Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 557
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Pipi8, в началото като забременях ревах на “Приятели” 🤣

# 496
Pipi8, в началото като забременях ревах на “Приятели” 🤣
🤣🤣🤣🤣 ужас , ми аз вчера на Спайдърмен беше пуснал моя мъж и кво ми стана не знам 🙈🤷🏼♀🤷🏼♀🤷🏼♀🤷🏼♀ луда работа

# 497
Криси, като постави утрогестана, освен кафяво зацапване, установи ли дали шийката е мека и позицията й?

# 498
Да, направи си пак тест след 2 дни да видиш как се развива. Щом не са ти казали друго, продължаваш си лечението. Страхотен ти е резултът. Изживей си момента. Толкова е хубаво.😗🤗🤗

# 499
Криси, като постави утрогестана, освен кафяво зацапване, установи ли дали шийката е мека и позицията й?

Мисля,че е време да спрете да си опипвате шийката. 🤗 Успокойте се и си мислете позитивно за предстоящия положителен резултат от теста.

# 500
  • София
Била съм два пъти с положителен тест, единия път БХ, следващия път аборт в 6-та седмица.
Шийката се вдигна много след положителния тест. Аз също я следях, но бях чела че при бременност се вдига по-късно, а не в дните около имплантацията.
Така че не тормозете шийките хахах Simple Smile

# 501
Момичета, стоя и рева, излезе , чхг 500 на 11 ден, не мога да повярвам, ще получа инфаркт
На кой ден ти беше трансфера и колко ембриона?С такова ЧХГ ми мирише на близнаци.

Момичета, не търсете симптоми или се случва или не. На първия трансфер имах всякакви, защото ги търсих постоянно и беше голямо разочарование. На втория реших да си чакам търпеливо и около датата за цикъла само ме болеше корема, дори помислих, че ми идва, но имам две здрави момчета които ще станат на 5 години Blush

# 502
Момичета моля помагайте, трети ден след трансфер съм а май се разболявам, цял ден не спирам да кихам, носа ми се запуши едвам тишам, тече ми, усещам леки боцкания в гърлото. Знаете ли какво мога да взимам?

# 503
Аз ползвах парацетамол, прополки и тантум Верде за гърлото и сироп за кашлица Ентитус. За носа обаче не знам. Аз по време на трансфера бях болна, болеше ме гърло много и си позволих между пункцията и трансфера прахчета тайлол, но после не. Пиех чай липа и фрешове. Бързо оздравяване!

# 504
И аз мисля да набшегна на чайове и фрешчета и дано ми мине бързо,че започвам да се психясвам дали не е защитна реакция на организма.

# 505
И аз мисля да набшегна на чайове и фрешчета и дано ми мине бързо,че започвам да се психясвам дали не е защитна реакция на организма.

Хубаво е да внимаваш и с чайовете, виж кои билки са позволени за бременни Simple Smile

# 506
На мен ми беше позволен Осцилококцинум (неограничен след трансфер) и 1 Парацетамол, ако не оправи положението, да се свържа с лекар.
Иначе за реакция на тялото. Аз усетих при мен как имунната система отхвърли ембрионите на 5 и 6 ден от трансфер. Поддържах постоянна температура около 37, но изведнъж ме втрисаше, вдигах 37.4 (просто спирах да я отчитам стигне ли 37.4), започвах изведнъж да се потя. Точно същото усещане, както при вирусна инфекция. Помня, че в дневника си написах:"Или се имплантираха, или ги уби имунната система". Явно просто го усетих.
А ти взимаш ли кортикостероиди? Доста момичета се разболяват след трансфер, заради кортикостероидите.

# 507
Моята температура стигаше до 37.5, но основно  беше около 37,1. Пиех липов чай с мед, защото някъде прочетох че може липа. За други билки не съм се интересувала. Много е неприятно, трябва да се внимава. А аз и кихах много, направо ужас.

# 508
Странно. И при мен и двата пъти сякаш съм по-кекава. Предният път настинах. Сега ми излезе херпес и на няколко пъти усетих, че съм на ръба да се разболея. Предният път имах Медрол. Този път не знам защо нямах. Май докторът го забрави или пък пробва без нето.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 21:40 от tella27

# 509
Странно аз ,че си бях болна си бях точно на пункцията и някакси до трансфера успях да се закрепя и ми мина . След трасфера обаче на няколко пъти ми се стори ,че ме втрисаше и ми е все студено или много топло . Едната вечер си мерих температурата и беше 37 ,снощи пак я мерих и беше около 37 отново или по скоро 36.9 , това нормално е ли е или не ?
А и само да кажа аз слагах капки за нос за да не тръгне кашлица и си бях направила , лукчета ,индрише ,черупки от орехи и мед на чай и това много ми помогна както и бон Бони за смучене .

Общи условия

Активация на акаунт