Прахосмукачка робот- 17. Рени, върни се!

• 55 069
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Правоъгълните модели наистина ли чистят хубаво ъгли ? Аз откачам с моята кръгла Румба - това й е главния недостатък, според мен. Предстои ми да оставим жилището на свекърите и да се местим на друго място и обмислям да зарежем и робота тук и да си търся нов за новия апартамент.

# 631
Правоъгълните модели наистина ли чистят хубаво ъгли ? Аз откачам с моята кръгла Румба - това й е главния недостатък, според мен. Предстои ми да оставим жилището на свекърите и да се местим на друго място и обмислям да зарежем и робота тук и да си търся нов за новия апартамент.
Питането за правоъгълен беше за робот за миене на прозорци, не за прахосмукачка. Не съм срещала до сега прахосмукачка, която да не е кръгла. Страничната четка се справя с ъглите, или би трябвало да го прави.

# 632
  • София
В случая коментирахме роботи за почистване на прозорци. И да, няма как кръглият по форма робот да почисти ъглите, при тях няма пипалца отстрани като на моделите за пода.

# 633
Една статия, която дава някои насоки в избора на робот Simple Smile

https://-spam282-.wordpress.com/2015/02/10/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0 … 0%B1%D0%BE%D1%82/

# 634
  • Русе
Има подобно нещо и в първият пост ама....

# 635
Питането за правоъгълен беше за робот за миене на прозорци, не за прахосмукачка. Не съм срещала до сега прахосмукачка, която да не е кръгла. Страничната четка се справя с ъглите, или би трябвало да го прави.
Рядко, но се срещат: https://www.trustedreviews.com/reviews/neato-botvac-d7-connected

# 636
  • Berlin
Има, има правоъгълни за под, даже и Румба има, това май им е последният модел, след този с големия контейнер (i7).

# 637
Ще направя клипче моят Botvac D7 как обира ъглите за да прецените.

# 638
В момента съм с Румба, кръгличка, обира ъглите, не и е проблем.
Преди време имах един Хобот Леге. Той беше с два прави ъгъла, а другото - заоблено. Махнах го, защото му нямах вяра на миенето, иначе беше систематичен.
В сравнение с Румбата - по-бавен, не обира толкова добре финия прах.
Някой, не толкова луд като мен за чистота, би го харесал.

# 639
  • Пловдив
ЛГ е квадратен и с 2 четки.Ама като пиша ,никой не чете.

# 640
Здравейте!
От  много време искам да си купя прахосмукачка-робот, но не съм сигурна в избора на модел. Апартаментът е маломерен, двустаен. Навсякъде е ламинат. В едната стая /най-използваната/ има малък вълнен килим. Имам и куче, което също прекарва най-много време на килима. Всеки ден се вихря с обикновената прахосмукачка. Дори понякога по два пъти на ден.
изчетох каквото можах и съм се насочила към ILife. Само засмукване, без миене. Не държа на луксове като приложения за телефон, виртуални стени и пр, само да чисти хубаво с минимална моя намеса и да не е много шумен.
Какво мислите за  ILIFE V5 V5S Pro A6 A8 V8S Smart Robot?
https://www.ebay.com/itm/ILIFE-V5-V5S-Pro-A6-A8-V8S-Smart-Robot- … ki1PRmWsSZOb_lj_A
Толкова много букви, нищо не ми говорят.
Дали ще ми върши работа? Предпочитам да го пускам когато съм у дома и да си мия ламината отделно с моп. Приемам съвети или предложения. Благодаря предварително!

# 641
  • В полите на Витоша :)
Всичко тези букви обозначават различни модели Simple Smile
V5
V5S PRO
A6
A8
V8S

# 642
Didoni, не мога да дам препоръки или мнения за Ilife, но те съветвам - не пренебрегвай приложение през телефон.

# 643
Как се почистват датчиците на роботите?

# 644
Аз ги забърсвам с мека кърпа, както и пластините, с който е зарежда на зарядното.

Общи условия

Активация на акаунт