iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 110

• 46 023
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Статусът е този Your payment method will be charged when iHerb, LLC completes your order.
И не знам какво да правя - нито Paypal отговарят, от Iherb ме препращат към Paypal.

Ако откажа поръчката и платя директно с карта, дали ще загубя Loyality credit и ще мога ли да се възползвам отново от отстъпките на марките, които са днес до 20ч?

# 76
Здравейте. Някой има ли наблюдения как влияе кверцетинът върху нивата на кръвната захар? И ако да, моля споделете. 🙂

# 77
На мен лично не ми влияе, но има клинични проучвания, че нормализира кръвната захар и може би я понижава. Но според мен това е в дългосрочен план, а не нещо драстично на момента

# 78
Статусът е този Your payment method will be charged when iHerb, LLC completes your order.
И не знам какво да правя - нито Paypal отговарят, от Iherb ме препращат към Paypal.

Ако откажа поръчката и платя директно с карта, дали ще загубя Loyality credit и ще мога ли да се възползвам отново от отстъпките на марките, които са днес до 20ч?

А през iherb  какъв е статуса на плащането. До сега през PayPal  не съм имала подобен статус с поръчка от сайта.
В сайта имаш ли опция за плащане.
А за да ползваш пак намаление ще трябва на тях да им пишеш за кредита отнема също време.

# 79
  • have faith and be patient ..
Натисни камплийт пеймент и да се свършва Simple Smile

# 80
  • Пловдив
Статусът в Iherb е Unfortunately we haven’t received your payment through PayPal yet.
ОТ съпорта ми казват, че чакат потвърждение от Paypal и нищо друго не могат да направят.
Ако натисна Complete payment се притеснявам да не стане двойно плащане.

# 81
  • София
Няма как за една поръчка да ти вземат два пъти пари... или пък ако се случи => ще ти ги възстановят. И ще ти се извинят.

# 82
  • have faith and be patient ..
Да, просто го натисни, мисля че ще стане

# 83
  • Пловдив
Натиснах го, получих отново е-мейл, че е заявено плащане и нищо не става. Парите си стоят в сметката, а обикновено ги дърпат веднага.

# 84
Провери си отново статуса и на 2те места ако същото плати без PayPal понякога има проблем с транзакциите.

# 85
  • Пловдив
Да ви споделя как се разви моят казус с плащането. Помолих да ми откажат поръчката и направих отново като платих директно с картата. До половин час ми изпратиха поръчката.
Благодаря на всички,които се включиха с насоки.

# 86
Здравейте.
Може ли да помогнете как да давам следните добавки (на дете на 7 г)?
-магнезий цитрат 100 мг.
-цинк аспартат 16 мг.
-В12 хидроксикобаламин
-ГАБА+В6
-Омега 3

# 87
  • София
Здравейте.
Може ли
Скрит текст:
да помогнете как да давам следните добавки (на дете на 7 г)?
-магнезий цитрат 100 мг.
-цинк аспартат 16 мг.
-В12 хидроксикобаламин
-ГАБА+В6
-Омега 3
Здравей!
Магнезиев цитрат - след хранене или между храненията
Цинк - след хранене
В12 - след хранене
GABA -  на гладно, но ако се приема за първи път, в началото да е след хранене, за да видиш как ще действа.
Омега 3 след хранене

iHerb® код:   YUL919
за първа поръчка 10$ намаление, за следващи поръчки - 5%

# 88
А колко време трябва да има между приемът им? Предполагам не мога да дам всички наведнъж.

# 89
  • София
А колко време трябва да има между приемът им? Предполагам не мога да дам всички наведнъж.
Може да се приемат и на един прием - както прецениш.
Интервал има само при добавките, които се приемат на гладно.

Общи условия

Активация на акаунт