НАНИ – лидер в производството на матраци

• 12 361
  • 337
  •   1
Отговори
# 315
Нямам определени ритуали. Понякога си пускам релаксираща музика или правя ароматерапия .

# 316
  • MT
Не правя нищо специално. Ако ММ е вкъщи, напоследък ми пуска детски песнички, които ще пее на бебето, като се роди и после гледаме любим сериал. Навиваме си алармите за работа и лягаме да спим. Ако го няма, обикновено чета неща във форума или фейсбук, докато слушам музика.

# 317
  • Sliven, Bulgaria
Моят ритуал преди сън е топъл душ, чаша ароматен чай и хубава книга Simple Smile

# 318
  • Пловдив
Усиленият труд през деня е най-добрата предпоставка за лесно и бързо заспиване. Grinning

# 319
Душ, цигара (лошо Angry), преглед на форума, книга. Най-доброто приспивателно е книгата.

# 320
Отпускам се, почитам  малко и заспивам.

# 321
Нашият ритуал преди сън: оправяне на леглата, подканяне на детето да си ляга, пижами, миене на зъби, гушкане за лека нощ с детето, разказване на смешни приказки.

# 322
Преди заспивах с книга в ръка.Но напоследък съм толкова уморена,че нямам време и сили за никакви ритуали.Само да стигна до леглото-лягам и умирам.

# 323
  • София
Здравейте!
Преди сън си почитам книга и пия успокояващ чай.

# 324
Обичам душ преди лягане,действа ми отпускащо и в същото време освежаващо .Старая се вечерята да бъде преди 19 часа и винаги да хапна нещо леко като салатка или таратор .От няколко месеца след вечеря добих навика да пия чай от мента с чаена лъжичка мед/научих и съпругът ми/ ,препоръчвам го, действа ми отпускащо а сутрин се чувствам бодра,но не пропускам и поне 7-8 часа сън за да съм продуктивна и в същото време полезна за себе си!Обичам също да прочета няколко страници от хубав роман,пренася ме в друг свят и забравям за ежедневните проблеми .......Тук ще призная че преди 1 година имах лоши навици,като късна вечеря,тежка храна,газарина напитки,много кафета и като прибавим работният ден зад бюрото е  чувствах се уморена дори сутрин .Рдвам се че успях да променя себе си,никога не е късно стига да искаш-можеш !

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 20:59 от Galsis

# 325
Нямам специални ритуали преди лягане, но обичам преди сън да почетат малко хубава книга.

# 326
  • Стара Загора
Взимам душ, пийвам си чай, хапваме по лъжичка мед и се гушкам с детето на удобното легло. За мен е много важен комфортния матрак и удобната възглавница.

# 327
Ритуали нямам, докато усетя възглавницата вече съм заспала, но телевизорът трябва да е включен.

# 328
Лягам си в чиста и уютна стая, заспивам на приглушена светлина - имам бебе и пускам нощна лампа-проектор, преди капвах малко лавандулово масло по края на възглавницата или държах пакетче с лавандула в стаята. В момента заспивам след като погледам някой епизод от любим сериал.

# 329
Преди лягане обикновено проветрявам ,след което си пускам телевизорът за фон и се стремя да се отпусна , а дали ще заспя бързо зависи от умората натрупана през деня.

Общи условия

Активация на акаунт