Бебешката количка - цяла наука за второ висше №42

• 59 108
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Аз вече ще се предам с тези колички Sad Отпадна Кикабуто, защото предните ѝ гуми идват малки по мнение на ММ.

Гледам че в темата май напоследък се коментират повече скъпи колички, но все пак някакви предложения за 3 в 1, с по-големи колела, амортисьори, не много тежка и да има хубави цветове? Лорели и тези най-най-евтините китайски отпадат директно. Нещо в среден клас до 800-900 лева? Благодаря!

# 631
  • Наблизо
Сайбексът от чужд сайт ще ти дойде 1000 лева.

# 632
Аз и от тук сайбекса го взех за няма и хиляда + столчето за кола. Ако имате време да чакате до ноември, пак ще има намаления и можете да купите нещо хубаво на 25-30% намаление

# 633
Сайбекса в момента е на промоция в Kiddies kingdom  на 250 паунда. Това идва по-малко от 600лв и то за новия модел от 2019

# 634
Сайбекса в момента е на промоция в Kiddies kingdom  на 250 паунда. Това идва по-малко от 600лв и то за новия модел от 2019

Само, че са някакви странни цветове, този който аз съм харесала е 330 паунда и се чудя да чакам ли още.

# 635
Аз вече ще се предам с тези колички Sad Отпадна Кикабуто, защото предните ѝ гуми идват малки по мнение на ММ.

Гледам че в темата май напоследък се коментират повече скъпи колички, но все пак някакви предложения за 3 в 1, с по-големи колела, амортисьори, не много тежка и да има хубави цветове? Лорели и тези най-най-евтините китайски отпадат директно. Нещо в среден клас до 800-900 лева? Благодаря!
Във Вис виталис  на бул. Стамболийски има един модел на Bebe Stars torro 3 в 1,който мисля че отговаря на бюджета ви. Изглежда доста добре. В комплекта е включено абсолютно всичко. Копие е на един модел на Cam taski sport. Бях я харесала, но накрая решихме да отпуснем още малко пари и взехме bebe dizain dotty,която е съвсем различна, но... Като цветове са доста изчистени и даже постни, но май такава е тенденцията.

# 636

Не знам кой цвят сте харесали, но в littlepreciousone също има намаления и са под 300£ май повечето модели/разцветки.

Само, че са някакви странни цветове, този който аз съм харесала е 330 паунда и се чудя да чакам ли още.

# 637
...Нещо в среден клас до 800-900 лева? Благодаря!

За хубавите цветове е доста субективно Simple Smile Хвърлете едно око на Moon. Немска марка е и ги има в Дундьо. Моделът ReSea е доста симпатичен. Аз бих се спряла на опцията без кош за новородено, но с чувал, чанта и маншон. С адаптери, количките им са съвместими с Макси кози и Сайбекс столчета.
Магазинът обикновено прави намаление 20% по време на Бебемания, както и Малечко правят, апропо.
Помислете колко често ще ви се налага да използвате кошницата за кола върху шасито. На мен с три деца нито веднъж не ми е трябвало, но ако сте нон стоп в колата и не искате да прехвърляте бебето от кошницата в седалката, сигурно ще ви трябва. Не забравяйте, че бебето може да остане в кошницата не повече от 2 часа накуп. В този ред на мисли, можете да дебнете за оферта 2 в 1 и кошница отделно. Или пък близки да ви дадат, ако не е било в катастрофа.

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 16:13 от jj okocha

# 638
  • София
Тази количка на Bebe star и аз я бях харесала. Изглежда супер и е лека.

# 639
А каква е идеята да се купи 3в1 количка с кош, който е с доста съмнително качество и вероятно не минал нито един краш тест? Наистина не разбирам.

# 640
  • София
Дами, някъде май си бяхме говорили за по-големи магазини в София, в които да могат да се разгледат и пробват колички, но не го намирам?
И така и така пиша, да попитам и за мнения за Egg? Излишно скъпи или си струват парите?

# 641
И така и така пиша, да попитам и за мнения за Egg? Излишно скъпи или си струват парите?

Според мен са излишно скъпи с малък кош и седалка.
Иначе - Дундьо, Вис Виталис, Хиполенд (в някой мол. Сердика например), Ave room, Рая тойс и Малечко са по-големите магазини. Няма такъв, в който да видиш всичко накуп.

# 642
  • София

Според мен са излишно скъпи с малък кош и седалка.
Иначе - Дундьо, Вис Виталис, Хиполенд (в някой мол. Сердика например), Ave room, Рая тойс и Малечко са по-големите магазини. Няма такъв, в който да видиш всичко накуп.

Значи няма особено смисъл, явно само на вид са красиви и от марката идва и високата цена.
Много благодаря! Започва се обикалянето Grinning

# 643

Не знам кой цвят сте харесали, но в littlepreciousone също има намаления и са под 300£ май повечето модели/разцветки.

Ето тази:
https://www.preciouslittleone.com/product-information/20/70447/c … chair-denim-blue/
Но е по скъпа Confused

# 644
Мда, тези са им по-луксозната версия. Може и да ги намалят още, не се знае.. трябва да се дебнат 😁

Ето тази:
https://www.preciouslittleone.com/product-information/20/70447/c … chair-denim-blue/
Но е по скъпа Confused

Общи условия

Активация на акаунт