Ще чакам превода за да гледам пак Кузгун, че тези дни няма да имам много време.
Но преди това да си кажа впечатленията от снощи.
Не ми хареса романтичната сцена. Може би защото беше капан за Дила, Кузгун не вложи достатъчно чувство. Сцените в банята, в леглото у майка му, в болницата, после като я гледаше, бяха много по-силни.
Много е жесток с Дила този Кузгун и сигурно ще стане още по-жесток. Как най-безсрамно я прелъсти, много удобно ѝ каза, че знае кой е Бехрам, телефонът му звънна точно в правилния момент докато се гушкат...накрая Дила излиза черната.
Бурджу много ми хареса в този епизод на първо гледане. И ми е жал за Дила. Гневът на Кузгун сега ще е насочен изцяло към нея.
Бехрам също не ми харесва с неговото настояване да направи Кузгун свой наследник, че няма друг начин да оцелее. Може би има друг изход от това блато и Кузгун ще го намери.
Сега сигурно Кузгун ще почне да се държи зле с Дила, тя ще се окаже бременна и това или ще ги сближи или тя ще избяга тайно да си ражда детето в Лондон примерно.
И Елчин от джаз концерта със съпруга на Бурджу

Има и интервю, в което я разпитват за сватба. С две думи казва, че не обича сватбени тържества, ако има ще е скромно, но няма дата. Но явно предложение за брак има отдавна. И от това някои журналисти са си направили извод, че сватбата ще е това лято...
Хайде спорен ви ден!

Не знам как е било у нас при комунизма, бях млада като дойде демокрацията
Кузгун през цялото време искаше от Дила само да не го предава тя му обеща и когато реши да прекъсне отношенията с Кудрет ,Кузгун ги видя и сега най-вероятно пак ще почне старата песен на нов глас .
Оф така хубаво се разбраха ,така добре им се получиха нещата в къщичката що и трябваше на Дила още на сутринта да търчи при гадната Кудрет