Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 426
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
# 181
# 182
Все си казвам, няма да се ядосвам.. все си казвам, няма да пиша.. ама как да стане?!  #Cussing out #Cussing out

Недомислици бол, и в двата сериала, ама една ми вади очите от толкова много време в Кузгун, че не мога повече...

Как според сценаристите, Юсуф умира в деня, в който Мерием носи касетата?! Как?!
1 ден: Юсуф е арестуван!
2 ден: Мерием и децата идват да го посетят! Когато се прибират вкъщи, отвличат Кузгун!
3 ден: Мерием идва при него и той ѝ казва за касетката!
4 ден: Мерием прострелва Ръфат! Вкарват я в затвора! Кузгун бяга! Юсуф е убит.

Само че всичко това, незнайно как, се точи поне седмица... Ама в тая седмица Юсуф едновременно пише редовно на баща си, от когото се е отрекъл, щото при Дервиш имаше поне 4-5 писма... И той успява да го посети поне два пъти между отвличането на Кузгун и убийството на Юсуф, което е третото му посещение.... Ако някой намери логично обяснение на цялата тая глупост, моля да му обясни.. щото или аз съм прекалено тъпа и не мога да схвана логичната мисъл на сценаристите, или те ни имат за прекалено големи идиоти и пишат всичко ей така, просто за да си навържат нещата така, както им е удобно..   

# 183
Здравейте Heart и добро утро Coffee

Много ми харесва да чета вашите теории, размисли и страсти относно сериала. Така разбирам повече за героите и за самия филм и за неща на които не съм обърнала внимание. Hands Plus1

Останах с впечатление, че действията в затвора се случват през определен период от време, може би седмици, а не в рамките на няколко дни. Може и аз да не съм разбрала правилно.

В трейлъра Бора заплашва Дила и някой стреля след това. Thinking Хмм Кузгун да е решил да приключи веднъж за винаги с Бора?.. Но пък носеше черни ръкавици,запазената марка на Бора бей.?

Липсват ми тези двамата заедно!..
Толкова слънчеви и усмихнати, а сега в новите им проекти от толкова много рев очите им подути. 😁 На Баръш не му личи толкова много, но на Елчин се забелязва.
Приятен ден!

# 184
 Hug Hug Hug
Синан Hug мерси за превода!
Темпи Hug adrianaxx124  Hug
Темпи къз в турските сериали няма смисъл да търсиш логика.Там това нещо годините ,дните и изобщо цифрите за нищо ги нямат и са относително понятие  smile3521
Мен пък цялата тази работа с Бехрам ми е интересна и странна.Такъв голям мафиот ,а е оставил семейството на сина си да живее в айде да не е нищета ,но не са цъфнали и вързали.Картал от кога има проблеми с парите,Мерием ,шие дрехи за някакви парички да поддържа горе долу бюджета ,а Кумру която като журналист все си търси белята е все изгонена от поредното си работно място.Изобщо не намесвам Кузгун ,който изчезна и така и не го намериха чак докато той самия не реши да се появи.Отделно как Бехрам е работил през всичките тези години с хората които са виновни за нещастието на семейството на сина си.
Тези чуденки обаче не ми развалят изобщо и за секунда удоволствието от гледането на сериала  smile3521
За "Сблъсък"  не се замислям ,е замислям се де ама не го вземам на вътре  hahaha hahaha hahahaи гледам Елчин колко добре се справя с ролята си  smile3521
За трейлъра на "Кузгун",  интересен и с много въпросителни както винаги.Кузгун защо трябва да пази семейството си newsm78,Бора с какво заплашва Дила newsm78 и за финал поява на нов убиец може би  newsm78
Мерием по принцип ми е симпатична и я съжалявам ,обаче  като вземе да натяква на Дила за миналото рязко ми опротивява smile3511Значи тя за себе си намира оправдания и  иска сина и да и прости за това ,че е избрала него измежду трите си деца ,а за Дила защо така не намира оправдание и даже и не я е питала защо го е направила това нещо ами направо казва ти си виновна и няма място за прошка за теб  smile3511
Кузгун дали чу тайната на Дила или просто както винаги ни държат в напрежение.Но и да не научи сега все по някое време ще научи и то предполагам не от Дила ами от някой друг и тогава ще видим какво ще направи и ще каже.

нова

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 20:08 от Eny87

# 185
Не мога аз така, загуби ли се логиката, губят ме и мен.. Сериала вече се гледа на две на три, колкото заради актьорите, не заради сериала....

Кузгун ще пази семейството си, щото за всички Бехрам ще е мъртъв, дори и да не е наистина така...
Бехрам ще иска Дила да каже на Кузгун, че тя е подхвърлила наркотиците, но надали ще го огрее...
Убиеца от фрага за мен е Кудрет, съмнява ме, че точно тя ще премахне Бора...

Относно Бехрам- той сина си убил, ти що на семейството му не помагал питаш  ooooh!

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 20:33 от tempestad

# 186
Охоо Баръш качил снимка в инстаграм. Това е толкова рядко явление, че ти е трудно да повярваш. Неговата хубавица и тя доста рядко взе да качва, явно е прехванала от него. 😁 Като се сетих сега за нея по време на снимките на ашка и ВЩ тонове статии излизаха оплюващи Елчин, а сега за Бурджу все още нищо няма. Явно не се чувства застрашена г-жа Г.

# 187
Охоо Баръш качил снимка в инстаграм. Това е толкова рядко явление, че ти е трудно да повярваш. Неговата хубавица и тя доста рядко взе да качва, явно е прехванала от него. 😁 Като се сетих сега за нея по време на снимките на ашка и ВЩ тонове статии излизаха оплюващи Елчин, а сега за Бурджу все още нищо няма. Явно не се чувства застрашена г-жа Г.

и именно за това не го харесвам баръш, уж колеги  а изобщо не защити Елчин не искам да се впускам в подробности ЛН го следя от 2015 година  то не бяха простотии по адреса на това талантливо момиче, него харесвам в гарвана как играе

# 188
От къде сте сигурни, че изобщо не е защитил Елчин? Нито сме влизали в къщите им, нито сме стояли на масите им да пием чай на приказки. Това са само догатки на феновете. Както сега примерно се говори, че двамата изобщо не поддържали контакт и дори се мразели, защото не си харесвали снимките в соц. мрежи.
Не можем да бъдем сигурни в тяхните отношения. Ами ако се чуват всеки ден , тогава какво правим? но феновете това не го знаем и си съчинаваме.

# 189
# 190
Елчин, Селма и Джунейт

Баръш

# 191
Здравейте  Hug Hug Hug
Честит Великден! smile3525

Дими Hug
adrianaxx124 Hugсподелям мнението ти!
Темпи Hug мерси за снимките.На каква хубава тревичка са полегнали Елчин и останалите  smile3521. За логиката да ако не намеря логика или ако затъпява сценария и аз няма да гледам сериала даже и в него на куп да участват Киану Рийвс ,Брад Пит и Райън Гослинк . smile3521Имам предвид само логиката относно годините ,дните,часовете,възрастта на героите  и изобщо всичко свързано с числа.По сериалите независимо от това дали са турски ,американски или български понякога пропускат някои малки подробности ,които уж не са важни ,но правят впечатление на феновете.

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 16:42 от Eny87

# 192

Честит празник, мили момичета!
Да си пожелаем здраве, късмет и много любов!

# 193
 Hug  Hug  Hug

Христос воскресе!
С пожелание за вас и семействата ви за благоденствие и късмет. Бъдете здрави!

Скрит текст:
Все си казвам, няма да се ядосвам.. все си казвам, няма да пиша.. ама как да стане?!  #Cussing out #Cussing out

Недомислици бол, и в двата сериала, ама една ми вади очите от толкова много време в Кузгун, че не мога повече...

Как според сценаристите, Юсуф умира в деня, в който Мерием носи касетата?! Как?!
1 ден: Юсуф е арестуван!
2 ден: Мерием и децата идват да го посетят! Когато се прибират вкъщи, отвличат Кузгун!
3 ден: Мерием идва при него и той ѝ казва за касетката!
4 ден: Мерием прострелва Ръфат! Вкарват я в затвора! Кузгун бяга! Юсуф е убит.

Само че всичко това, незнайно как, се точи поне седмица... Ама в тая седмица Юсуф едновременно пише редовно на баща си, от когото се е отрекъл, щото при Дервиш имаше поне 4-5 писма... И той успява да го посети поне два пъти между отвличането на Кузгун и убийството на Юсуф, което е третото му посещение.... Ако някой намери логично обяснение на цялата тая глупост, моля да му обясни.. щото или
аз съм прекалено тъпа и не мога да схвана логичната мисъл на сценаристите, или те ни имат за прекалено големи идиоти и пишат всичко ей така, просто за да си навържат нещата така, както им е удобно..   

Темпи  Hug, определено второто е вярно  Wink И понеже не обичам да ме смятат за по-глупава, отколкото съм, и аз започнах да гледам и двата сериала с превъртане, заради артистите. Че кой знае дали няма да чакаме пак две години, докато ги видим в друг проект.

# 194
  • София
Айде аз да кажа едно Воистину Воскресе! Smile Animal Rabbit

Общи условия

Активация на акаунт