Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 537
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Била съм бременна, имам син. Повярвайте ми, симптомите връхлитат в 7,8 седмица.Преди това —нищо. Когато си чаках цикъла, имах нормалните ПМС.Нито ми се е гадило, нито съм пишкала, нищо, нищо подсказващо че съм бременна.Престанете да се вглеждате във всяка реакция на тялото си към средата и хапчетата,  които сте приели. Стига с тия симптоми, стига наистина Simple Smile

# 586
Аз ако си гледам календара точно днес се пада да съм 4г.с (ако го смятам от първия ден на последната М ) на 11.04 ми е първия ден от последния Ц. а по календара трябва да ми дойде ня 12.05 ,но нали докторката казва че няма значение по моя календар кога ми е дата на Ц ,защото съм била със стимулация .
И мама казва да не търся симптоми много е рано ,и ще се опитам да ви послушам (и нея ) 🤗❤🤗❤

# 587
Моят резултат е отрицателен -1.13. Пожелавам успех на всички! Вярвам че ще се получи и няма да се откажа 🍀

# 588
Моят резултат е отрицателен -1.13. Пожелавам успех на всички! Вярвам че ще се получи и няма да се откажа 🍀
Sneji нали утре трябваше да пускаш ,кой ден ти е днес ? Прегръщам те силно !🤗❤❤❤❤❤

# 589
Здравейте, и аз се записвам в групата. Трансферът ми беше на 03.05. на замразен ембрион 5- ти ден. Още от следващия ден имам болки в яйчниците, и до днес не са спрели. На 3- ти ден след трансфера имах почти непоносими болки в стомаха, като спазми. Случвало ли се е на някоя от Вас? Не мога да спя добре, напрегната и развълнувана съм почти постоянно. Снощи имах и главоболие.

# 590
9ти ден ми е - резултатът е показателен. Просто вътрешно си почувствах, че няма да се получат нещата този и път и реших да направя днес тест. Не ми се иска да се тъпча с лекарства ако те нямат смисъл. Pipi, успех на теб, резултатът ти е много добър, нещата ще се получат. Успех и на другите чакащи момичета!

# 591
9ти ден ми е - резултатът е показателен. Просто вътрешно си почувствах, че няма да се получат нещата този и път и реших да направя днес тест. Не ми се иска да се тъпча с лекарства ако те нямат смисъл. Pipi, успех на теб, резултатът ти е много добър, нещата ще се получат. Успех и на другите чакащи момичета!
Снежи съжелявам , представям си какво ти е Sad((Cry прегръщам те силно .
На мен такмо ми се обадиха от болницата и ми казаха ,че съм бременна да не се притеснявам ,че добре е нараснало ЧХГ-то не е нужно пак да пускам,попита ме дали домашния ми е полужутелен аз казах че е и така . Казаха ,че не е нужно днес да ми е показало трицифрено число важното е ,че се е покачило и то доста . Също така казаха ,че на този етап е повече от нормално да нямам симптоми . Момичета още не мога да се зарадвам . Чудя се да пусна ли пак крав след 3/4 дни да не пускам ли , каква съм такава паника не знам . От сутринта рева за 4 път и като казах на докторката и тя вика Еми това ти е доста силен симптом 😣🙂🤗🙏🏻❤🙏🏻❤🙏🏻❤ Успех на всички който чакат и не губете надеждна .

# 592
Снежи,съжалявам за резултата. Никакво отчаяние! Главата горе и право напред:)))

Pipi,браво за резултата! Много хубаво е нарастнало,дано така да продължава. Аз ако съм,бих пуснала отново.

П.С.
Това че се реве не е симптом на бременност,не знам защо лекарите говорят такива глупости на пациентите си...

# 593
Снежи,съжалявам за резултата. Никакво отчаяние! Главата горе и право напред:)))

Pipi,браво за резултата! Много хубаво е нарастнало,дано така да продължава. Аз ако съм,бих пуснала отново.

П.С.
Това че се реве не е симптом на бременност,не знам защо лекарите говорят такива глупости на пациентите си...

Madlen може и да си права ,аз рева преди Ц. като цяло много това ми е един от най изразените ПМС симптоми та не знам и сега дали да го считам за симптом за бременност .
Датата на предполагаемия Ц ми е в неделя ,и си мисля в понеделник да пусна пак кръвен въпреки че нервите ми се опъват на ента степен докато излезне резултата 😩😣
Дано расте още благодаря ❤🙏🏻

# 594
  • София
Аз не знам какъв е тоя зор за симптоми (болки... гадене... повръщане...)
Сега ревете за симптоми, пък ако де случи да се появят, ще ревете от тях...
Аз нямах симптоми и си изкарах една прекрасна безсимптомна бременност.

# 595
Дано и да нямате симптоми, че аз три месеца едвам се вдигах от леглото. Легенчето беше плътно до мен, щото не стигнах то WC-то. В крайна сметка всичко минава и заминава, важно е всичко с бебо да е наред и живи и здрави с мама на финала.

# 596
Аз не знам какъв е тоя зор за симптоми (болки... гадене... повръщане...)
Сега ревете за симптоми, пък ако де случи да се появят, ще ревете от тях...
Аз нямах симптоми и си изкарах една прекрасна безсимптомна бременност.
Nadin чаках да се включиш 🤗 права си дай Боже всеки му без проблемна и бременност като твойта ❤❤

# 597
  • София
Пипи, и такова бебе като моето ви пожелавам Simple Smile

# 598
Pipi8 Честито и от мен ! Hug

# 599
Pipi8 Честито и от мен ! Hug
Благодаря , аз ще си чакам все пак прегледа първо 🙏🏻🤞🏻❤🤗

Общи условия

Активация на акаунт