Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 321
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!

Ени, Рени, мерси за рейтинга!

Какво е това рейтинг и има ли почва у нас? Я, вижте Сомера какъв хубав рейтинг ни е дала.
Какви са тези тотали и абевета. Гледам Сомера и това е!
Аз като лисицата и гроздето, като не мога да го стигна, викам, че е кисело.

Сега сериозно искам да се изкажа, че серията ми хареса. Започна малко лежерно , наподобяваща предходните две серии и накрая отново ме остави изненадана.
Фюсунката излезе доста кръвожадна, как хладнокръвно прободе Али, но накрая май си намери майстора. Ще се слага халва, но не ми се мисли Кузгун като разбере какво ще направи с Али. Освен това ситуацията с Дила накрая съвсем ще го извади от равновесие.
Али си остана мръсник. Бях сигурна, че не е дал истинското оръжие на Картал, за да го хвърли, а го е оставил като улика, не само срещу Картал, а най-вече срещу Кузгун. Свива се обръчът около Кузгун.  
Кудретката и тя  все срещу Кузгун и търси улики срещу него, та твърде възможно е да го вкара в затвора.

Много силна и емоционална бе сцената между Кузгун и Мерием и нейното спасяване. Най-после станаха майка и син.Изключително добре изиграна сцена от Баръш и Хатидже.

Една рускиня е написала нещо, което ми допада, защото моите мисли са близки. Ще постна и клипче.
https://www.instagram.com/p/ByFykX6FjVE/

Тук някакво сравнение правят. Дано не стане така с Дила като с Бихтер.
https://www.instagram.com/p/ByFcc1zoyRf/

Това е приятно
https://www.instagram.com/p/ByFzQf4gtHm/

# 646
Дими мерси за видеото и за снимките.За приликите между Дила и Бихтер може би е по скоро прилики между сцените са намерили ,защото аз от спомените които имам от ЗП мисля ,че между Дила и Бихтер няма нищо общо  като характери и като съдби на героините ,а и сериалите са с различна тематика  newsm78Всъшност  и двете се самоубиват ,само че Бихтер на финала на сериала ,а Дила в края на сезон и това е още една  прилика между двете.
За оправдание на не чак толкова добрия рейтинг можем да посочим и това ,че снощи имаше  мач от европейското първенство или нещо от този сорт ,както и че е месеца Рамазан и сигурно хората имат някакви традиции които спазват  newsm78Някак си сериите с по нисък рейтинг съвпаднаха с това ,че има мачове и със свещения месец та не знам на какво точно се дължи спада в рейтинга.Всъшност по нисък рейтинг имаше миналата и тази седмица ,точно епизодите в които има по малко Кузгун и Дила сцени и малко екшъна куцаше .Та вероятно всички тези фактори събрани на едно доведоха до ниския рейтинг,но пък в социалните медии сме добре ,в петицата обикновено  което си е супер мисля .
Така изказах се супер компетентно по въпроса  hahaha hahaha hahaha hahahaза епизода и на мен ми хареса ,имаше много силни и емоционални моменти и грандиозен финал ,който ни остави в сериозна чуденка  smile3521
Дила милата много ме натъжи с това решение да се самоубива.Колко трябва да е била емоционално изтощена и да не намира изход от ситуацията ,за да стигне до това тежко решение.Тя цяла серия се сбогуваше с близките си,с Кузгун ,с Али ,с Кудрет .Явно е мислила като убие Бехрам ,че или няма да я оставят жива или си го беше решила съвсем съзнателно  да си сложи край на живота  newsm78
Кузгун и Мерием имаха много силна сцена ,той като я спаси.И както преди не можеше да му се превърти езика да каже мамо сега само това повтаря ,че и умалително и вика  txtloves
И на всичките трагедии в серията Картал си имаше съвсем негови си проблеми.Всичко се тресе той нашия само за Седа си мисли.Ох много мило предложение и направи и вероятно в новия сезон ще има любов между тях.А Али много гадничко постъпи като даде пистолета с който стреля Картал на полицията ,но и той си намери майстора в лицето на Фюсюн,която хем ми хареса как постъпи хем пък малко ме и плаши ,че хич не си поплюва и е направо като някой фанатик ,действа до край без да се замисля .
Бехрам много насили нещата ,не трябваше да посяга на Мерием.Кузгун можеше да преглътни Дила да речем и да позволи на дядо си да го обработва защото сам се чувства виновен за това което е причинил на Дила ,но при Мерием е друго.Даже и най-големите изверги обичат майките си и,а Кузгун въпреки ,че и вика г-жа Мерием си я обича своята майка . Бехрам в желанието си да накара Кузгун да мрази всички Билгин създаде такава една ситуация в която имаше пропуски и Кузгун ги усети  и  на края дедко май ,май гушна букета.Казвам май ,май защото и за него имам някакви подозрения ,че ще оцелее ама да видим де . smile3521

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 22:22 от Eny87

# 647
Ени, напълно съм съгласна, че няма нищо общо между Дила и Бихтер. Споделих тези снимки, защото ми стана интересно сравнението.Общото е само самоубийството, а подбудите са доста различни.Стана ми дори забавно, че някой фен се е сетил за самоубийството на Бихтер и наслагва сега с Дила, затова и постнах колажа.
За рейтинга и заетостта на зрителите си напълно права. Изхождам от лично наблюдение.
По предходните празници бях в Истанбул. При тях е Рамазан. Те през деня не пият и не се хранят, но вечер си наваксват и се събират по домовете да се виждат с роднини на маса, отрупана с храна или са по заведения.
Между другото в историческия център на Истанбул на Хиподрума и  са сложени много маси със столове и от съседните заведения хранят хората безплатно. Пред заведенията по тротоарите има огромни опашки от хора, чакащи за безплатна храна. Странна гледка и не чакаха за храна хора от бедните квартали, а съвсем нормални и млади хора, добре облечени, но си стояха на опашката и си чакаха за храната.
Та в този ред на мисли за какви сериали става реч? Това не го казвам с цел оправдание за рейтинга на нашия сериал, съвсем не, защото въпросът с рейтинга не ми допада и ми е забавно. Аз гледам не защото има даден сериал рейтинг, а защото ми харесва. Сега има един сериал с много висок рейтинг, погледнах, не ме грабна и толкова, какво като рейтингът е висок. Всеки има различен усет към сюжет и визия на актьори.

Ени, радвам се, че сложи отново Елка в аватара си. Flowers Hibiscus Flowers Bouquet Flowers Rose Flowers Tulip

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 22:41 от Dimana-nova1

# 648
Дими напълно съм съгласна с теб за рейтинга.И аз не гледам защото някой сериал е много рейтингов, например пробвах да гледам Вятърничавия ,Ти разкажи Черно море и Имало едно време в Чукурива и трите не ми допаднаха ,не че са лоши сериали просто не са моите сериали и това е .Но пък Истанбулската невеста която през трите си сезона си има  добър рейтинг ми е много любим сериал така че всичко си зависи от личния вкус на човек.
За Рамазан така предполагах и аз ,че хората се събират вечер да се видят да си хапнат и нямат време за сериалили.Все едно при нас по Коледа и Великден да седне някой да гледа телевизия е може да попоглеждаш с едно око ,но обикновено се събират семействата да се видят ,да си поговорят с две думи се празнува
Дими много я харесах на тази снимка Елчинка ,а и днес е нейния ден така ,че е в нейна част  smile3521

https://youtu.be/lGoExnwAI6A

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 23:03 от Eny87

# 649
# 650
  • Варна
wavey
E, измъдрили са финал та дрънка.
Ама трябваше и Кадир да гътнат, а малката да остане Вели да я гледа Wink

# 651
wavey

Взе ми думите от клавиатурата  Mr. Green ма викам да не съм все аз лошата, че нещо не ме долюбват за такива мнения  Mr. Green Mr. Green

# 652
  • Варна
Скрит текст:
wavey

Взе ми думите от клавиатурата  Mr. Green ма викам да не съм все аз лошата, че нещо не ме долюбват за такива мнения  Mr. Green Mr. Green

Hands Plus1 Joy
Киво не е дал да му убият героя Wink

# 653
# 654
# 655
Здравейте!

Ех, свършиха ни сериалите и започва лятото. Прекрасно!
Елка е много готина на тези снимки, както винаги, жалко че са й занулили героинята.
Не знам дали е така, но виждам надгробна плоча с името на героинята.
И Дила май че я занулиха. Но имам надежда в турската медицина, но надали.
Ще си чакам превода на последната серия и ще си я изгледам с удоволствие, без последните кадри.
Погледнах при рускините, но съм някъде до средата и след тази тежка седмица нещо не ми се гледа драма.
Ще отида пак при Дефом, които ще ми повлияят добре през лятото, ако въобще мога да погледна, защото ме чака едно ремонтно лято, ужас.
Понеже обичам черноочковци и мургавки да сложа малко Баръш
https://www.instagram.com/p/BvtDQH4FoGP/
https://www.instagram.com/p/BvMWeJ-F71u/

# 656
 Hug Hug Hug
Темпи мерси за снимките .
Много красива Елчин и явно ще чакаме фотосесия и може би интервю от нея . smile3521
Много жалко за Зейнеп smile3518.Али Айдън не се въздържа и я уби  smile3511Как може оня извратен джуджак Джансъз да оцелее след като беше прострелян смъртоносно и то така да оцелее ,че да направи сумати мизерии ,а Зейнеп не можаха да я спасят  newsm78
Оооф сериала почна и завърши за съжаление по един и същ начин със смърт. smile3518

Дими сакън никакво умиране за Дила .Те двамата с Кузгун имат толкова недовършена работа.Трябва да си наваксат за изгубените години,трябва да са щастливи ,трябва да имат бебе абееее имат си работа за цял един предстоящ живот.И освен това Кузгун ще си има проблеми с правосъдието ,да не забравяме и Картал и кой по добре от Дила ще им помогне newsm78Шегата на страна ,но наистина се надавам Дила да не я занулят ще ми е мъчно за нея и сериала няма да е същия.
.

# 657
# 658
Разкошна фотосесия нежна, красива и много талантлива Елка

# 659

Общи условия

Активация на акаунт