Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 524
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
На мен ми беше позволен Осцилококцинум (неограничен след трансфер) и 1 Парацетамол, ако не оправи положението, да се свържа с лекар.
Иначе за реакция на тялото. Аз усетих при мен как имунната система отхвърли ембрионите на 5 и 6 ден от трансфер. Поддържах постоянна температура около 37, но изведнъж ме втрисаше, вдигах 37.4 (просто спирах да я отчитам стигне ли 37.4), започвах изведнъж да се потя. Точно същото усещане, както при вирусна инфекция. Помня, че в дневника си написах:"Или се имплантираха, или ги уби имунната система". Явно просто го усетих.
А ти взимаш ли кортикостероиди? Доста момичета се разболяват след трансфер, заради кортикостероидите.
Пия естрофем, дуфастон, фолиева, утрогестан вагинално и инжекция емграст

# 511
Момичета, на мен ми беше забранено да ползвам капки за нос Ксилометазолин заради някаква съставка в тях и съответно сродни на тях. Ако сте ги ползвали, няма да стане нищо. Много жени си ползват при бременност, но за в бъдеще по-добре ги сменете с нещо друго. Специално ми бяха написали за тях да не ги ползвам.

# 512
Аз да се отчета , пуснах кръвен тази сутрин . Казаха ми резулатите довечера след 22ч в интернет .... не излизат ли по-бързо ? Вече ми се сви стомаха в очакване на резултата Grinning

# 513
Аз да се отчета , пуснах кръвен тази сутрин . Казаха ми резулатите довечера след 22ч в интернет .... не излизат ли по-бързо ? Вече ми се сви стомаха в очакване на резултата Grinning
Shine къде ги пусна ,аз сега отивам ....цялата СВ треса от напрежение взела съм сестра ми с мен днес цял ден да ми е упора да не се побъркам . Днес даже и циците не ме болят ,а преди малко имах нещо кафеникаво на тоалетната хартия ,но си мисля че е от лекарството .
Късмет Shine 🤗❤🤗❤

# 514
И аз пуснах тази сутрин.  Моят сигурно е готов вече. Много бързо излизат резултатите, но не искам да гледам. Просто не искам. Сякаш ми е по-добре да си живея с надеждата още малко. В 2 ч. имам да пия дуфастон. Ще погледна преди това. Ако е положителен, ще си го изпия.

# 515
Успех момичета . Хайде да напълним днес темата с високи стойности Flowers Four Leaf Clover
Пуснах го в Рамус . Може би по-късно ги пускат в интернет , казаха да чакам СМС.

# 516
Успех на всички с тестовете днес! Дано новините са от най-добрите! 🍀🍀🍀

# 517

Момичета не разбирам отрицателен ли е ? Днес е 10 ден от трянсфера

# 518
  • София
не е отрицателен.
но е малко нисък, пусни в четвъртък пак.

# 519
Положителен трябва да е. Стискам палци след 2 дни да се вдигне много. Кой ден ти е днес?

# 520
Ами на 28 ми беше трансфера ако броя деня на трансфера днес ми е 10 ден ако е без него се пада 9 ден . А датата на предполагаемия цикъл мин е на 12.05 . Не знам какво да си мисля Sad някой с такива стойности успял ли е . Много са ниски май Sad ще ми се пръсне сърцето

# 521
  • София/Дружба
pipi8, повтори след 2 дни, стойността е ниска, с тази стойност не може да се каже категорично дали е + или -
Какви лекарства слагаш? Имаш ли някакъв чхг препарат?

# 522
Ами на 28 ми беше трансфера ако броя деня на трансфера днес ми е 10 ден ако е без него се пада 9 ден . А датата на предполагаемия цикъл мин е на 12.05 . Не знам какво да си мисля Sad някой с такива стойности успял ли е . Много са ниски май Sad ще ми се пръсне сърцето

Денят на трансфера е нулев. След него броиш +1. На 3 дневни ли беше трансфера?

# 523

Момичета не разбирам отрицателен ли е ? Днес е 10 ден от трянсфера
Положителен е, при мен на 10 ден беше 14,3, два дни по-късно стана 22 и после спадна - биохимична бременност. Стискам палци при теб да се удвоява правилно и да нараства 🍀🍀🍀 пусни си изследвания след два дни 🙂

# 524

Денят на трансфера е нулев. След него броиш +1. На 3 дневни ли беше трансфера?
5 дневни върнахме , слагам всяка сутрин Кринон , пия 3х1 дуфостон , фраксипирин всяка вечер и Акард пия пак всяка вечер .

Общи условия

Активация на акаунт