Начални училища в Пловдив - тема 3

• 72 773
  • 796
  •   1
Отговори
# 420
И друго, тъй като се прибрах от чужбина снощи, съм изпуснала родителската среща. Може ли някой да сподели списък какви тетрадки и други трябва да се купят?

Много благодаря!
Отидете до училището в работното време на учителите и се срещнете с учителката. От нея ще получите пълната информация за всичко.
Иначе - 1 клас пишат в тетрадки с тесни и широки редове, а по математика - в големи квадратчета.

# 421
И друго, тъй като се прибрах от чужбина снощи, съм изпуснала родителската среща. Може ли някой да сподели списък какви тетрадки и други трябва да се купят?

Много благодаря!
Отидете до училището в работното време на учителите и се срещнете с учителката. От нея ще получите пълната информация за всичко.
Иначе - 1 клас пишат в тетрадки с тесни и широки редове, а по математика - в големи квадратчета.
Да, мислех в Понеделник да отида, не бях сигурна дали ще ме приемат, но ще опитам. Благодаря!

# 422
  • София
Здравейте,
тъй като не мога да намеря скорошни мнения, търся отзиви за Частно училище Слънчев лъч.

Благодаря, предварително!

# 423
Имаше някъде из форума кратка дискусия за "Слънчев Лъч", не помня добре дали в тази тема или в друга, но по мои спомени отзивите не бяха особено добри. Общо взето в Пловдив няма добри частни училища май. Все пак дано за коментар се отзове някой с преки впечатления, защото аз нямам такива, само каквото съм чела като мнения и каквото съм разглеждала в сайта им.
Като цяло аз лично бягам далеч от училища, които се представят като "био", "еко", "органик" и други подобни щуротии, просто не звучи сериозно. Като чуя "иновативно" също ми иде да се самообеся безкрайно. Убедила съм се, че нищо ново под слънцето не е открито в образователната система в последните 40-50 години, само се рекламира и продава по различен начин.
Едит: може да прегледате коментарите във ФБ страницата им и дори евентуално да пишете на лични съобщения на човек, чието дете учи там. Дано пък някой да се отзове с повече и по-конкретна информация.
Късмет!

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 17:27 от Мила Атова

# 424
Общо взето в Пловдив няма добри частни училища май.

Напротив... имаме 2 доста добри частни училища - British School и Прогресивното училище са доказали се през годините учебни заведения с няколко филияла в други градове у нас и покриващи международни стандартни за образование.

# 425
А някой да има мнение за ЧУ Дружба? Аз чух няколко отзива, все позитивни, но и все от младежи скоро завършили там. Иска ми се да чуя мнението на някой родител.

# 426
  • София
Здравейте, моля да слоделите ако знаете нещо за ОУ Петър Берон ?

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 22:48 от mihailag

# 427
Здравейте има ли как да видя миналата година в кое училище с колко точки се е влизало. По специално ме интересува ОУ Кочо Честеменски.

# 428
Здравейте! Търся информация кои учителки ще поемат първите класове в "Климент Охридски", "Константин Кирил Философ" и "Яне Сандански", както и отзиви за тях. Благодаря и спорна година на всички! Simple Smile

# 429
За "Константин Кирил Филисоф" трябва да са:
Кръстанка Станулова - с много опит, базов учител е, което означава, че често часовете  се провеждат от студенти, децата свикват с чуждите посещения, извежда все силни класове.
Десислава Кръстева (много дейна, постоянно измисля активности с деца и родители извън училище, води религия, която се харесва на децата, участват във всякакви мероприятия и децата ѝ са постоянно с някакви успехи на страницата на ККФ)
Емилия Белчева
Маргарита Тодорова
Гергана Пантелеева (спокойна, децата я обожават), работи в тандем с Костадин Пиргов за занималнята, който също е много добър, успява да стимулира децата да показват най-доброто от себе си без да ги претоварва.

# 430
Здравейте може ли мнение за Васил Петлешков и Драган Манчов

# 431
Кръстанка Станулова - с много опит, базов учител е, което означава, че често часовете  се провеждат от студенти, децата свикват с чуждите посещения, извежда все силни класове.
Десислава Кръстева (много дейна, постоянно измисля активности с деца и родители извън училище, води религия, която се харесва на децата, участват във всякакви мероприятия и децата ѝ са постоянно с някакви успехи на страницата на ККФ)
Емилия Белчева
Маргарита Тодорова
Гергана Пантелеева (спокойна, децата я обожават), работи в тандем с Костадин Пиргов за занималнята, който също е много добър, успява да стимулира децата да показват най-доброто от себе си без да ги претоварва.

Благодаря ви много! Но изброявате 5 имена, а не са ли само две паралелки първи клас, или греша?

# 432
  • Пловдив
Как 2, зависи от набора! На големия ми син-2005, бяха 5, а на малкия 2010-7. За същото училище говоря.

# 433
Емилия Белчева
Маргарита Тодорова

Благодаря ви много! Но изброявате 5 имена, а не са ли само две паралелки първи клас, или греша?
Грешите. СУ "Константин Кирил Философ" е бившето Васил Коларов/Антон Страшимиров. Всяка година приемат по минимум 5 първи класа, като има набори, в които са и по 6, че и по 7 първи класа. Първи и 2. клас са в сградата на Антон Страшимиров (малката сграда), а от 3. и 4. клас отиват в сградата на Васил Коларов на Кондолов, като в малка сграда остават по 1 или 2 паралелки и най-вероятно от там ви идва заблудата за 2 паралелки на випуск. Имената, които съм ви цитирала в момента извеждат 4 клас и трябва да поемат 2023/2024 първи клас, ако няма някакви промени, т.к. има и учители, които ще се пенсионират и може да настъпят леки размествания.

# 434
Благодаря ви, обърках училището с Климент Охридски Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт