Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 438
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • Пловдив
fakeangel, интересна теория! И на мен ми направи впечатление, че Кудрет по никакъв начин не се домогва до Бора. Би трябвало да е наясно, че има и друг бос на мафията, конкурент на Бехрам. Като гледах фраговете ми стана жал за Кузгун - тъкмо разбра, че не е бил изоставен от майка си и ще научи за Дила, която на всичкото отгоре отново го предава. Но си мисля, че няма да е в следващата серия това разкритие. Вторият фраг е много разбъркан и объркващ. Но както върви сюжетът досега, май няма да видим щастливо семейство. Много ме дразни Мерием - нали е майка, а как постоянно по някакъв начин наранява синовете си и ги поставя във все по-тежко положение - Картал не се прибира, а сега и подхвана отношенията между Дила и Кузгун /единствениия светъл лъч в живота на Кузгун/ - предателка била, сипе обвинения, вместо да помогне и изглади отношенията, за да е щастлив сина й. Нали вижда и му каза, че е влюбен, как пък никакъв такт няма в тази жена. То бива праволинейност, ама ……. Да видим какво ще стане, но добре, че фраговете не разкриват много, че да е интересно. Дълго стана. Хубав ден на всички!

# 212
Семейна снимка на Адъвар  Mr. Green

# 213
Здравейте  Hug  Hug  Hug

От фотосесията на Бурджу.

https://vk.com/video-141241152_456242145?list=59b816d31b92460837

# 214
Здравейте  wavey wavey wavey

Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyДобре са си седнали тримката Адъвар -дядо ,внук и снахичка  smile3521
fakeangel,k.vasileva04
[/b] интересни разсъждения и има резон в тях.Наистина защо Кудрет се интересува само от Бехрам и толкова много се опитва да настрои Дила срещу Кузгун. newsm78Да верно ,че чрез Дила може да се добере до Бехрам по-лесно ,но например може да я накара да разучи и Бора ,който също е доста опасен .А Кудрет се е вторачила само във Бехрам и нищо друго не я интересува  newsm78ще видим как ще я развият тази линия сценаристите.
Синан мерси за превода на трейлъра на "Кузгун"
Оф само началото му е хубаво иначе другата част доста тъжна .
Изгледах си серията ,друго си е с  разбираем превод  smile3521
Кузгун му вика на тоя Селчук"флейта" hahaha hahaha hahaha hahahaА на Дила казва уж иронично,но си е чиста истина даааа ревнувам като куче затова внимавай какво правиш Joy Joy Joy
Сцената с майката при клетките на птичките така с превод беше още по трогателна и тъжна  smile3518
За другото няма да се разпростирам ,че вече го обсъдихме и да не се повтарям отново .
Ново от Баръш и Бурджу  smile3521

сладко видео с Бурджу ,кучето и съпруга и smile3521

https://twitter.com/i/status/1122909673781383168

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 20:04 от Eny87

# 215
Чакай, като каза Селчук ме подсети за поредната недомислица  Whistling
Селчук беше нещо като секретар на Дила в кантората, която незнайно защо и как тя имаше в Истанбул, при положение че живее в Лондон. Това първо. Като второ - оказа се, че Селчук е човек на Кудрет от самото начало. И тук изниква въпроса за какво ѝ е била връзката с Дила на Кудрет още тогава, когато никой не подозираше дори, че Ръфат ще влезе в затвора, какво остава пък Дила да застане на неговото място.... Също като и как тя се запознава с Дила ден преди тя да получи "поканата" на Бехрам да седне на масата...

# 216
vasileva04 eny87, определено ми е съмнителна Кудрет, появи се от нищото, без никаква прелюдия. Доста амбицирано иска да свали Бехрамови, на лични причини ми мирише, не на професионални. Нащо момиче й е маша, снася инфо, баща й отстранен, въпреки че го дава яваш-яваш си личи с какъв хъс се стреми да повали главата на мафията, че и родата. А и тоя преправен глас на Ферман ми говори, че иска да скрие женски глас. Ще видим тая работа...

# 217
  • Яко в Матрицата...
Много ме дразни Мерием - нали е майка, а как постоянно по някакъв начин наранява синовете си и ги поставя във все по-тежко положение - Картал не се прибира, а сега и подхвана отношенията между Дила и Кузгун /единствениия светъл лъч в живота на Кузгун/ - предателка била, сипе обвинения, вместо да помогне и изглади отношенията, за да е щастлив сина й. Нали вижда и му каза, че е влюбен, как пък никакъв такт няма в тази жена. То бива праволинейност, ама …….
Аз пък намирам за нелогично Мерием да прости и забрави толкова бързо причината за раздялата й с Кузгун и то до такава степен, че да тръгне да оправя отношенията им с Дила. Жената 20 години е била далече от сина си, защото Дила макар и дете подхвърли наркотиците. Ако не беше това, нямаше да се налага да избира межеду децата си и т.н. И да, Дила предаде Кузгун като малка, да видим дали ще продължи да го предава.

# 218
Скрит текст:
Чакай, като каза Селчук ме подсети за поредната недомислица  Whistling
Селчук беше нещо като секретар на Дила в кантората, която незнайно защо и как тя имаше в Истанбул, при положение че живее в Лондон. Това първо. Като второ - оказа се, че Селчук е човек на Кудрет от самото начало. И тук изниква въпроса за какво ѝ е била връзката с Дила на Кудрет още тогава, когато никой не подозираше дори, че Ръфат ще влезе в затвора, какво остава пък Дила да застане на неговото място.... Също като и как тя се запознава с Дила ден преди тя да получи "поканата" на Бехрам да седне на масата...

Темпи ами тя Дила доколкото си спомням при първата си среща след 20 години с Кузгун  в онова малкото градче стана ясно ,че се е върнала преди 6 месеца от Лондон.Въпроса с професионалния и опит вече е друго нещо .В Лондон не ни се е изяснило дали е работила като адвокат ,а в Истанбул с фамилията и с парите които има няма никакъв проблем да си захване практика.Пък и доста от случаите които взимаше преди бяха с хора които нямат пари или са с малки възможности,но според нея са честни.Та с две думи Дила имаше практика от около 6 месеца и работеше за без пари в повечето случаи и за хора които са честни.
За Селчук аз там малко не разбрах дали той  работи за Кудрет от преди или са го вербували и него заедно с Дила newsm78Ако е първото може би е бил внедрен просто , за да шпионира за Кудрет защото се знае ,че Ръфат работи за Бехрам,а може би е било трудно да се вкара някой във фирмата на Ръфат и то да е близо до самия Ръфат и затова Селчук са го пратили при Дила.Или може просто сценаристите да си пишат историята и да си я напасват така както им е удобно.  hahaha hahaha hahaha hahaha
Кудрет нали предложи на Дила да работи за нея в деня в който отнеха адвокатските права на Дила и вече след това станаха ясни другите неща.

# 219
Вечерен привет в светли вторник!

В очакване съм за срядата и да видя развитието между дядо и внук.
За Кудрет бях писала и изказах съмнения, че може да е внедрена и да работи за другия клан на мафията, враждуващ с Бехрамовия. Може би затова тя не говори на Дила за Бора. Възможно е наистина тя да е този Ферман, който говори през микрофон, за да не му се познава гласът. А този Ферман може да е бащата на Кузгун, нали го няма в гроба и му бе казано от Бора, че е жив.
И за Дила изказах съмнения, че тя отново ще предаде Кузгун. Сега, работейки за Кудрет тя какво прави? пак го предава, но тук под мотото за справедливост. На тези години вече й е време да бъде справедлива. Като адвокат не успя, сега да видим как ще го докара. И Мерием разбирам, че упреква малката Дила пред голямата Дила. При първият им разговор, когато се срещнаха двете Мерием й каза, че тя е можела по-късно да каже, че е хвърлила пакета, но не го е направила. Тоест Мерием правилно я упреква, според мен, защото наистина Дила е можела по-късно да каже вместо да мълчи и да прехвърля вината върху себе си и своята физика, както видяхме, че го правеше, страдайки за другарчето си Кузгун и какви отговори даваше на психоложката.
Всички образи носят дълбока противоречивост и точно това ме задържа пред екрана на сериала.
Оттук насетне е важен техният избор в тази противоречивост и какво решение ще вземат, за да продължат. Дали ще се оставят да бъдат подвластни на външни фактори, които се опитват да ги насочват в техните посоки или ще заемат твърда позиция към нещо общо занапред или напълно ще станат антиподи, които взаимно ще се предадат. 

# 220
Кудрет нали предложи на Дила да работи за нея в деня в който отнеха адвокатските права на Дила и вече след това станаха ясни другите неща.

Точно де, деня, в който ѝ отнеха правата... но Бехрам се свърза с Дила едва на следващата сутрин, когато тя реши да замине и той сложи бомбата в котелното... Как Кудрет знаеше от предния ден, че точно Дила ще е избора на Бехрам, а не брат ѝ, който беше по- логичния избор чисто теоретично: всички казаха, че тя е първата жена, избрана от Бехрам!

За кантората ѝ- доколкото схванах се беше връщала няколко пъти през последните шест месеца, както и когато Кузгун я посрещна, за по малко... и когато отново опита да замине, баща ѝ я принуди да остане срещу това да вземе Кузгун на работа при него.....

Селчук- останах с впечатлението, че от самото начало е с Кудрет... дали е недмислица или нещо с по- дълбок смисъл надали ще разберем, щото сценаристите им наистина хич не обичат да се впускат в такива подробности, а мен това най-ме дразни....

# 221
Темпи има някои моменти от предишните серии ,които леко ми се губят и трябва пак да ги гледам ,за да си навържа добре историята .Решила съм лятото да си направя един маратон с Кузгун и тогава вече като изгледам цялата история на веднъж всичко ще си дойде на мястото  smile3521

https://youtu.be/XroVfcuNj2s

# 222
Няколко години разлика  Crazy Crazy Crazy

# 223
  • Яко в Матрицата...
Честит празник! Flowers Hibiscus

#нещата, които не знам
Как стори това на баща ми?

# 224

Общи условия

Активация на акаунт