Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 43 121
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
на мен естрофем, но шпа и дуфастон са ми през 8 часа изписани и ги взимам заедно. Утрогестана ми е през 12 часа х 2 и вечерта ми се пада да го слагам половин час преди горните 3. Много пъти вечер слагам естрофем и утрогестан наведнъж и няма проблем. Естрофема ми е 3х2 като 3 са през устата и 3 вагинално. Сутрин си бия фраксито, пия си витамините и фолиевата, а вечер в 8 пия аспирина и така не се налага да имам 167727 аларми😂

# 331
Момичета на 6 ден след ЕТ  пуснах прогестерон,иэлеэе 335 nmol/l .Това не е ли супер много,бия си 2×1 Prolutex 0,25.
Пуснах и ЧХГ с прогестерона ,иэлеэе 1,030 .Исках да видя дали се е иэчистил Прегнил 5000 след 9-10 дни от поставянето му,явно да нали.
Днес ми е 8 ден и утре трябва да пусна кръвен в клиниката,нямам почти никакви симптоми,освен леко болеэнени гърди,но както виждам е от високия прогестерон и бълбукането в корема.
Пиклив тест си купих днес,но може и да не го направя,че май е доста рано эа него.

# 332
Момичета здравейте ,днес усещам леко напрежение долу ,а е само 2 ден след трансфер и едно такова напрежение в бедрата което изпитвам преди да ми дойде Ц. като цяло ,това нормално ли е ? Все едно ми е тежко на корема и придърпвания ти в десния ти в левия яйчник ..

# 333
Всичко е нормално(освен някакви силни болки разбира се).😊

# 334
  • София
Аз се чудя дале естрофема и дуфастона мога да ги пия заедно и да слагам и утрогестана в същото време. Иначе целият ми ден е разпределен и имам 20 аларми.
Можеш, разбира се. Никога не съм ги деляла

# 335
Момичета на 6 ден след ЕТ  пуснах прогестерон,иэлеэе 335 nmol/l .Това не е ли супер много,бия си 2×1 Prolutex 0,25.
Пуснах и ЧХГ с прогестерона ,иэлеэе 1,030 .Исках да видя дали се е иэчистил Прегнил 5000 след 9-10 дни от поставянето му,явно да нали.
Днес ми е 8 ден и утре трябва да пусна кръвен в клиниката,нямам почти никакви симптоми,освен леко болеэнени гърди,но както виждам е от високия прогестерон и бълбукането в корема.
Пиклив тест си купих днес,но може и да не го направя,че май е доста рано эа него.

Прогестерона е супер. Много е хубаво,че е висок.
Успех на теста утре

# 336
  • София

Ти си моя герой!!!!
Два пъти на ден мускулни инжекции с тази гъста гадост!!
Биха ми на единия Зет два пролутона през 7дни и щях да пукна!! Но си беше и 2.5мл инжекцията... ама все пак ти си моя герой!

# 337
Мерси Мадлеен,утре след работа ще мина покрай клиниката.

Момичета кое е по добре да е по-високо,естрадиола или прогестерона след трансфер според вас.

# 338
Мисля че 0.25мг са в корема,поне така знам от мед.сестра. От 50мг са мускулно.

Прогестерона,нали от това се “храни” бебето:)

# 339
  • София
Пролутекса е мускулен ... не съм чувала за маслена инжекция подкожно...
Ама може би съм назад със знанията, не съм стигнала до ЗЕТ още

А пролутекс намира ли се в България вече? Преди 2г само от Турция си го намирахме..

# 340
Това ми казаха преди около месец в манипулационната... 0,25 в корем, 0,50 мускулно. Нямам идея дали  реално е така,само споделям.
Няма в България.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 22:10 от Мадлеeн

# 341
Някой правил ли си е хистероскопия с надраскване на лигавицата преди ЗЕТ? Дано не бъркам в името. Болезнено ли е и налага ли се болничен след процедурата? Ще съм благодарна за малко информация.

# 342
Някой правил ли си е хистероскопия с надраскване на лигавицата преди ЗЕТ? Дано не бъркам в името. Болезнено ли е и налага ли се болничен след процедурата? Ще съм благодарна за малко информация.

Чувала съм добри отзиви, но не съм правила. Докторът не ми предложи. Ако ми беше предложил, щях да направя. Ембриолозите ми предлогиха надраскване на ембрионите. Тжма направих. Първият път нямаше резултат. Сета да видим втория рът дали ще е за щастие.

# 343
Добро утро момичета , как сте ,аз нещо съм мнго сгънала не знам дали е от дуфостона който пия или защото го мисля много Sad . Бях много полужителна и на трансфера като ми казаха ,че от 10 са останали само двечки и тях ще ги вкараме но няма да има за замразяване много гадно ми стана . На някоя от вас случвало ли се е да не оцелея до 5 ден всички ? А и ми беше интересно ,че двечките които върнахме са в различни стадии ,май ... поне така разбрах едничкото е морула ,а другото бласроцид .... и сега може и да ме на викате ,но имали такова от вас който пушат и как се справяте с това ? Аз уж гледам да ги намаля ,а и пуша само IQOS ,и се притеснявам ,че яко пък нали не е добре от раз да ги спра да не стресирам организма Sad

# 344
Добро утро момичета , как сте ,аз нещо съм мнго сгънала не знам дали е от дуфостона който пия или защото го мисля много Sad . Бях много полужителна и на трансфера като ми казаха ,че от 10 са останали само двечки и тях ще ги вкараме но няма да има за замразяване много гадно ми стана . На някоя от вас случвало ли се е да не оцелея до 5 ден всички ? А и ми беше интересно ,че двечките които върнахме са в различни стадии ,май ... поне така разбрах едничкото е морула ,а другото бласроцид .... и сега може и да ме на викате ,но имали такова от вас който пушат и как се справяте с това ? Аз уж гледам да ги намаля ,а и пуша само IQOS ,и се притеснявам ,че яко пък нали не е добре от раз да ги спра да не стресирам организма Sad
Аз пушех през цялата процедура до теста и след това две седмици може би, докато един доктор ми каза като пушиш две цигари за какво са ти те, знаеш ли, че децата на майки пушачки са по-склонни да станат престъпници и т.н ... И аз ги спрях лот раз, ама нали бяха само две на ден.
Обаче що се отнася до оцеляването на ембрионите: ами това, което се случва, е като в природата. Те са ти оплодили кажи речи едногодишна доза ембриони. По принцип при естественото забременяване точно толкова, колкото не са оцелели, толкова са бременостите на една жена, за които тя не подозира дори. Така че това е нормално, че са оцелели само двечки. Дано са ти на късмет. Аз имам позната, на която са й се получили 15 еюбриона, от тях до петия ден оцеляват 5, трансферират 2 от най-добрите, останалите 3 не й ги препоръчаха за замразяване и са ги изхвърлили.
Дай Боже да ти се получи от първия път, а цигарите - настрой се изведнъж да ги спреш и сама си кажи, че спираш, не е трудно. Аз съм ги спирала от раз, когато пушех по кутия на ден. А сега, като имам дете, си мисля как съм могла да ги пуша, особено при процедура и бременост, но вече е станало и не мога да върна времето назад.
Хайде, успех ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт