Целулит - 10 тема

• 100 099
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Ами те мойте са малки, по три на бедро дълги колкото кутре. Почти незабележими.

# 631
  • Sofia
Спомням си, че преди съм попадала на негативни отзиви за кремовете на Jorjeia в тази тема. Лично аз не съм ги ползвала, така че не мога да изкажа мнение от първа ръка.

# 632
Аз съм ползвала на Jorjeia Мисия №2 антицелулитния крем и беше абсолютно нищоправещ за мен...

# 633
Поръчах това, утре ще го взема и след поне 2 седмици мога да дам отзиви

В момента ползвам антицелулитния на Фаберлик,загряващ от 1 седмица и е рано за отзиви:

Съдържа:
Антицелулитен оформящ крем Expert:
Стартира процеса за разграждане на мастните тъкани.
Стимулира дренажа.
Способства за намаляване ефекта на "портокаловата кора".
Активизира обменните процеси в подкожната мастна тъкан.
Способства за премахването на излишните течности, премахва отоците.
Прави кожата гладка, сияеща и еластична.
Кислородният комплекс Novafterm O2 увеличивава съдържанието на кислород в кожата и усилва действието на всички активни съставки. 
Фитокомплексът с екстракти от бръшлян, конски кестен и азиатска центела стимулира отнемането на излишни течности, премахва отоците, прави кожата гладка, стегната и еластична.
Кофеинът подобрява  обмена на веществата в клетките и ускорява горенето на излишните мазнини.
Има мощен затоплящ ефект.

# 634
  • Пловдив
Аз все си мисля, че проблема с мазане не се оправя
А някакво заболяване на съединителната тъкан
Интересно ми е - някой да е пил някакви добавки с положителен ефект ?

# 635

Да, Алена ,мисля,че беше писала по темата.

# 636

Да, Алена ,мисля,че беше писала по темата.

Пусни търсене на "протеолитични ензими". И хубаво ме подсети...

# 637
  • Някъде там
Четох страхотни отзиви за този крем и е най търсен и поставян на първо място .
Дали е добър наистина?

# 638
Кремът е страхотен , много ми е любим , но ако търсиш нещо срещу целулит няма да поногне , както и 99% от кремовете като цяло.

# 639
  • Някъде там
Кремът е страхотен , много ми е любим , но ако търсиш нещо срещу целулит няма да поногне , както и 99% от кремовете като цяло.
Как е аромата и усещането върху кожата.Хидратира ли  кожата?

# 640
Привет, отдавна не съм писала. Изчетох пропуснатото.
Кратка предистория, на 34 години съм, целулит има от гимназията, разбира се с годините все по-видим и по-видим. Започнах да го боря в домашни условия, утайки от кафе, мазила, хранене + упражнения и т.н..
Вендузи също... Ефектът беше, че стана в пъти по-видим.
Правих Venus Legacy + LPG пакет, продължих с ръчни масажи - около 30 на брой (2/3 пъти седмично).
Може да се каже, че имаше ефект, но изключтиелно далече от заличаването...

Моля дамите, които са правили мезотрепия срещу целулит да споделят опита си с тези процедури. Лично аз досега имам вътрешни притеснения от факта да инжектират нещо в мен, но и вътрешно от изчетеното по темата, а то не хич малко, в продължение на години, смятам че може би това е процедура, която би имала наистина видим ефект. Бих съчетала успоредно с LPG/Venus Legacy/ръчен масаж успоредно и смятам задължително да продължа след това с ръчни масажи 2 пъти седмично (ако ще и до живот), и много се надявам да има видим ефект. Разбира се, с режим и спорт (фитнес в домашни условия/йога/плуване) редовно.

Като локации съм набелязала - SkinLine и Beauty Point, става въпрос за София. Но истината е, че не съм избрала конкретно място и се надявам с ваша помощ да успея.
Моля, споделете опита си с тази процедура - резултати, място за провеждане на процедурите и т.н

Предварително благодаря Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 22:33 от A_leahi_M

# 641
  • в 1001-та нощ
От мезото съм доволна, съчетано с LPG.

# 642

Как така не помага срещу целулит, но е любим и страхотен, нещо не разбрах?
Не че не може да е любим Simple Smile, но нали обсъждаме такива работещи срещу целулит.

# 643
Кремът ми е любим заради аромат и хидратация , не съм останала с впечатление ,че кремът изобщо обещава да бори целулита.

# 644
  • в 1001-та нощ
Никой крем не елиминира целулита. И ако имаше такъв, създателят му да е милиардер отдавна. Хората се надяват да има нещо, което да работи без да полагат усилия, но няма. Всеки си търси формулата, която работи при него. При един е едно, при друг - друго, и обичайно е комплекс от мерки, които включват промяна в начина на живот. А това е трудно да се наложи, възприеме и прилага. Трайните резултати  изискват трайна промяна и мерки. Временнте - са ден до пладне.

Общи условия

Активация на акаунт