Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 523
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
9ти ден ти е, а не 10ти. Както останалите са ти казали пусни си пак в четвъртък, а после може и още веднъж да ти се наложи да пуснеш, за да си сигурна, че разсте достатъчно. Ако имаш връзка с лекаря, го уведоми и него за резултата, но вероятно и той това ще каже. Имай търпение и бъди силна! Стискам палци 🍀

# 526
И на мен на 28 април ми беше трансфера. Аз не знам какво съм броила, но им казах в лаборията, че е 11 ден, а то е 9-ти. Още не съм събрала смелост да видя резултата.

# 527
Tella давай !!стискам ти много палци .
Сега препишках един и май има многоооо бледа втора черта .

# 528
И на мен на 28 април ми беше трансфера. Аз не знам какво съм броила, но им казах в лаборията, че е 11 ден, а то е 9-ти. Още не съм събрала смелост да видя резултата.
Така и така си го направила теста вече - отваряй да видиш Simple Smile кураж!!!

# 529
Tella27 хайде , стискаме палци и чакаме висок резултат ! Аз правих тази сутрин един тест преди кръвния и ми беше с една черта , но кръвния ще си каже думата . До сега не го мислих , но в момента съм адски напрегната , чак главата започва да ме наболява Confused

# 530
Момичета възможно ли е от хапчетата да отчита + на тази снимка се вижда повече мисля

# 531
  • София/Дружба
pipi8 кръвния то тест е със стойност 20, нормално е да имаш втора черта. Дали бременността ще се развие е друг въпрос. Направи още един кръвен след 48 часа и всичко ще стане ясно.

# 532
Отчита ти, защото ЧХГ ти е 20 и пикливите тестове започват да отчитат около тази стойност. Няма смусъл да правиш повече тестове днес, по-добре изчакай до четвъртък. Знам че е трудно, защото и аз веднъж по-същата причина правих тестове през ден, но се опитай да бъдеш спокойна. Има случаи на положително развитие на нещата.
Аз сега видях че имам розово зацапване на превръзката. 7 ден ми е от теста, без абсолютно никакви други симптоми. Само имах лека температура преди 3 дни (37.1) цял ден и толкова. Чудя се дали не си ми идва нормалната менструация, опитвам се да сметка кога и е времето ама вече тотално се обърках с тия дни и бройки.
Абе каквото - такова. Вкъщи няма нищо за хапване и отива да хапна навън и после ще видя дали се е увеличило кървенето или не.

# 533
Не е от хапчета. Просто си бременна. Следващият кръвен ще го потвърди.

# 534
Момичета благодаря ви дай Боже да се вдигне 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Тела какво стана с твоя резултат днес кой ден ти е и кога ти се пада датата на цикъла ? ❤❤❤❤

# 535
Днес явно ми е 9 ден след замразен трансфер на 2 бластциста. Мислих, че ли е 10 ден, после 11, но ако не броя датата на трансфера на 28-ми, значи ми е 9-ти ден. Иначе трябваше да ми дойде вчера. Но при тази конска доза прогестерон, няма как. Предният път бях само на Кринон и ми дойде на дадата. Този път имам 3×2 утрогестан и 3×1 дуфастон.
По принцип, въпреки че ми е нередовен, когато ми таймират овулацията с инжекция чхг, ми идва точно след 14 дни.
Сега още не съм погледнала резултата. Знам, че е готов. За миг ще го видя и вече всичко ще е различно. Досега не съм виждала положителен резултат. Мислих, че вече ще ми е по-лесно, но не е. Надеждата боли по-малко, затова и отлагам, но не остана много време. Скоро ще разбера и ще пиша.

# 536
krisi1982 Уникален резултат! Честито! Лека и безпроблемна бременност до край:))

pipi8,за сега си бременна,но и моят опит клони към биохимична бременност. Дано при теб се развият нещата по друг начин и да има щастлив край

tella27 Успех,дано този път имаш късмет!

# 537
krisi1982 Уникален резултат! Честито! Лека и безпроблемна бременност до край:))

pipi8,за сега си бременна,но и моят опит клони към биохимична бременност. Дано при теб се развият нещата по друг начин и да има щастлив край

tella27 Успех,дано този път имаш късмет!
Мадлен ,а има ли значение кога ти е дата на следващия цикъл , до моя остават 5 дни .... колко често при такава стойност на 9ден е биохимична ?

# 538
Има значение само деня от трансфера. Колко често,нямам идея,не си водя статистика,но е много често срещано при такава стойност.
Мисли положително и недей да тъжиш,дори и да е така! По-добре сега,отколкото в 9-10 седмица или на съвсем по-късен етап.

Имала съм ЧХГ на 14ти ден 173,за моите виждания пак беше ниско... а на 10ти ден съм била и с 200 (съответно до 14ти беше станало 800 ) .
Нито една от тези бременности не завърши положително,въпреки стойностите. Каквото е писано,това ще стане.

# 539
При мен е отрицателен. И този път нищо, дори имплантация не е имало.

Общи условия

Активация на акаунт