Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 516
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
При мен е отрицателен. И този път нищо, дори имплантация не е имало.
Ох миличка толкова съжелявам 😣😣😣😣😣😣 силно те прегръщам . 🤗🤗🤗🤗🤗

# 541
Tella, силна прегръдка и от мен! Не спирай да се бориш и слънцето ще изгрее и на твоята улица ☀. Имаш ли още замразени ембриони? Кога ще се видиш с доки?

# 542
Нямам повече замразени. Ще се обадя за час като ми дойде и ще видим занапред....
 Успех на всички! Прегръщам ви!

# 543
  • София
Pipi8, няма как датата ти за менструация да е след 5 дни. 10 ден след трансфер на 5 дневни ембриони е 15 ден след овулация, та горе долу това е времето, в което би трябвало да ти дойде (ако няма бременност)
Tella27, съжалявам за отрицателният резултат

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 14:51 от Nandin

# 544
Момичета аз пак имам температура - 37.4, по-височка ми се вижда нещо. Чудя се да чакам да си падне сама или какво? Нещо все ме гложди, че не се развиват нещата добре - просто едно вътрешно усещане такова ... Имах и леко зацапване преди два часа, сега уж няма повече, ама ще видим по-нататък дали няма да си ми тръгне цикъла. Ох този студен ден нещо не е моят, иска ми се да свършва вече! Все си мисля, че докато не ме заболят гърдите няма как да стане. Аз три пъти съм забременявала - един път спонтанно, който приключи в 7ма седмица (преди 4 год) и две биохимични след инвитро - с ниско ЧХГ, което спираше да разсте по някое време - и трите пъти гърдите страшно много ме боляха, а сега не Sad

# 545
Tella, прегръдки. Кой опит ти е? Ще подаваш ли пак за Фонда? Знам колко е разочароващо и смазващо, но трябва да се намери решение. В коя клиника си? Пуснахте ли генетични, имунологични, витамини?
Снежи, аз знам, че температурата трябва да се следи и мине ли 37,5 трябва да се пие Парацетамол. Обади се на твоя лекар или на акушерката да попиташ.

# 546
Здравейте,

Днес подадох документи във фонда и отново съм джаза Simple Smile

Ще видим кога ще ме одобрят

Края на годината ставам на 43г

# 547

Sneji* гърдите не са задължителни,поне при мен беше така. При първият ми опит нямах никакви болки в гърдите а на 14 ден резултата беше 624,8 но завърши с БХ. При вторият ми опит гърдите адски много ме боляха и аз бях сто процента сигурна, че пак е положителен, а той се оказа отрицателен.

tella27 много съжалявам за теб. Успех следващият път.

# 548
Shorti, благодаря! Да видим при мен какво ще стане. Поне температурата падна вече Simple Smile

# 549
Аз да се отчета , пуснах кръвен тази сутрин . Казаха ми резулатите довечера след 22ч в интернет .... не излизат ли по-бързо ? Вече ми се сви стомаха в очакване на резултата Grinning
Shine излезнаха ли резултатите , стискам палци 🙏🏻🤗❤

# 550
Резултатите не бяха излезли . Сега се събудих и видях категорично отрицателен , дори мисля , че не е имало имплантация - 0,74 , нали ?

# 551
Tella и shine, съжалявам за отрицателните резултати. Следващият път дано е с успешен финал!
Нямало е имплантация ,да...

# 552
Shine, съжалявам за отрицателния тест. Събирай сили за следващия път и нещата ще се получат!

# 553
Благодаря , момичета. Първи опит ми е и съм леко разочарована , но имаме едно замразено ембрионче , ще звънна днес на док. да я питам какво следва Simple Smile

# 554
shine, само не се обвинявай и не търси причини. Първият опит е като тото, не познавате тялото ти все още, как реагираш и т.н. Това свеж трансфер ли ти беше, че тогава и хормоните са фактор. Хубаво е, че имаш замразен бебок. При ЗЕТ са по-контролирани и спокойни нещата.

Tella, съжалявам. И аз съм в твоята позиция. 2 тансфера без наченки за имплантация, а уж сме с мъжки фактор. Та сега започнахме да дълбаем в имунологията. Ти имала ли си имплантация някога? Ако не си, мислила ли си за ЕРА тест, за надраскване на лигавицата, за имунологоични.  По принцип се правят след 3ти неуспешен трансфер, но ако бях от София аз бих си направила и ЕРА още сега.

Общи условия

Активация на акаунт