Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 489
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Като им знам критериите на съседите, едва ли ще е толкова незабравима. Но ще има романтика, със сигурност... Мен по-интересно ми е какво е станало с Бехрам, дали наистина е убит. Защото някак си не вярвам да е истина... Или просто не ми се иска да направят Кузгун убиец на дядо си.

# 286
  • София
Мен ме съмнява да има нещо между Дила и Кузгун все още. Той първо да се измъкне от цялата тая каша, в която го подставиха с пистолета, после ще има "нощи" с Дила... Даже "незабравими". Satisfied Thinking

# 287
  • Пловдив
Ясно става, че предстоящата серия ще е много емоционална за Кузгун - ще се люлее от полюсни мисли и чувства. Но ми е жал и за Дила - как ще избира между баща си и любовта си. Не мога да си представя как се прави подобен избор. И все пак тази Кудрет - не й е чиста работата май, на Селчук - също/тук може и аз да си ги нагласям - може и много криминалета да съм гледала/.
 Lilli Di, мисля, че Бехрам е жив, защото до този момент показват Кузгун като справедлив отмъстител, дори когато уби Шереф и Айхан фактически беше при самозащита - те нямаше да го оставят жив свидетел на смъртта на Ръфат. Самият Ръфат вкара в затвора, а можеше да го застреля. А убийството на Бехрам би му "изцапало" ръцете, нещо, което до момента сценаристите избягват.
Искам да питам - не трябваше ли да има втори фраг днес?

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 18:28 от k.vasileva04

# 288
# 289
Почнах да гледам епизода с бг буквички, но няма да успея да го догледам днес.
Едно нещо за сега ми прави впечатление. Сложиха проследяващото устройство в колата, но не забелязаха ли, че Кузгун отива в болница и не се ли запитаха каква работа има там? Може да търся под вола теле, но не може ли Курдет да е подправила резултатите?

# 290
# 291
Здравейте! Разбрах, че Гарванът е закупен в България от БТВ! Много се радвам!

# 292
Flowers Blossom
Здравейте! Разбрах, че Гарванът е закупен в България от БТВ! Много се радвам!

Мерси за хубавата новина! Много ме зарадва.
Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers BlossomFlowers Hibiscus

# 293
  • София
Lilli Di, мисля, че Бехрам е жив, защото до този момент показват Кузгун като справедлив отмъстител, дори когато уби Шереф и Айхан фактически беше при самозащита - те нямаше да го оставят жив свидетел на смъртта на Ръфат. Самият Ръфат вкара в затвора, а можеше да го застреля. А убийството на Бехрам би му "изцапало" ръцете, нещо, което до момента сценаристите избягват.

k.vasileva04, и аз приемам Кузгун засега като справедлив отмъстител и затова, както и преди написах, не искам да е убил дядо си, а всичко това да е добре скроен план, заради Ферман и Бора. Надежда ми дава и това, че актьора не се е сбогувал със сериала, или поне аз не съм срещнала подобна информация... Засега си приемам, че е жив, ще видим по-нататък дали сме прави...
Макар че специално убийството на Айхан, съвсем не беше самозащита. Първия изстрел беше за да защити себе си и Ръфат, но после си го довърши съвсем умишлено и хладнокръвно. И нямаше как да го остави жив, едно заради отмъщението, друго - свидетел е. Ако предполагаше, че Шереф е жив, вероятно щеше и него да довърши и нямаше да го остави да го убива сина му.
А за Ръфат плана му беше да го вкара в затвора, нямаше план да го убива.
И за Бехрам първоначалния план беше да го убие... Но след това, заради роднинството им, ми се иска все пак плана да се е променил в движение.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 23:19 от Lilly Di

# 294
Момичето, което играеше малката Суде в Ашка е била на сета на Кузгун. Ще вземе участие като малко по- голямата Дила, сигурно докато е записвала касетата, която Кузгун ще прослушва в новата серия или си е водила дневника, който той ще прочете....

От онзи ден, дрехите са като от видеото от РД на Бурджу  Peace

И от днес

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 23:52 от tempestad

# 295
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus
Нова снимка на Елчин от джаз фестивал в Зорлу център.

# 296
  • Яко в Матрицата...

Бирсен Алтунташ е писала в Туитър, че Левент Юлген ще се сбогува с "Кузгун" в 14 епизод...

# 297
# 298
  • Яко в Матрицата...

От надписа в книгата Кузгун разбра, че Дила е подхвърлила пакета с наркотици преди 20 години.

ПП Това  май е дневник... ще видим в серията.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 20:32 от Reni - BG

# 299

Общи условия

Активация на акаунт