Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 43 139
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Момичета имам странно бълбукане в корема,може ли да е от прогестерон-а или естрофем-а.

Аз също имам такъв проблем и се чудя същото 🤔

Ти на кой ден си след трансфер?

# 301
Не е през устата

# 302
Момичета имам странно бълбукане в корема,може ли да е от прогестерон-а или естрофем-а.

Аз също имам такъв проблем и се чудя същото 🤔

Ти на кой ден си след трансфер?
В понелник ми беше трансфера ако е към мен въпроса

# 303
Здравейте
И аз се включвам в темата . Във вторник ми беше трансфера на две петдневни . Пия естрофем и утрогестан вагинално - сряда и четвъртък и аз бях замаяна и ми се спеше постоянно , не знам дали от тях . Днес съм по-добре . Инъче ми казаха тест след 15 дни , т.е 08.05 . Успех на всички чакащи и Светли Великденски празници ! Heart

# 304
Сега пък много ми се видяха 15 дни, няма угодия значи Joy

# 305
Здравейте, и на мен ми се видяха много 15 дни за петдневни. Моят трансфер беше на 13.4 на една четиридневна морула, за кръвен тест ме извикаха на 23.4, а още на 22 сутринта тестът за бременност вкъщи показа слаба положителна черта.

# 306
И аз очаквах да ми кажат след 10 дни тест , но казаха 15 . Добре че покрай празниците минават бързо дните , иначе още на 5 щях да правя сигурно Joy

# 307
И че не работят лаборториите също подпомага чакането Joy

# 308
Момичета, трети ден след трансфер съм. Нямам нито един симптом, напротив, пълна съм с енергия, чак не мога да стоя на едно място. Излизам на вън, разхождам се, а вечер си пия една чашка винце с две цигари. Ами каквото такова Simple Smile Теста ми е чак на 7ми, но слагам през вечер прегнил и акушерката  каза че ако  направя пиклив по-рано, ще даде фалшив положителен. Ще си чакам деня и няма да се вглъбавям. Лято идва, поне ако е неуспешно, ще се отдам на сваляне на 4-5 килца и хубаво настроение.   👙🐚☀

# 309
Чакай си датата и до тогава живей както до сега. Ако трябва да стане, ще стане. Първия път свеки не ми даваше да пия кафе ( по тел се пробваше да контролира,че е на 2500 км). Не изтраях и пуснах пиклив тест рано-рано. Ниц. Но втория път,та и през цялата бременност, пиех си по едно кафе, по чаша винце, не ме свърташе на едно място. Резултатът боядисва яйца до мен сега. Пожелавам ти успех.
Flowers Hibiscus

# 310
Темата ми е любима изпълнена с мечти и надежди. Често надзъртам тук и се надявам и аз да си дългочакам с вас за около 9 месеца. Успех момичета!!!

# 311
Здравейте,

Направих си АМХ - 0,56    от 1 д0 6 е нормата
Някъде четох, че фонда приемалин с такъв резултат

Имате ли инфо?

Аз знам, че е над 1
И аз така разбрах че сега е от 0,49 май беше. И моят е много нисък 0,63 много съм притеснена. Още се съм обсъдила резултата с доктора и незнам на какво се дължи и какво означава тОзи нисък резултат. При вас как стоят нещата дадоха ли ви някакво обяснение. Дали това е з ак за скорошна менопауза(дано не е). При вас при пункциите изваждат ли хубави яйцеклетки и развиват ли се добре емриончетата. При мен взе да става трудно да се развият до 5 ден. Незнам дали тива има връзка с ниския АМХ. Пиете ли нещо за подобряване на функцията на яйчниците и качеството на яйцеклетките.

# 312
Здравейте , Момичета ! Днес ми е 4 ден след трансфер. Според вас могат ли да се ядат миди ? Чета много противоречива информация за мидите и бременността?🙂

# 313
Care88, аз едно време пих Инофолик. При мен имаше съмнение за поликистозни яйчници, но не се потвърди. Все пак около 8 месеца пих. Това беше преди да се насоча към инвитро изобщо и преди да разбера, че имам нагънати тръби. Виж му листовката и се посъветвай с лекар. Хранителна добавка е. Уж прави нещо хубаво на яйцеклетките, ама знам ли. Може изобщо да не се отнася за теб, но все пак добре е да си проучиш различни варианти.

# 314
Здравейте,

Имате ли инфо?

Аз знам, че е над 1
И аз така разбрах че сега е от 0,49 май беше. И моят е много нисък 0,63 много съм притеснена. Още се съм обсъдила резултата с доктора и незнам на какво се дължи и какво означава тОзи нисък резултат. При вас как стоят нещата дадоха ли ви някакво обяснение. Дали това е з ак за скорошна менопауза(дано не е). При вас при пункциите изваждат ли хубави яйцеклетки и развиват ли се добре емриончетата. При мен взе да става трудно да се развият до 5 ден. Незнам дали тива има връзка с ниския АМХ. Пиете ли нещо за подобряване на функцията на яйчниците и качеството на яйцеклетките.
Здравейте,

Имате ли инфо?

Аз знам, че е над 1

Аз съм на 42г с ендометриоза и най-вероятно от там е ниския АМХ

Имам дъщеря на 6 г, забременях от ИКСИ след 3 месечно лечение на ендометриозата с инжекции

Последните 2 пъти има имплантация, но не се развива

Уж бяха добри яйцеклетките и ембрионите, ама.......

Общи условия

Активация на акаунт