НАНИ – лидер в производството на матраци

• 12 356
  • 337
  •   1
Отговори
# 300
Взимане на душ, почистване на лицето, миене на зъбите, мазане с лосион за тяло, четене на приказки, докато заспи детето, целувка за лека нощ от съпруга ми и заспивам спокойно Simple Smile

# 301
Изключвам мобилния си телефон, винаги чета любима книжка тя ме унася, успокоява и не ми вреди като гледането на телевизия.По този начин се освобождавам от стреса, натрупан през деня.Слушам тиха, лека и отпускаща музика .Тя ме отпуска и подготвя психически за сън.Хапвам поне 4 часа преди заспиване лека и здравословно храна/предпочитам свежи салатки най вече/Избягвам кафе, шоколад и газирани напитки преди лягане защото имат кофеин.И взимам винаги релаксираща вана с ароматни масла.

# 302
  • София
Нямам специални ритуали. Най-често чета книга преди сън.

# 303
  • Русе
Стоя в фейсбука или гледам някой филм докато ми се доспи

# 304
Нямам ритуал,обикновено заспивам с книга

# 305
Не правя нищо специално, понякога пия топъл чай с мед. Иначе като легна винаги играя една разтоварваща игричка на телефона, което не е особено здравословно, но ме успокоява и бързо ме приспива Grinning

# 306
Целувам децата за лека нощ и след това  взимам си душ  лягам с книга в ръка.

# 307
Нямам ритуал преди сън, по-скоро задължително практики. Почиствам си лицето- задължително, избирам винаги естествени материи за пижама и спално бельо и качествени възглавница и матрак. Това са нещата, които ми гарантират пълноценен сън и почивка.

# 308
Проветрена стая, душ, интересна книга - това са моите тайни за пълноценен сън

# 309
Бърз душ и книга в ръка.

# 310
Нямам специални ритуали, освен бърз душ и целувка на съпруга ми и дъщеря ми за "лека нощ" Simple Smile.

# 311
Чета книга преди заспиване.

# 312
  • София
Измивам се, оправям си леглото и се отпускам на дивана с любим филм, книга или с лаптоп в ръка. В момента, в който усетя, че ми се приспива, набързо се прехвърлям в леглото и след 2-3 минути съм заспала.

# 313
Заспивам с книга в ръка

# 314
Чета приказки на децата преди лягане ,понякога заспиваме  всички заедно на леглото така че ритуалът явно действа Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт