Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 452
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Привет!

Ехе, познахме, че Кузгун стреля настрана и не уби дядо си.
Дано някоя от вас преразкаже какво става.

# 226
Привет и от мен Simple Smile

# 227

Здравейте! Наминах да сложа тези, които са главните виновници за създаването на тази тема и нейното продължение. Определено Дефне и Йомер ми липсват. Но Баръш и Елчин продължават да се развиват, което не е никак лошо.

# 228
Здравейте!
Гледам враната и се ядосвам, че схващам малко неща.Какъв беше резултатът от ДНК теста? Май и този път терзи се спаси. Дали всичко е постановка или ...?

# 229
Не знам дали всичко е постановка с Бехрам? Но ДНК теста доколкото разбрах само от видяното е че косата, която му пратиха на Кузгун съвпада с неговата , тоест по подразбиране е ,че баща му е жив или не е умрял при онзи взрив в колата. Ама може и да не е това, защото в момента си съчинявам по картинки:joy:
Накрая какво стана? дойде Ферман и уби Бора, нали Бора беше негов човек?  Защо стана така? Значи образът на Бора си беше доста излишен. Много странно го занулиха. Добре, че го премахнаха, защото още доста хора щеше живи да ги погребе, отвратителен психопат.  Въпросният Ферман остави и Дила, и Кузгун живи, значи му трябват или ги защитава, но пък натопиха Кузгун, че е убил Бора, като сложиха пистолета на убийството в ръката на Кузгун. Пак нещо се заплете. Докато пристигне полицията доста неща се случиха.
В серията имаше достатъчно диалози, от които нищо не разбрах и ще си чакам рускините да преведет, за да се ориентирам в действието.
Лека нощ от мен!

# 230
  • Яко в Матрицата...
Гледам някакви клипчета от серията в Инстаграм, засега бая боза се е забъркала Joy Дано има смисъл накрая...

# 231
Момичета,  
Само на мен ли ми се струва... Но част от музиката в Кузгун е от Фатмагюл...
Редактирам се,

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 11:58 от nanni_123

# 232
Здравейте, момичета!
Висок рейтинг има този път.
Снощи на излъчването му в ютуб имаше близо 58 000 гледащи.
Серията беше интересна, доста бързо се развиват нещата и в същото време излизат много нови въпроси. Heart

# 233
  • u doma
Много интересна серия , не разбирам турски , но схващам някоя друга дума . Обаче ми беше много интересно , че и реклами нямаше . С нетърпение ще чакам превода .

# 234
  • Яко в Матрицата...
Браво за рейтинга Party Днес ще се пробвам да изгледам цялата серия Simple Smile

# 235
Много интересна серия , не разбирам турски , но схващам някоя друга дума . Обаче ми беше много интересно , че и реклами нямаше . С нетърпение ще чакам превода .

Това за рекламите май не е много хубаво, защото от тях печели сериала.

Прегледах отгоре отгоре с мишката и то на турски, за това още не мога да коментирам, но това с Бехрам ми се стори постановка. Казаха си нещо с погледи двамата преди да потегли, а и Кузгун не се втурна назад да проверява кой е жив...

# 236
Здравейте!

Рейтингът е браво! И мен ме учуди липсата на реклами. Серията бе доста дълга и не беше прекъсвана от дългите им реклами, но пък рейтинга е супер. Започвам да си мисля, че има обратна пропорционалост между рейтинг и реклами. Когато имаше много реклами, рейтингът не беше така добър като последния например и обратно.
За мен снощи серията ми беше малко досадна и протяжна, но съм сигурна, че ще пея друга песен, когато го изгледам с превод. Иначе снощи се измъчих да гледам, без да разбирам и да се старая да чуя някоя и позната дума и да навържа случките, но не ми се получи. Имаше много  диалози, наверно  с доста информация в тях, но .....уви и нейсе заедно:joy:Joy

# 237
  • Яко в Матрицата...
Серията ми хареса, особено краят Joy Бора вече ми идваше в повече, актьорът не ми е симпатичен. Само дето историята с Бехрам и Юсуф нещо я забозиха, ама ще го преглътна. А сценаристките да вземат да прочетат някоя друга книга. В Севдата  “Шекер Портокал” цитираха, тук пак Joy

# 238
Здравейте компания,
вчера бях "на маса" и не гледах изобщо серията. Иначе с удоволствие щях да се включа. Тази вечер ще си пусна серията "отгоре отгоре" - да видим какво ще разбера.

# 239
Здравейте компания,
вчера бях "на маса" и не гледах изобщо серията. Иначе с удоволствие щях да се включа. Тази вечер ще си пусна серията "отгоре отгоре" - да видим какво ще разбера.

Севгито
, браво на теб, че си била "на маса", а аз бедната се чудех къде си и много се надявах да се появиш.
Добре не си гледала телевизора, а масата!:joy:JoyHeart Следващата серия дали ще има маса?защото много ще те чакам да разказваш видяното.
Сподели ни накратко как мина пътуването до Турция?

Общи условия

Активация на акаунт