Липсващият биологичен часовник

• 11 200
  • 219
  •   1
Отговори
# 120
Наистина ли не разбираш какво питам, или само се правиш?
Децата би трябвало да са на зрели родители, не на глупаци, които до 25 са по купоните и на 25 и 2 месеца като проимат дете, изведнъж стават най-отговорните на света.

# 121
А споменават ли като бащи какво правят? Нещо или нищо вършат?

И колко време ще медитираш?Тук не става въпрос за два часа!
Ама в темата не става дума за това. А за психологиеско насилие от човек, от когото аз, бидейки стара мома, бих избягала с 300 при подобни приказки.
Ти няма от какво да бягаш, взимай няколко котки и си живей живота Wink

# 122
Бохемката обаче да спре да се влачи по излизания със семейства с деца. Да каже, че й е скучно, че иска друго, да планира друго и да завлече мъжа си за нещо интересно. Сори, ама да си млада на 25 и да се влачиш с майчунгелите...бе то аз не го искам това, тя какво се бута. Малко да сложи граници, щото дебелоочкото е почнал да натиска.

Иначе и моят идеал за брак е по-скоро Гала и Дали, или поетът Исса със сляпата музикантка - не толкова практичен и еснафски брак, колкото съюз на души. Да, имам много деца и на тоя етап си върша нормалната работа по гледането, но си чакам времето за двама и да сме непрактични и просто да се забавляваме. И да, и аз искам да имам няколко котки:)

# 123
Ти няма от какво да бягаш, взимай няколко котки и си живей живота Wink
Вниманието на хора като теб към моята личност става притеснително. Оттегли се някъде да се радваш на спестяванията на жена си, щом тя оценява мъжките държанки.

# 124
  • На топло в неговото сърце.
Наистина ли не разбираш какво питам, или само се правиш?
Децата би трябвало да са на зрели родители, не на глупаци, които до 25 са по купоните и на 25 и 2 месеца като проимат дете, изведнъж стават най-отговорните на света.
Разбирам и то много добре!В първия ми отговор съм написала точно и ясно какво мисля по въпроса!

# 125
Има длъжности, при които няма кой знае какъв растеж. Не всички хора са с потенциал на бъдещи милионери. Да сервираш на когото и да е изискването да си утрои дохода скоропостижно е просто смешно Simple Smile Той ако е с потенциал, сам ще го направи, без да чака жена му да му го заръча - нали?

# 126
Ама защо се хващате на въдицата на Сирената!

# 127
  • София
Не желае да порасне до тази степен - в изречението "до тази степен" е равно на "до имане на деца". Аз пак не разбирам как така децата са задължителен елемент в едно семейство. Значи тези, които са решили да нямат деца категорично, никога няма да станат семейство ли? Ами тези, които решават ЗАСЕГА да няма деца - те половин семейство ли са, две трети семейство ли са, една трета ли? А тези, които не могат да имат деца, да се отпишат директно сигурно...
Започва да ми лъха на някакъв див соц - семейството, най-малката клетка на обществото, градители на светлото бъдеще, задължително отглеждащи поне едно дете, но най-добре две. Иначе не го смятаме за семейство. И къде са тръгнали да ми се сгодяват и женят?! До сватба - само след двете черти, иначе не... Най-добре с надутия корем пред попа, най-стилно е...

# 128
Не става ясно той с какво ще бъде полезен, ако им се роди бебе? Финансовият въпрос си е сериозен, все пак в следващите няколко години разходите им ще се удвоят и утроят. Та...?

# 129
Има длъжности, при които няма кой знае какъв растеж. Не всички хора са с потенциал на бъдещи милионери. Да сервираш на когото и да е изискването да си утрои дохода скоропостижно е просто смешно Simple Smile Той ако е с потенциал, сам ще го направи, без да чака жена му да му го заръча - нали?

Не споря. Само че на 28, дори да си инертен, все пак си млад, може да дадеш малко газ и поне да пробваш. Или примерно да спреш да мислиш в "длъжности" и да поразмислиш какви способности имаш и как да ги продаваш. И ако нямаш продаваеми способности - да ги придобиеш. Не казвам да става милионер, но да не се задоволява с нивото си.

И що да не го побутне жената? понякога има нужда от побутване, защото човек се е спекъл, закопава се в една позиция. На тая възраст работа се сменя на макс. 4-5 години. Ако е на задънена позиция, почва да мисли как да я смени. Не говорим от днес за утре, но ако го отпочнеш, за 1-2 години може да се случи нещо по-значимо. Ако си кюташ - гаранция, че нищо няма да стане. Та така, той пък що не ще да порасне и да драпа?

Примерно сещам се за човек, закопал се на държавна позиция, само щото е сигурна. Ма това, че му плащаха смешно, не го тревожи. Не щял да работи за частници. Кюташе си там. Мухлясала работа. А можеше в рамките на месец буквално да удвои заплащане, ако не и повече.

# 130
Е сега за държавни служители и тройна заплата може и да му се получи с правилните връзки, знам ли Simple Smile

# 131
На мен ми става тъжно, че този иска дете, но не мисли какво ще даде на детето. Да му имам ценностната система.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 10:42 от Анонимен

# 132
Е сега за държавни служители и тройна заплата може и да му се получи с правилните връзки, знам ли Simple Smile
Да от портиер,до охрана в СОТ! Joy

# 133
Аз по вашите нямах нищо какво да дам на първото си дете, имах нормална обикновена заплата, нямах жилище, нито каквото и да е материално. Нямах даже и кола. Ако нямах дете, нямаше и да се пъна за тройни доходи никога.

# 134

Ми не, просто да мине в частния сектор. Ама там ще трябва да работи наистина, не да си бърка в носа и за седмица да върши задачи, колкото за половин ден в нормална работа.

Общи условия

Активация на акаунт