Прахосмукачка робот- 17. Рени, върни се!

• 55 068
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Didoni, не мога да дам препоръки или мнения за Ilife, но те съветвам - не пренебрегвай приложение през телефон.
Didoni,аз също не разбирам от тази марка ,но бих дала друг съвет.
Заложи на добър робот ,а не на приложението .Доста от роботите имат отложен старт и се настройват еднократно.Второ някак не си представям по време на работа да си следя двата робота ,а и не виждам защо да го правя.Трето ако бюджета е определен бих заложила на по-добра техника без приложение,отколкото на по-нисък клас ,но с приложение

# 646
Подкремям мнението, че при избор на уреди, а и не само, трябва да се заложи на марката.
Препоръката ми за приложение през телефон е базирана на личния ми опит, а именно:
Мога да настроя график за почистване, но поради ред лични причини и обстоятелства пускам робота в различно време на деня и ако нямах приложението щеше да ми е далеч по-неудобно.
Когато отсъстваме от дома за по-дълго време, пускам робота през ден - два, за да разрежда и зарежда, а и да не се налага да демонтирам батерията.
Това за мен е показател, който е от значение. Друг показател, който за съжаление липсва при мен, е карта на почистването.
Живот и здраве - при избора на следващ робот няма да го пренебрегна.

# 647
  • Пловдив
Когато се говори за ограничен бюджет,по-важно е да се заложи на добра техника ,а не на екстри.
Още повече ,че изборът е спрямо потребностите и начина на живот на семейството.
Аз например съм лекар и никак не си представям да прекъсна операцията ,за да си настроя робота.Живея в къща и не преча със шум на съседи.И на последно място изобщо не ми пука кога работи,щом е чисто.Да не говорим че на тези площи ,често го пускам на долния етаж 2 пъти дневно.
За уточнение-нямам килими,едното дете е извън страната,другото голямо-т.е никой не цапа- просто аз съм маниачка.
Затова винаги казвам ,че робота се избира според много различни неща.И ако едно за мен е добро ,за друг не е.

# 648
По отношения на графика и приложението искам да споделя, че при нас не сработва за сега. Не мина ли да прибера от пода и да разчистя разтуриите на децата не смея да го пускам. Rolling Eyes

# 649
Налага се да разглобя Румбата основно утре и да видя от къде идва странното ръмжене, като започне да чисти. След последното разглобяване, и то не изцяло, ми хартиса едно малко болтче, току-виж сега му намеря мястото. Дано не затрия някое друго, че са доста. И колко е пипкаво, уф, ама налага се....

# 650
  • Пловдив
Много разумен коментар на Рени, не се бях замисляла за това, благодаря! Никакво намерение нямам да го пускам през телефона.
До 1000 лв, без приложения, но добър робот към кое да се насочим?😊

# 651
  • Русе
Аз, реално не ползвам приложението. Не го следя през телефона и хич не ми е от къде и как минава. Телефонът, на който е инсталирано даже не го знам къде е.
Нагласих го в началото и туй то. Уикендът го пускам ръчно когато на мен ми е удобно. През работните дни се оправя сам Simple Smile. Не го изключвам когато ни няма. Къщата е пригодена за него и нямам притеснения.
Армира, бюджетът ти е добър за по-голямата част от марките. ЛГ, Румба, Шиаоми...

# 652
  • Пловдив
Потвърждавам мнението на Ели.И пак повтарям -търпение му е майката ,ако искате да пазарувате онлайн.Чакала съм до 5 месеца за да хвана Лг на исканата от мен цена.Купила съм над 10-отдавна не ги броя -за приятели и роднини.Последният ми удар беше Лг 12 серия за около 700 лв. Мисля ,че още две момичета успяха.Затова казвам онлайн търговията е търпение.

# 653
Потвърждавам мнението на Ели.И пак повтарям -търпение му е майката ,ако искате да пазарувате онлайн.Чакала съм до 5 месеца за да хвана Лг на исканата от мен цена.Купила съм над 10-отдавна не ги броя -за приятели и роднини.Последният ми удар беше Лг 12 серия за около 700 лв. Мисля ,че още две момичета успяха.Затова казвам онлайн търговията е търпение.

Здравейте , може ли да кажете кои сайтове по точно следите за намаления ? Аз чакам Румба или LG .

# 654
Да, и на мен ще ми е интересно това за сайтовете, засега само в Амазон следя.

# 655
  • София
Здравейте,
гледам, че в този сайт има намаления на роботи и се колебая за поръчка. Дори ги дават с 5 години гаранция. Как е като сайт, някой поръчвал ли е от тук?

Моля за мнение за намаленията на роботи с марката LG, Neato и iRobot( по-конкретно модел Roomba 960).
На коя от трите марки намалението наистина си заслужава?
Държа робота, който си взема да може да чисти систематично, да мога да го пускам да работи през телефона и да не се удря в новите ми шкафове, които ще бъдат мдф боя, за които знам, че не са много издържливи на удари.

# 656
  • Русе
Има ги в първият пост  Peace

# 657
  • Пловдив
Здравейте,
гледам, че в този сайт има намаления на роботи и се колебая за поръчка. Дори ги дават с 5 години гаранция. Как е като сайт, някой поръчвал ли е от тук?

Моля за мнение за намаленията на роботи с марката LG, Neato и iRobot( по-конкретно модел Roomba 960).
На коя от трите марки намалението наистина си заслужава?
Държа робота, който си взема да може да чисти систематично, да мога да го пускам да работи през телефона и да не се удря в новите ми шкафове, които ще бъдат мдф боя, за които знам, че не са много издържливи на удари.
Писах 2-3 пъти за този сайт в края на август. Аз купих Mamibot- 2 броя и съм много доволна. Купих модел, който още го няма в БГ, на цена със сто лева по-ниска от по-стория модел в БГ. Моделът, който се продава от Дедал тук в този сайт тогава беше с 40% по-малко.

# 658
# 659
  • Пловдив
Ели,има ли опция първия пост да излиза на всяка страница?
Не съм руса ,ама да попитам.

Общи условия

Активация на акаунт