Любители на котки - Тема 132

• 32 074
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
Питах и казаха, че или е влюбен или е от времето, което ми е леко несериозно като причина, но ... Преди кастрацията проявяваше капризи откъм мокра храна. Казах си, че ще го почакам и след гладуването (преди операцията) най-накрая ще успея да го излъжа. Не, не и не - Шезир с пилешко филе отиде в кофата. Щом иска да капризничи. Накрая ще си остане само на гранула. Expressionless

# 136
  • София
Божеее, на фона на вашите капризници моят лакомник е направо невероятен. Нищо не отказва, хапва си гранулите (по цял ден по малко), и веднъж на ден мокра храна от пауч - за нея какъв театър-просия прави... Установих, че от високия клас мокра храна - Анимонда и Аплауз -  се одрисква, явно по-чистият белтък му претоварва чревцата, затова му ги давам на 2-3 пъти (по веднъж на ден). Вече е 4 кг, но няма видимо надебеляване, само е по-дълъг и по-висок.

# 137
  • Велико Търново
Мира, Късметка направо кърти с пози 🤣🤣😍😍😄

# 138
Томи не яде мляко. Още като го взехме и собственика предупреди, че няма смисъл да купуваме. Няколко пъти вече го пробваме с това на Нала и не иска и да го помирише. Тя от пауча опита за пръв път вчера, след като си я прибрахме. От клиниката са казали на мъжа ми, че там са й дали пастет и е хапнала добре, така че сме можели да й даваме да опитва вече. Основната й храна си остава млякото и то поне за още месец.

Иначе ето какви им даваме :
Скрит текст:

А ето ги и двамата от сега
Скрит текст:

# 139
Душички. Сладки. Heart

# 140
  • на брега на морето
Обожавам рижави котки.

Джаста, пробвай котешки лакомства - във вид на гранули са, най-различни видове, не е храна, но може да й отвори апетита.

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 00:12 от Котьо

# 141
Около пет часа сутринта е и чувам някой хрупа сладко на стълбите гранули, които оставям за котаците отвън, и викам я да изляза да видя кой е огладнял толкова рано. Излизам, вглеждам се в тъмното-няма никой. Изведнъж под носа си дочувам скимтене. Навеждам се и що да видя. Тарльо влязал цял в купата с гранулите и набива😁😆

# 142
Големи сладури са Малките.
Хаха,таралежче лакомо Joy

# 143
  • Велико Търново
Нала и Томи 😍 Не мога да им се нагледам. Душици златни. И той как я е прегърнал ❤

# 144
Момичетa, имaме нaпредък. Полекa лекa се възстaновявaме. Погледa и се избистри и пaк е същaтa блещуркa-кокоринкa. Снощи си е изцокaлa хрaничкaтa, a днес вече хaпнa обичaйното зa нея количество мокрa хрaнa. И тaзи вечер с мъжо имaхме спящо коте върху нaс нa спaлнятa. Т.е. влизaме си в обичaйния ритъм. A, дa и отново имaме присaнтимaни към кухнятa където aз не я пускaм много, че обичa дa се кaтери върху дъскaтa зa рязaне. Сегa след кaто хaпнa се изми и дремуцкa до мен.

# 145
  • на брега на морето
A, дa и отново имaме присaнтимaни към кухнятa където aз не я пускaм много, че обичa дa се кaтери върху дъскaтa зa рязaне.
Рафаела под прикритие на кухненската маса на възрастта на Мая

# 146
  • София
Пък ние си имаме глухарчета... Heart Eyes
Мацинка

# 147
# 148
Днес сме особено гaльовни. Постоянно е около мен, мъркa, гaли се. Изобщо сме идилийкa. Ето кaк се рaзмaзвa от кеф:

Виждa се и шевa нa оперaциятa.

# 149
  • Велико Търново
Браво на Майчето🤗
 Нали всяка сутрин Беки се опитва да ме накара да не тръгна за работа, мъркайки върху мен 😏 Та да ви се похваля, сутринта легна върху мен, но не както  обичайно на кравайче някъде, а върху ръката ми- като дете се сгуши и така си дремахме един час- тя сгушена, аз съм я прегърнала отгоре. Беше толкова топло, гушливо, направо се размазах 😊😊

Общи условия

Активация на акаунт