Моето впечатление като клиент е за крайно непрофесионално отношение и сериозни проблеми в целия процес:
Системно и продължително неспазване на обявените срокове
Почти пълна липса на адекватна комуникация – отговори се получават трудно или изобщо не се получават
Осезаеми разминавания между обещаното по проект и реално изпълненото (включително квадратура)
Обекти, които според мен се предават в състояние, което не отговаря на договореното
Натиск за допълнителни плащания, въпреки че цената по предварителен договор е фиксирана
Допълнително, от наблюденията ми на обекта, се създава впечатление за постоянна смяна на работни бригади, което според мен е индикатор за вътрешни проблеми и се отразява на качеството и сроковете.
Лично за мен това доведе до изключително много излишни нерви, загуба на време и сериозно разочарование от целия процес.
Това е мое лично мнение и преживяване като клиент. Ако обмисляте покупка „на зелено“, бих ви посъветвал да подхождате с повишено внимание, да изисквате всичко в писмен вид и задължително да се консултирате с независим юрист.
За мен това беше урок по трудния начин.