Начални училища в Пловдив - тема 3

• 71 660
  • 796
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Здравейте
Моля за отзиви за учители и класове на настоящите 2ри в училище Симеон Велики. Много ми е важно и ще съм много благодарна на всякакви отзиви.

# 196
Здравейте, някой може ли да даде препоръки за учители от 'Черноризец Храбър' или 'П.Р. Славейков?

# 197
А когато са втора смяна II, III, IV клас занималнята сутрин ли е?

# 198
  • Пловдив
А когато са втора смяна II, III, IV клас занималнята сутрин ли е?
Да, от 8ч.

# 199
  • ...
Някои има ли информация за учителите, които ще поемат първи клас в Кочо? Само от там не получих обратен отговор на въпросите ми

# 200
  • Murcia, Spain/Ruse
Здравейте, мами!
Виждам  че всяка има питане относно дадено училище в града.А аз съм с още по -големи питанки и чуденки,тъй като ще се местим от чужбина в Пловдив .Родом с мъжа ми сме от други населени места и тепърва ще се опознаваме с Пловдив.
Ще живеем срещу ОУ"Райна Княгиня "в Кършияка.Но една мама в друга тема сподели инфо за не много добро реноме на училището. Малкия ще е в първи клас.Моля някоя,живуща в района мама да сподели информация за началните училища по възможност в близост до това.Каката ще е в 6ти клас,и за нея се притеснявам естествено, не знам още ли са на смени като едно време и дали има занимални за най-малките.
Всякакви мнения ще са ми от полза,особено за човек не познаващ дори и района .😞🤗🤗🤗

# 201
  • Пловдив
Венелина, ако питаш мен, по - добро в района от ОУ Райна Княгиня няма.
За начално училище в Кършяка - НУ Хр. Ботев, но може да ти дойде далече.

# 202
  • Murcia, Spain/Ruse
Венелина, ако питаш мен, по - добро в района от ОУ Райна Княгиня няма.
За начално училище в Кършяка - НУ Хр. Ботев, но може да ти дойде далече.
Уф,много ти благодаря!Знам че колкото хора,толкова и мнения спор няма!Ще се радвам да чуя още отзиви за Райна Княгиня 😘😟🤗

# 203
Аз пък записах моето дете в Яворов за първи клас - имам наблюдения за учителите от близки, чиито деца учат там.
За Ботев - много шум за нищо.

# 204
От коя дата стартира записването в училищата?

# 205
  • Пловдив
От коя дата стартира записването в училищата?
Утре обявяват класирането и започва записването.

# 206
  • Пловдив
В училищата, в които утре ще има ДЗИ, записването започва от 4 юни.

# 207
И аз ще имам първолаче тази година. Голям зор ми е да не решат да се учи дистанционно. Вие как сте настроени по въпроса?

# 208
Затова и протестирам. Не желая дистанционно обучение.

# 209
  • Пловдив
Никой не желае дистанционно обучение.

Общи условия

Активация на акаунт