))))))))))) Такова смело гарванче, което крачи изправено,за да спаси любимата си.. не можах да не се засмея,но чакам превода с нетърпение.. Интересно ми е какво се е случило с Юсуф,явно е жив, и защо повториха историята с взривения автомобил...но има още серии напред и те, надявам се, ще ни дадат отговор . Очаквам и отговор каква ще е съдбата на сериала..та да си хортуваме. А за отрицателните мнения,по-скоро за различното мнение от всеобщото харесване, доказахме, че всеки е намерил място -тук и може спокойно да сподели вълненията си. Приятна вечер! 

Опитаха се да обяснят, ама нещо се забъркаха в обяснението. Аха да разберем и го гръмнаха. 

Гарванът ще получи три награди от Истанбулския университет. 

.Тя е майка ,тя е влюбена и грижовна жена.В началото когато търсеше детето си имаше повече динамика при нея ,но сега екшъна е за Кадир ,а Зейнеп не че е в страни ,но е повече като второстепенно действащо лице .Има важна роля ,но не и централна,аз поне така я виждам не знам може и да не съм права.

Обичат се до толкова ,че да скочат един за друг когато са в опасност ,но и се нараняват жестоко ,защото по между им има много проблеми ,тайни и лъжи .Двамата би трябвало да са от двете страни на барикадата ,би трябвало да се мразят и да не могат дори да се погледнат ,но ето на въпреки всичко и всички те са заедно ,искат да си вярват ,помагат си ,ревнуват се ,грижа ги един за друг и въпреки че го отричат се обичат.
В следващата серия като дойде полицията ще завари Кузгун в несвяст и с пистолет в ръка ,а Бора убит и ще стане лошо за Кузгун освен ако не се случи междувременно нещо друго. 

Препоръчани теми