Отговори
Споделям силно негативен личен опит с покупка на имот от АКАДЕМИКА ИНВЕСТБИЛД ЕООД (Булстат BG 204983856) и ВИВАБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД (Булстат BG 201021661), представлявани от г-н Рахими.

Моето впечатление като клиент е за крайно непрофесионално отношение и сериозни проблеми в целия процес:

Системно и продължително неспазване на обявените срокове
Почти пълна липса на адекватна комуникация – отговори се получават трудно или изобщо не се получават
Осезаеми разминавания между обещаното по проект и реално изпълненото (включително квадратура)
Обекти, които според мен се предават в състояние, което не отговаря на договореното
Натиск за допълнителни плащания, въпреки че цената по предварителен договор е фиксирана

Допълнително, от наблюденията ми на обекта, се създава впечатление за постоянна смяна на работни бригади, което според мен е индикатор за вътрешни проблеми и се отразява на качеството и сроковете.

Лично за мен това доведе до изключително много излишни нерви, загуба на време и сериозно разочарование от целия процес.

Това е мое лично мнение и преживяване като клиент. Ако обмисляте покупка „на зелено“, бих ви посъветвал да подхождате с повишено внимание, да изисквате всичко в писмен вид и задължително да се консултирате с независим юрист.

За мен това беше урок по трудния начин.

# 1
Всички фирми имат проблем с персонала. Щом са на обекта и работят, значи е в рамките на нормалното. Нискоквалифицираните работници са така. А иначе за цената - и при други фирми може да се случи. Те или трябва да ти вдигнат цената, или да фалират, понеже цените са неадекватни. Повечето клиенти не се отказват от договора си.
За сроковете - ако чакаш да сцепят датата на две, няма да стане. Според мен си малко нетърпелив

Общи условия

Активация на акаунт