Любители на котки - Тема 132

• 32 056
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Не по врат, а по шия.

# 661
  • на брега на морето
Таняяяяя, как можах да забравя за Кирето??? Хем си напомних да му честитя. Каква целувка бих му залепила на джукичките, ммммм.

Шарки, Барни е станал още по-хубав, душичка сладка пострадала.

Одеве виждам Рафаела и Нала легнали една до друга на леглото на голямата дъщеря и дремуцат. Попитах се има ли нещо по-хубаво от една котка? Отговор - две котки. Разтуриха къщата, цяла нощ се гонят върху децата.

# 662
  • София
Епона дали може да се включи? Имам нужда от професионален съвет.

Аз не мога да взимам решения за  антибиотика, Барни все пак има вкарана пластина в лапата си и  има реална опасност от възпалителен процес. Има ли пробиотици или аналози за животни на хапчета Микомакс, като при хората, които се пият за превенция на гъбички вследствие антибиотик?

Пишка няколко пъти вчера и днес, все още не се е изкал. Вчера нямаше и какво, той не беше се хранил от сряда по обед, а от четвъртък следобед е бил само на системи. Ако до довечера не успее (все пак дотогава ще е изял 3 пастета), ще му дал пауч Аплауз, който безотказно го разхлабва. Малко ме е страх да не си омаже превръзката с по-хлабаво ако, ама то се е видяло, че ще се вардим.

Снощи спа  непробудно, под мишниците ни (иначе ни спи е краката), явно си е търсил защитено място.

# 663
Здравейте, имам въпрос. Миналата седмица се случи така, че счупихме на котката съда за вода, от който пие (хареса си една стъклена кана за вода и от тогава само от нея пиеше вода). Сложихме й стъклена купичка и стъклена чаша, обаче не иска да пие вода от нито едно от двете. Някой имал ли е подобен проблем? Не знам как да постъпя, трудно ще намеря същата кана да й купя.

# 664
Здравейте, имам въпрос. Миналата седмица се случи така, че счупихме на котката съда за вода, от който пие (хареса си една стъклена кана за вода и от тогава само от нея пиеше вода). Сложихме й стъклена купичка и стъклена чаша, обаче не иска да пие вода от нито едно от двете. Някой имал ли е подобен проблем? Не знам как да постъпя, трудно ще намеря същата кана да й купя.
Според мен седнете и поговорете с нея, че няма откъде да й купите същата каничка. Ама че глезана😆

# 665
Ама, наистина е ужасна глезла. Някой път от яд не яде някоя храна ако не й харесва, но по някое време много огладнява и изяжда всичко. Но сега с тая вода не знам как да я накарам да пие. Може би да й махна пауча, за да зажадее повече и да почне да пие. За нещо такова се сещам.

# 666
  • София
Аз давах на Елизка пробиотик миналата година, когато беше на антибиотик. Беше едно прахче, което изсипвах върху храната. На Purina мисля, доста скъпо за толкова малко количество.

# 667
Сложете  водата в купичка,  която не е прозрачна,  например.  от Аляска или порцелан. [[/b]
Според мен седнете и поговорете с нея, че няма откъде да й купите същата каничка. Ама че глезана😆

# 668
  • София
Аз давах на Елизка пробиотик миналата година, когато беше на антибиотик. Беше едно прахче, което изсипвах върху храната. На Purina мисля, доста скъпо за толкова малко количество.
Много благодаря, откъде мога да го купя този пробиотик? От коя клиника? Цената не ме смущава, то операцията му струваше като на човек.

...
Днес е много муден,постоянно задремва седнал. Имам ли повод за притеснение, или това е от упойката и ако да, колко време ще се изчиства?

# 669
  • София
Във всяка квартална ветеринарна клиника би трябвало да го има. Аз го купих от една клиника в жк Света Троица. Струваше 2 лв на саше, дава се по 1 на ден.

# 670
Шaрки, нормaлно е мисля дa дремвa и поспивa повечко. Мaя след кaстрaциятa три денa основно спеше. Мисля, че съня спомaгa зa възстaновявaнето, a и тaкa не зaкaчaт рaнaтa от оперaтивнaтa нaмесa. И aз мaлко се тревожех и се чудех колко време се чисти упойкaтa, но видях, че нямa нищо стрaшно и всичко постепенно си идвa нa място. Некa поспивa, сегa му трябвaт сили и спокойствие зa по бързо възстaновявaне.

Добро утро от нaс Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning. Ние зaкусихме, нaпрaвихме тоaлетa и сегa подремвaме, aбе, нaпрaво спим:

# 671
  • София
Епона дали може да се включи? Имам нужда от професионален съвет.
За съжаление Епона вече не влиза във форума. Sad Все пак личните съобщения стигат до пощата ѝ и при проблем би помогнала.

И на Мъро, и на Наско от "Добро хрумване" са им предписвали бебешки капки пробиотик. Мисля, че бяха Биогая, но би трябвало и другите марки да стават. При Наско беше точно заради продължителен прием на антибиотик, а при Мъро лекарствата в последните му месеци бяха твърде много. Sad

Котьо, Кирчо е трогнат от мръвката.   Joy Joy Joy

# 672
  • на брега на морето
По телевизията върви реклама за пробиотици в котешка храна, на Пурина е или на Роял канин. Може би антибиотикът е затегнал стомахчето на Барни.

# 673
Сложете  водата в купичка,  която не е прозрачна,  например.  от Аляска или порцелан. [[/b]
В интерес на истината - получи се! Изредих й няколко вида купички и чаши и си хареса една керамична. Blush

# 674

Общи условия

Активация на акаунт