Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 462
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Василева, явно с вас гледаме различни сериали Grinning Не знам как е било у нас при комунизма, бях млада като дойде демокрацията Joy

То не е само с нея, отдавна осъзнах че с много хора е така, затова и предпочитам да си мълча, ама понякога...
Аз пък съм родена по време на демокрацията така че хептен нямам представа как е било по време на комунизма.....
Просто е - пропагандате твърдеше, че интересите на държавата са над семейните връзки. Павлик Морозов предава корумпирания си баща и за това се пеят песни, съчиняват романи и пиеси. Вие бихте ли отишли доброволно да предадете баща си или брат си? Колкото и да са виновни? Същото е с Дила. Затова беше този разговор с Кузгун, когато я пита какво е правила в следващите години и тя му отговори, че е искала да забрави и да я няма. Друга е ситуацията, в която я постави Кудрет със силата на държавата и наблягайки на обществения и дълг, с обещания за баща и и нея самата. Като преди това чрез Селчук я вкара в аферата с наетите свидетели. Дила избра в крайна сметка Кузгун, отново остава вярна на новото си семейство, но ще се разплати за това.

# 391
Здравейте!

Той и Юсуф, бащата на Кузгун е нещо подобно на описания Павлик Морозов.  И той на 18 години си е сменил фамилията и е започнал битка срещу баща си. А Дила мисля сама се вкара с решението си за подставените свидетели, но с помощта на Селчук. И така изгуби адвокатските си права. Просто тя беше притисната и в емоционален, и в професионален план и поддаде на Кудрет.Според мен тя сама се вкара в тази безизходност.
Сега ми е най-смешно как ще стане така, че да се отдели от Кудрет. Това никога не може да стане щом държавата вече я е " държала в ръце". Нима Кудрет ще престане да се интересува от Дила? Никога. Как си ги мисли Дила тези неща, един път да ще съдействам, после не няма да съдействам. Това не е игра на дай си ми куклите , на си ти парцалките. Това не е нормално поведение за адвокат, дори да е с отнети права.
Друга е темата, че Дила действа изключително под въздействието на емоциите си, затова бе доста манипулирана от всичките й близки. Тя се старае да бъде справедлива, но любовта в сърцето й към любимите хора я карат да взема и доста несъответстващи на професионализма й действия.
При Кузгун тези емоции са доста овладяни и разумът му винаги надделява. Друго е, че разумът отива в посока отмъщение, но това пък е неговата справедливост.
И двамата ги разбирам и не мога да ги виня само мога да отчитам грешките им и съдбата им, която ги тика в различни посоки. Защото наистина тяхният живот е една съдба, управлявана от околните им близки. Някоя от вас точно го беше написала това за съдбата, което споделям.
Много интересен сериал. Радвам се, че го загледах.

# 392
Здравейте!
Рейтингът от снощи. 21 епизод на Сблъсък.

Total / 27 / 2.35
Ab / 9 / 3.35
Abc1 / 12 / 3.18

# 393
Здравейте!

Total / 27 / 2.35
Ab / 9 / 3.35
Abc1 / 12 / 3.18

Здравейте!

Total / 27 / 2.35
Ab / 9 / 3.35
Abc1 / 12 / 3.18

Хубава си е Елка. Много я харесвам тази рижавелка. Заглеждам се често в клипчета с нея от ЛпН.Не я гледам в настоящия й проект, защото за мен си е още сладката Дафне.

# 394
  • София
Здравейте!
Моето лично мнение е, че нито Кудрет, нито Селчук са въпросният Ферман бей.
Кудрет беше в офиса си, когато Дила й се обади. Голям фитнес ще е направила от снимачната площадка на Юмранийе (Ümraniye), където е офисът й, до Бейкоз (Beykoz), където е къщата на Бора.
Селчук има много тежка походка, докато този, чиито стъпала в обувки ни показаха само, стъпваше доста плавно и елегантно.
Разгледах и сериите, в които се появяват Кудрет и Селчук, но никой няма такива обувки или пък стъпала.
Ще видим какво са скрили в шапката сценаристите.

# 395
  • Яко в Матрицата...
Ей, ходих да чета за този Павлик Морозов Joy
Скрит текст:
Ами неговата история си има съвсем логично обяснение - баща му изоставил майка му с четири деца и отишъл да живее с друга жена. Едва ли са имали такива близки отношения като Дила и баща й, така че за мен този пример и сравнение не са удачни.
Не знам защо, но в турските дизита много по-рядко симпатизирам на женските образи. Сигурно сценаристите не ги харесват Joy

# 396
Не знам защо, но в турските дизита много по-рядко симпатизирам на женските образи. Сигурно сценаристите не ги харесват Joy

+1

Да не кажа, че в последните 2 години няма такъв сериал...

# 397
  • Яко в Матрицата...
Дотук съм писала само 2 черни точки на Кузгун. Едната е, че много хладнокръвно уби онзи с брата на Шермин (забравих името му), все още не знам дали не беше режисьорска грешка това. Втората е, че се върза с тоя черен бизнес, че реши по този начин да търси отмъщение. Докато на Дила не знам колко са... Като се започне с пакет на 8 години, мине се през хвърлянето на вината на Кузгун върху невинен човек и се стигне до Кудрет.

# 398
Ей, ходих да чета за този Павлик Морозов Joy
Скрит текст:
Ами неговата история си има съвсем логично обяснение - баща му изоставил майка му с четири деца и отишъл да живее с друга жена. Едва ли са имали такива близки отношения като Дила и баща й, така че за мен този пример и сравнение не са удачни.
Рени, чела си в Гугъл. Това в читанките го няма. Там има историята на предателството на едно дете към баща му, която трябваше с 5 изречения да ни насърчи да сме верни на партията и държавата, а не на семейството и това да се счита за достойно е геройско. Но няма значение. Какво се връщам и аз към минали работи. За да не е офтопик- човекът с бащата на Бора беше този, който го отвлече от дома му. В детските очи- основният виновник за разлъката. А дали участва в мръсни сделки знаем ли със сигурност? Накрая да не се окаже и той полицай? Тази страна с мафиотския бизнес я оставят недоизяснена. Но ако е налице няма да е ненаказана. Или ще е много наивно. И непатриотично, още повече полицията знае за него и само търси доказателства.

# 399
  • Яко в Матрицата...
За да не е офтопик- човекът с бащата на Бора беше този, който го отвлече от дома му. В детските очи- основният виновник за разлъката. А дали участва в мръсни сделки знаем ли със сигурност? Накрая да не се окаже и той полицай? Тази страна с мафиотския бизнес я оставят недоизяснена. Но ако е налице няма да е ненаказана. Или ще е много наивно. И непатриотично, още повече полицията знае за него и само търси доказателства.

Да, знам кой беше убития, просто не помня името му. Не ми хареса тази сцена изобщо, не беше изпипана, мое мнение. Ако нещо добро стои зад влизането в нарко бизнеса на Кузгун, с радост ще сменя черната с червена точка Joy Като гледам, единствено в "Опасни улици" турската полиция е представена в положителна светлина. В повечето дизита си е бая непрофесионална и подкупна.

# 400
Здравейте момичета,
виждам че доста сте дискутирали последната серия харесаха ми много от вижданията ви.
Стана ясно, че Дила избра Кузгун, но той остана с грешно впечатление. Някак си не мога напълно да и съчъвставам защото тя  пося доста сменца на съмнение с предходните си действия.
Последствията са ясни, Кузгун ще стовари всичкия си яд върху нея, докато не дойде момент в който животът и ще е в непосредствена опастност и тогава всички негови прегради падат.
Относно "незабравимата нощ" на мен някак си не можа да ми въздейства сцената, дали по религиозни съображения или др обтоятелства, но напълно споделям някои от вашите мнения , че в предходните епизоди имаше доста по-въздействащи сцени между двамата.
Тъкмо излезе новият фраг и става чсно, че Ръфат е пуснат на свобода, сподед мен Бехрам ще го убие за да накаже Дила са предателството.

# 401
Има фраг или нещо такова, но още го няма май в тубата.

https://www.instagram.com/p/BxSg6xqgwrV/?utm_source=ig_share_she … xKn6qXX5mh5_W7kuw

Вече и там го има

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 20:21 от paterina

# 402
Има фраг или нещо такова, но още го няма май в тубата.

https://www.instagram.com/p/BxSg6xqgwrV/?utm_source=ig_share_she … xKn6qXX5mh5_W7kuw

Вече и там го има

Пати, мерси за трейлъра!:bouquetf:Flowers Blossom

Сега ще чакам с нетърпение Синан дано го види и преведе.

# 403
# 404

Общи условия

Активация на акаунт