Здравейте момичета!
Първо искам да се извиня ако темата съм я повторила или въобще не е трябвало да създавам тема, а да пиша някъде въпрос. Прегледах няколко стари, но са от много отдавна и не писах там.
Ето и моя проблем...
Бременна съм в 15г.с. Първа бременност. На миналия ми преглед, който беше и ранен скрининг, доктора ми откри отлепване на плодно яйце. Започна да ме разпитва имала ли съм зацапване с кръв, розово течение и прочие - не съм имала. Имах няколко дни болки при уриниране, но аз често страдам от песъчинки в бъбреците и го отдадох на това. Изписами да пия Утрогестан и но шпа...
От тогава (04.04)до миналата нощ(15.04) никакъв проблем... Понеже пия много течности и се будя да пишкам поне по два пъти. Две нощи се улавям, че се разсънвам защото ми се ходи до тоалетната, но после си заспивам пак и второто будене вече е на зор. Отивам и след уриниране усещам ужасна болка много много ниско долу в корема.
Нямам проблеми по принцип, изследванията ми бяха идеални и кръв и урина. Понеже ми се повтаря ситуацията преди прегледа и съм се шашнала много. Имал ли е някой подобни проблеми? Чета, че може бебето да притиска вече някои органи - възможно ли е?
Утре съм на доктор, но постоянно го мисля, особено откакто ми каза, че имам отлепване.
Ще съм много благодарна за съвет!
Поздрави от мен!