За пръв път се включвам и се надявам да бъда полезна на тези които смятат да си закупят каквато и да е стока от този магазин. По принцип съм доста търпелив човек. Това обаче което ми се случи с гореспоменатата фирма ме изкара извън нерви. И така да започна отначало. Преди седмица и половина си поръчах гардероб от тях. Първо го видях в сайта им, но понеже имаха магазин в Бургас отидох на място за да видя дали го имат изложен като мостра. Наистина имаха го. Бях се спряла на този тъй като самите рафтове имаха и разпределители което много улесняваше организацията и подредбата на какъвто и да е багаж. В други сайтове също съм виждала подобен модел, реших да взема от тях тъй като го видях на живо и с цел да няма объркване какво точно искам. Наистина нямаше забавяне на поръчката и дойдоха в уговорения ден. До тук добре. Миналия петък пристигат както беше уговорката но със закъснение от 20 минути. Казах си няма проблем. Така кашоните се качват и започва сглобяването което трае от 17:00 чака до 21:00. За това време мисля че тази т.н монтажна група би трябвало да се справи доста по бързо. Това също щях да го преживея, но като видях че не е същия гардероб който исках направо полудях. Наложи се да се извика по-висшестоящ за да се види тепърва какво ще се прави. И накрая измислиха това че вече от две партиди насам точно такъв гардероб с такова разположение вътре вече не се произвежда и че аз едва ли не лъжа. Влязох в сайта им и им показах снимките , както и че лично съм ходила и по мострата съм го избрала. Решението им беше че тепърва вечерта ще разглобяват гардероба, ще си го вземат, а аз ще чакам докато не се появяло това което искам. И отгоре на това един от работниците на тази група въобще нямаше никакво възпитание. Говорим за влизане с кални обувки в помещенията /не си носил бил калцуни/, с работните дрехи се сяда по мебелите, например една от дъските бяха я подпрели на прозореца върху пердетата /какво толкова щяло да стане/. Пушенето от друга страна. Дадох има пепелник, а този единия ми казва че могат и без него тъй като имало саксии с цветя и тях ще използват. Тъй като гардероба беше висок им трябваше стълба, и естествено те не си носят. Пак влизам в положение аз намирам им но е само една, а за другия също му трябва. И предлага с калните обувки да стъпи на табуретката като ми казва че тя нали е покрита и ще махне покривалото и няма проблем, а отдолу е с дамаска. Какво да кажа такова нещо за толкова много години не ми се беше случвало. Има и още неща но мисля че това е достатъчно да си направите изводи за това как стоят нещата с тази фирма. Не знам дали като цяло дали политиката на фирмата е такава да пробутват на клиентите това което имат или става въпрос само за тези в Бургас но е факт че никога повече няма да си поръчам от тях. Желая успех и късмет на всички които смятат да закупят нещо от там.