Русе - 12-а тема

• 13 398
  • 269
  •   1
Отговори
# 150
Русе, какво става по срещите докато ме няма?  Laughing
Въх, изпусна...направо се 4удя как спиш нощем hahaha

Хора, знаете ли дали има някъде в Русе плуване за деца с треньор през лятото?

цвети, казаха ми, че на закрития басейн зад строителния техникум има детски групи с треньор. взимали и малки деца (имам предвид, колкото големия ти син).
И аз така знам...малко съм закъсняла с отговора и сигурно ве4е си проверила но все пак да потвърдя

# 151
Вал-стеф, леко раждане и от мен  Hug
Мерси миличка, дано  love001 , че днеска дока както ме стресна, че беба ще е голяма над 4 кила...малииии какво ме чака Crazy Ама каквато е такава, да е жива и здрава само Simple Smile

# 152
Вал-стеф, леко раждане и от мен  Hug
Мерси миличка, дано  love001 , че днеска дока както ме стресна, че беба ще е голяма над 4 кила...малииии какво ме чака Crazy
Как какво едно голямоо бебе Laughing Wink.Няма да се плашиш по-добре е да големичко отколкото мишка малка  Flutter

# 153
Вал стефлеко раждане и от мен newsm10!Апък аз си мислех,че моя се роди голям/3600/..... Embarassed

# 154
val_stef , аз също ти пожелавам леко раждане!!! Майка ми ме е родила 4,100кг, (но съм трето дете) и наистина както пише исава 7 едро бебе по-лесно се гледа, а раждането минава и заминава.

# 155
Как какво едно голямоо бебе Laughing Wink.Няма да се плашиш по-добре е да големичко отколкото мишка малка  Flutter

кхъм! не съм твърде съгласна с горното, да кажа само. но, както и да е. те, лекарите често казват така - приемат го за свой успех, ако бебето е голямо. за радост, не винаги са прави. дано да си е добре бебо, колкото и да тежи... пък, те - малките - бързо наддават.
то, малко останало, а? Laughing леко раждане!

# 156
приемат го за свой успех, ако бебето е голямо

Ей това не го разбрах newsm78, защо да е техен успеха? -бих казала , че изобщо не зависи от тях колко ще тежи бебето.Аз като родих голямо бебе , не се е хвалил доктора нито пък от мен е зависело .Абе не знам от какво зависи  newsm78 , но не е и от килата които наддаваш може би е просто до гени.Но е по -добре от това да роди бебе под 2.500 и да лежи в кувиоз Thinking

# 157
а къде е Верги, че пише че я няма?
май аз съм тази, дето е изпуснала...

# 158
може и да е до гени,аз съм родена 3800-моя е 3600.Сестра ми е била 4100-роди 3250 аз лично качих 30кг през брем.абе всичко май е индивидуално Thinking

# 159
Аааа, хвалят се докторите, хвалят сеее  Laughing
Лично съм свидетел (слушател) как  доктор и докторка и една акушерка докато ме гледаха на ехографа се хвалеха за едно бебе, което се родило същия ден и тежало 3900  Shocked А това го изкоментираха, защото моята Ади им се виждала много дребничка  Twisted Evil Та така, много бяха горди с голямото бебе   Simple Smile

# 160
приемат го за свой успех, ако бебето е голямо

Ей това не го разбрах newsm78, защо да е техен успеха? -бих казала , че изобщо не зависи от тях колко ще тежи бебето.Аз като родих голямо бебе , не се е хвалил доктора нито пък от мен е зависело .Абе не знам от какво зависи  newsm78 , но не е и от килата които наддаваш може би е просто до гени.Но е по -добре от това да роди бебе под 2.500 и да лежи в кувиоз Thinking

уффф, лили! ooooh! ами, чети внимателно! казах, че успеха го приемат за техен, а не че е техен. и, айде сега, да не си мерим бебетата, че моите и двете не бяха никак малки Mr. Green (за радост на бабите). и ще цитирам лекарката си `по-добре малко бебе, без усложнения за него и майката, отколкото голямо бебе с проблеми`. а за бебето под 2.500кг - това и аз не го пожелавам на никого. никъде не съм споменала нищо за недоносено бебе. макар че, мъжът ми се е родил 1кг и 200г (и то преди повече от 30г), а ей го сега - `жив и здрав хаджи димитър` Laughing.

Последна редакция: чт, 13 юли 2006, 21:37 от Maika_Zaika

# 161
хвалеха за едно бебе, което се родило същия ден и тежало 3900  Shocked    Simple Smile
Ъ, голямо бебе, Пресил се роди толкова и аз мислех, че е от едрите бебета, но впоследствие се оказа, че в нашата отчетна тема се родиха бебета от по 4800гр и 5200гр Shocked

# 162
  • София
Здравейте!
Аз днес почти цял ден обикалях Русе (от 11 до 19) и все се надявах да засека някого и цял ден се озъртах и се заглеждах по количките и дечицата, ама нямах късмет  Cry и никого не срещнах.

хвалеха за едно бебе, което се родило същия ден и тежало 3900  Shocked    Simple Smile
Ъ, голямо бебе, Пресил се роди толкова и аз мислех, че е от едрите бебета, но впоследствие се оказа, че в нашата отчетна тема се родиха бебета от по 4800гр и 5200гр Shocked
Лелееее... какви са тези мерки бе.... то едно, че ние се родихме мънички (1480), ама то това 5200 как се носи и ражда  Shocked

# 163
хвалеха за едно бебе, което се родило същия ден и тежало 3900  Shocked    Simple Smile
Въх, ей от това ме е страх най-много, как се ражда голямо бебе....с мого разкъсвания  сигурно Confused но всъщност пак не е гаранция, всичко си е индивидуално. А пък и като се замисля си казвам ако е голямо може да се уредя по-лесно за секцио, знам ли newsm78 ....Абе какво съм се размислила толкова, малко остана ще се види  Crazy

Благодаря на всички ви за пожеланията  Hug

# 164
мъжът ми се е родил 1кг и 200г (и то преди повече от 30г), а ей го сега - `жив и здрав хаджи димитър` Laughing.
Хаха същата работа с баща ми само че преди двойно повече годинки... и него я го виж сега над 60 годишен дядо с твърд характер  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт