Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 461
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро!

Ще чакам превода за да гледам пак Кузгун, че тези дни няма да имам много време.
Но преди това да си кажа впечатленията от снощи.
Не ми хареса романтичната сцена. Може би защото беше капан за Дила, Кузгун не вложи достатъчно чувство. Сцените в банята, в леглото у майка му, в болницата, после като я гледаше, бяха много по-силни.
Много е жесток с Дила този Кузгун и сигурно ще стане още по-жесток. Как най-безсрамно я прелъсти, много удобно ѝ каза, че знае кой е Бехрам, телефонът му звънна точно в правилния момент докато се гушкат...накрая Дила излиза черната.
Бурджу много ми хареса в този епизод на първо гледане. И ми е жал за Дила. Гневът на Кузгун  сега ще е насочен изцяло към нея.
Бехрам също не ми харесва с неговото настояване да направи Кузгун свой наследник, че няма друг начин да оцелее. Може би има друг изход от това блато и Кузгун ще го намери.

Сега сигурно Кузгун ще почне да се държи зле с Дила, тя ще се окаже бременна и това или ще ги сближи или тя ще избяга тайно да си ражда детето в Лондон примерно.

И Елчин от джаз концерта със съпруга на Бурджу

Има и интервю, в което я разпитват за сватба. С две думи казва, че не обича сватбени тържества, ако има ще е скромно, но няма дата. Но явно предложение за брак има отдавна. И от това някои журналисти са си направили извод, че сватбата ще е това лято...

Хайде спорен ви ден!

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 11:31 от paterina

# 376
  • Яко в Матрицата...
Привет!

Рейтингът на вчерашната серия:
Тотал - 9 място - 4.39 % (-0.22%)
АВ - 4 място- 4.40% (-0.53%)
АВС - 8 място - 4.61% (-0.59%)

Гледах само края. Очаквано бе така да свърши заигравката на Дила със служителите на закона. Аз не мога да й съчувствам, защото сега е на 28, при това юрист и много добре би трябвало да знае в какво се вкарва. Да, не предаде Кузгун, но беше на път да го направи. Аз разбирам Кузгун в тази ситуация, логично е така да действа - отмъщение тръси все пак, готвил се е 20 години за това и досега всичко е правил целенасочено. Да не говорим, че на Дила не й е спестявал почти нищо. Не знам дали ще седне на мястото на дядо си, но ще намери баща си - жив или мъртъв Joy

# 377
# 378
  • Пловдив
Здравейте! Изгледах серията на руски и аз да си споделя впечатленията, че вчера почти нищо не разбрах от диалозите, само докато севгито пишеше горе-долу ми светна.
На първо място много се ядосах на Кудрет - тя толкова обясняваше колко е лош Бехрам, а в същото време в неговия стил така хубаво изманипулира Дила и безмилостно я употреби.... Съвършен кукловод! Жал ми стана за Дила, защото през цялото време беше водена от благородната идея, че спасява баща си, друг е въпросът дали той го заслужава. И Ръфат въобще не му разбирам родителското мислене - вижда, че дъщеря му е влюбена и в същото време не й дава шанс да бъде щастлива. Тук си мисля, че елегантно сценаристите въведоха началото на темата за неговата смърт - като каза, че никога няма да излезе от затвора и когато Кудрет каза на Дила, че не може да пази Ръфат  още дълго.
Друго също ми направи впечатление - категоричният отказ на Кузгун да седне в стола на Бехрам. И правилно - целта е да намери баща си. Кузгун се оказа истински стратег и мислител. Цялата серия беше капан след капан, измислен от него, голямо надлъгване с Кудрет и той спечели. По този повод от 3-4 серии ме занимава следното - как човек, влязъл в приют на 8 г., след това в затвор, с професия охранител, следователно със семпло образование и не особено интелектуална среда, може да е толкова умен и да измисли толкова сложни планове, за мен няма обяснение. Показаха, че му липсват изтънчени обноски, но все пак... Или е природно чудо, или недомислица, или от тази трънка може да изскочи нещо непредвидимо.
"Не ми хареса романтичната сцена. Може би защото беше капан за Дила, Кузгун не вложи достатъчно чувство. Сцените в банята, в леглото у майка му, в болницата, после като я гледаше, бяха много по-силни." - съгласна съм Патерина. Още повече, че тя му каза, че трябва любов, за да е с нея, а той отговори, че му е нужна. Гадно ми стана, че Кузгун е поредният, който употреби Дила - след баща й и Кудрет, не че не я предупреди. Наистина Дила сама си докара неприятностите, но не мога да не й съчувствам.

Много дълго стана, олях се! Приятна вечер!

# 379
Ами Дила не го предаде. И не мисля, че самата нощ беше за наказание или провокация. Съдбите на тези двама души са объркани от много хора и те страдат. Струва ми се Гюлистан ще убие Али в отмъщение за брат си и така ще се отвори пътят на Картал към Седа. А Кузгун си е умен. Умът е ген и среда. Второто си е създавал сам и набирал опит както може.

# 380
  • Пловдив
victoria vassileva
"Ами Дила не го предаде."
Именно затова ми е жал за нея - удържа фронта, но в очите на Кузгун  е предател.

# 381
Не го предаде сега, а всички останали предишни пъти, в които докладва на Кудрет и прецакваше Кузгун, следвайки пътя към освобождението на тати?! Кудрет нямаше да успее да нищо, ако Дила не ѝ помагаше... А именно това бе най- голямото ѝ предателство към Кузгун и тя го знае...

# 382
Не го предаде сега, а всички останали предишни пъти, в които докладва на Кудрет и прецакваше Кузгун, следвайки пътя към освобождението на тати?! Кудрет нямаше да успее да нищо, ако Дила не ѝ помагаше... А именно това бе най- голямото ѝ предателство към Кузгун и тя го знае...
Хайде по- полека. Кудрет поне засега е държавата. А Дила е адвокат, на който взеха правата. Обещават и съдействие за баща и. Пак много издържа Дила. Кузгун достатъчно пъти и показа, че тя е враг.  А другите са и семейство. Не се избира лесно , но държавата си е държава и с нея никой не успява, ако реши да се заеме с него.

# 383
Прочетох нещо, за което не бях мислила и не знам дали би ми харесало такова развитие, но звучи логично и реших да споделя с вас.
Една фенка е изказала предположение, че Ферман Коруолу е Селчук. След 'убийството' на Юсуф май Бехрам избива цялото семейство Коруолу и само едно дете оцелява. Това дете сега трябва да е на възраст близка до Кузгун и Дила, и иска да си отмъщава...
Не знам какво са ни подготвили сценаристите, но се надявам да е интересно.

# 384
  • Яко в Матрицата...
Хайде по- полека. Кудрет поне засега е държавата. А Дила е адвокат, на който взеха правата. Обещават и съдействие за баща и. Пак много издържа Дила. Кузгун достатъчно пъти и показа, че тя е враг.  А другите са и семейство. Не се избира лесно , но държавата си е държава и с нея никой не успява, ако реши да се заеме с него.
Защо Дила сега реши да сътрудничи на държавата? Баща й от 20 години извършва престъпна дейност, но трябваше да влезе в затвора, за да тръгне да избелва и него, и фамилията. Преди не й е пречело да се възползва от облагите на живота, който й е осигурил тати...

# 385
В турски език много имена са и мъжки, и женски. Ферман може да е Кудрет. Нейното поведение е подозрително и аргументите и предДила. Ако Селчук беше Ферман нямаше да се намеси в парка и да се разбере, че е полицай.

# 386
Хайде по- полека. Кудрет поне засега е държавата. А Дила е адвокат, на който взеха правата. Обещават и съдействие за баща и. Пак много издържа Дила. Кузгун достатъчно пъти и показа, че тя е враг.  А другите са и семейство. Не се избира лесно , но държавата си е държава и с нея никой не успява, ако реши да се заеме с него.
Защо Дила сега реши да сътрудничи на държавата? Баща й от 20 години извършва престъпна дейност, но трябваше да влезе в затвора, за да тръгне да избелва и него, и фамилията. Преди не й е пречело да се възползва от облагите на живота, който й е осигурил тати...
Практически филмът започва с връщането и от Лондон. Тя не е живяла с Ръфат. А и да ви напомня, че при комунизма имаше истории за похвала в учебниците как дете предава на властите баща си за подривна дейност. Едно е ти да предадеш баща си, друго е държавата да те притисне и да иска от теб нещо такова. Освен това е възможно Кудрет да е Ферман и отдавна да е заложила Селчук в офиса на Момичето.

# 387
  • Яко в Матрицата...
Василева, явно с вас гледаме различни сериали Grinning Не знам как е било у нас при комунизма, бях млада като дойде демокрацията Joy

# 388
Добър вечер  Hug Hug Hug
Изгледах 13 серия на Кузгун,ще си чакам и бг превода ,за да разбера всичко както си трябва ,ноооо основното го схванах за сега .
Цяла серия Кузгун и Дила ,тя с помощта на Кудрет и Селчук,си играха на криеница и в края на серията Кузгун хвана Дила за съжаление .Имаха двамата много хубави моменти ,постигнаха емоционална и физическа близост и на края всичко се прецака  smile3511Кузгун през цялото време искаше от Дила само да не го предава  тя му обеща и когато реши да прекъсне отношенията с Кудрет ,Кузгун ги видя и сега най-вероятно пак ще почне старата песен на нов глас .
Хареса ми много ,че сценаристите решиха ,че Кузгун може да прости на Дила за това което е станало преди 20 години обаче сега на днешната, порасналата Доила не вярвам да прости и да  оправдае.Няма и да я пита защо го е направила ,защото за съжаление отговора е ясен ,поне на първо четене ,а Кузгун в яда си няма да се задълбочи и да помисли ,а ще започне пак да се държи гадно и цинично ,Дила пък сигурно ще се обиди и пак ще се върне към Кудрет и плана да спаси баща си ,а бащата ще го убият и сигурно ще изкарат Кузгун виновен и ще стане гадно ,много гадно  smile3518Оф така хубаво се разбраха ,така добре им се получиха нещата в къщичката що и трябваше на Дила още на сутринта да търчи при гадната Кудрет  smile3511И Кузгун пък и той веднага надуши и тръгна след Дила и я видя с оная очилата усойница  smile3511
За Дила е вярно ,че досега предаваше всичко което научи на Кудрет ,но го правеше защото иска да спаси баща си.Аз не мога на пълно да я виня защото разбирам обичта към баща и,разбирам и Кузгун и неговите подбуди и желанието му да отмъсти.Изобщо мисля ,че и Дила и Кузгун имат своето оправдание да постъпват по този начин ,но Кузгун има и моралното право да постъпва така .
Дано Кузгун в яда си да не вземе да се върже на приказките на дядо си  да му стане наследник.Надявам се че спомена за бащата ,който се е борил точно срещу такива като Бехрам ще е по силен от всичко друго за Кузгун и той ще продължи с плана си.
За Селчук дето може да е Ферман и аз попаднах на това инфо ,а също и че Кудрет може да е Ферман ,но само сценаристите знаят отговора на този въпроси и  ще видим какво са измислили. smile3521

# 389
Василева, явно с вас гледаме различни сериали Grinning Не знам как е било у нас при комунизма, бях млада като дойде демокрацията Joy

То не е само с нея, отдавна осъзнах че с много хора е така, затова и предпочитам да си мълча, ама понякога...
Аз пък съм родена по време на демокрацията така че хептен нямам представа как е било по време на комунизма.....

Общи условия

Активация на акаунт