Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 475
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на Бурджу! Да бъде здрава и много успешна.! Birthday Cake

Оказа се добър избор за партньорка на Баръш, според мен.
Днес се връчват наградите от университета. Дано да ни зарадват и да отидат да си вземат наградите лично.

И нещо ново.
🆕Баръш Ардуч ще получи награда за най-добър актьор на годината на фестивала за международни награди (BIAF) в Бейрут.
Церемонията по награждаването ще е през юни в Бейрут. 🔥🦅🍎💗

Браво! Заслужава го!

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 16:17 от adrianaxx124

# 256
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да, Ени, на Кузгун му беше много трудно да се върне в дома си...Страхотно го изигра Баръш - нищо не каза и нищо кой знае какво не направи, само с една лъжица, която му беше трудно да поднесе към устата си, ни показа всички сложни и противоречиви чувства, които се смесват и бият в душата му. Видяхме всички пропуснати години, в които не е бил с тях на тази маса и колко нещастен е бил далеч от тях. И колко трудно е да се забрави мъката, тъгата и самотата на тези 20 загубени години. Мен сълзи ме задавиха, докато го гледах как се мъчи с първата лъжица супа.
Ужасно е да знаеш, че си можел да имаш нещо хубаво, но си го пропуснал и то не по своя вина.
Много ми дожаля за всички на масата. Дори и за Дила, защото чувството за нейната вина и упрекът се бяха настанили трайно във въздуха над масата, нямаше как да се спаси и тя.

В известен смисъл Кузгун е в по-изгодна позиция от Дила - на негова страна е справедливият гняв, правото да си отмъсти. 20-те години са вече зад гърба му, дошъл е неговият час. А при Дила обратно - колкото и да се е измъчвала от вина, все пак е живяла човешки през тези 20 години. А сега е гузна и измъчвана от чувството за вина, от една страна, а от друга от обичта си към един баща-грешник, когото трябва да спаси, защото го обича, но знаейки, че не заслужава това спасение. И като прибавим и невъзможната любов, която я изгаря, хич не ѝ е розова картинката. Тази любов гори и Кузгун, но той сякаш е по-решен да я сложи на втори план, след отмъщението. По-неизкушен ми изглежда той на мен. Оставя ми впечатлението, че просто се бори да запази живота ѝ, а любовта сякаш може и да не се осъществи, като че ли това не му е толкова важно.
Но може и да греша, де.

# 257
Flowers Bouquet
Честит рожден ден на Бурджу! Да бъде здрава и много успешна.! Birthday Cake

Оказа се добър избор за партньорка на Баръш, според мен.
Днес се връчват наградите от университета. Дано да ни зарадват и да отидат да си вземат наградите лично.

И нещо ново.
🆕Баръш Ардуч ще получи награда за най-добър актьор на годината на фестивала за международни награди (BIAF) в Бейрут.
Церемонията по награждаването ще е през юни в Бейрут. 🔥🦅🍎💗

Браво! Заслужава го!

Адриана, много, много благодаря за информациите, които постваш.
Браво на Баръш да наградата. Оценяват го и с право,  много го заслужава.

Честит РД на Бурджу.Flowers Bouquet Да е здрава и да продължава напред в професионален и личен план. Много добре си партнира с Баръш и е наистина добър избор за партньорка.

# 258
  • Пловдив
Имаме си фраааааг!

https://youtu.be/HlJZ6aJ7OUc

# 259
  • Яко в Матрицата...
Да е жива и здрава Бурджу! Birthday И много хубави роли да има!

- Или ти ще спасиш Кузгун от пътя, по който е тръгнал, или любовта му към теб.
- Влюбен ли е в мен Кузгун?
- Не смей да се отказваш от Кузгун! Може да си неговият последен шанс.
- Ще бъдем ли добре, ако ти се скриеш в мен, ако аз ти се доверя?
- Скрий ме. Нека никой не ме намери, става ли?
- Каквато и да е причината, убий ме, но моля те, не ме предвай! Не  ми остана друг път освен теб.

# 260
Да е жива и здрава Бурджу! Birthday И много хубави роли да има!

- Или ти ще спасиш Кузгун от пътя, по който е тръгнал, или любовта му към теб.
- Влюбен ли е в мен Кузгун?
- Не смей да се отказваш от Кузгун! Може да си неговият последен шанс.
- Ще бъдем ли добре, ако ти се скриеш в мен, ако аз ти се доверя?
- Скрий ме. Нека никой не ме намери, става ли?
- Каквато и да е причината, убий ме, но моля те, не ме предвай! Не  ми остана друг път освен теб.

Василева, благодаря за фрагмана!:bouquetf:Flowers BouquetFlowers Hibiscus
Рени, благодаря от сърце за превода на фрагмана!:bouquetf:Flowers BouquetFlowers Hibiscus

# 261
# 262
Ех, че хубав фрагман! Поезия направо!

Толкова мил момент - Кузгун възстановява рисунката, залог за тяхната неразривна връзка.
И после всичките тези думи за любов, преданост и доверие.
"Убий ме, но не ме предавай!" Много силно.
Много ми харесва.
Благодаря на всички за този фрагман - Василева, Рени и Синан.

# 263
Благодаря на Рени и Синан за преводите
Баръш и Борджу

И цялото видео
https://www.instagram.com/p/BxDBP11n0SY/?igshid=7ob8ocwrix2m
Али и Седа

# 264

Синан много, много, много благодаря!:bouquetf:Flowers BouquetFlowers Hibiscus

Много хубав фраг, чувствен, но и сякаш пророчески.  Изпълни ме странна тъга като го гледам, чувствам безизходица,  все едно се  предвещава нещо.

# 265
Ох, много са мили и откъсът и фрагът. Благодаря за преводите! Май ще си поплачем в следващия епизод. Дила явно е много разстроена от нещо. Дали не се е случило нещо с баща ѝ?

# 266
По-скоро Кузгун разкрива някое от предателствата и. Не беше ли намерил втория и телефон?!

# 267
Проверявам си известията, гледам - 7 отговора. Зарадвах се, влизам в темата, а то какво - хейтърски излив. Много неприятно, някак омърсява приятното място.
Ама като се замисля, винаги има хора, които като цапат...Просто не търпят, ако някъде е хубаво, чисто и приятно. Или ще надраскат пряснобоядисана стена, или ще обърнат кошчето за боклук в парка. Или ще изведат кучето си на детската площадка. С времето почнах да мисля, че е някаква вътрешна потребност - да изцапаш, да очерниш, да надраскаш, да оплюеш, да окаляш, да отречеш...
А дали във форума има тема, в която може да се хейти? Просто да излее човек всичката лошавост, която носи в себе си и непонасянето на чуждата радост?
Мисля, че има нужда от такава тема.
И е любопитно колко ще е посещавана...

Али и Седа са получили някакви награди. За нашия сериал ли са?

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 11:34 от Светълчо

# 268
  • Яко в Матрицата...
Добър ден! Grinning

Сменям рязко темата Stuck Out Tongue Winking Eye  Черпя ви виртуално, имам имен ден Grinning
Скрит текст:

Фрагът - дано Кузгун да има едно наум за Дила... Обича я, то това е ясно, ама не трябва да й се доверява. Просто не би било в негов стил.
За серията - честно казано, надявам се Юсуф да не е сред живите. Защото първата ми мисъл е: какви аджаба по-важни ги е вършил от това да търси сина си? И е оставил жена си едвам да свързва двата края с другите две деца Imp Но... сценаристите може да имат много логично обяснение и да му простя на Юсуф, ако е жив JoyJoyJoy

# 269
  • Яко в Матрицата...
И нещо сладко от екипа на "Кузгун" Heart EyesGrinning

https://www.instagram.com/p/BxEy41jH-Ql/

Общи условия

Активация на акаунт