. Първо гледай хапчето за жлезата и всичко друго по-късно.

# 325
Здравейте!
Аз еутирокса го пия като се събудя към 3 да ходя до тоалетна. Държа го до главата пия и заспивам пак. Като се събудя фолиево ,аз имам и преднизолон и естрофема и кренона при мен вместо дуфастон.А аспирин протекта се пие вечер след ядене. И вечерта преди лягане естрофем и кринон.

# 326
Здравейте!
Аз еутирокса го пия като се събудя към 3 да ходя до тоалетна. Държа го до главата пия и заспивам пак. Като се събудя фолиево ,аз имам и преднизолон и естрофема и кренона при мен вместо дуфастон.А аспирин протекта се пие вечер след ядене. И вечерта преди лягане естрофем и кринон.

Естрофема го пиеш, когато слагаш Кринона ли?

# 327
Естрофем А този път ми го предписаха вагинално.  Предните 2 пъти го пиех. Акушерките ми казаха слагам  естрофема, а след 10 минути кренона .

# 328
Аз се чудя дале естрофема и дуфастона мога да ги пия заедно и да слагам и утрогестана в същото време. Иначе целият ми ден е разпределен и имам 20 аларми.

# 329
Попитайте лекаря си най- добре.

Общи условия

Активация на акаунт